Premješteno iz teme: DKVS (Đakovština d.d.)
ovisnik i gismund se pojavili na topiku, odite vidit šta je bilo s hgsp kad su se tamo pojavili. [lol]
Možeš li malo pojasniti da te ceo svet razume?
Premješteno iz teme: DKVS (Đakovština d.d.)
ovisnik i gismund se pojavili na topiku, odite vidit šta je bilo s hgsp kad su se tamo pojavili. [lol]
Možeš li malo pojasniti da te ceo svet razume?
[/quote]
Koliko postova si napiso da HGSP ide na nula kuna i bacao uroke na špekulante, dok je rastao sa 21 na 100?
Nadam se da ćeš što više pisat i ovdje, zasad smo samo 100% odradili, nisam zadovoljan.
Vjeko eno te spominju u business.hr ideš pročitat članak kad ono u komentarima časte moderatore sa PD-a bolest.
Antiša nismi svi bili jednaki ni u komunizmu a kamo li sad. Možda se modovima sviđaju neki likovi ko će ga znat, ne vodi previše brigo o tričarijama i sve OK.
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Politika/HRT-ce-traziti-da-se-Orfej-povuce-iz-posla-s-Arenom?homesrclink=carousel
Pročitaj komentar na članak, možda si i u pravu! [pray]
[/quote]
Antiša jednom zgodom upoznao sam se sa Vijekom čovjek nit me je odmoderirao nit sam dobio kakve protekcije od njega. Dan danas kad zabrijem po forumu pobrišu me. Tko zna koliko je nickova ubijeno ovdje na forumu pogotovo Deluksovih.
Ekipa niste normalni ako mislite da piskaranje po topicu utječe na cijenu dionice,
nadalje.. što se portala i neprovjerenih inforamcija i HANFE tiče, ja ne bih da njih HANFA dira. Dapače, ja bi ih subvencionirao da još više sranja pišu i još više pomutnje unesu jer oni krepili koji te portale čitaju i na osnovu njih povlače ulagačke poteze moraju izgubiti i zadnju kunu. To mora biti cilj. Ja mislim da ti portali rade jako dobro svoj posao u obezglavljivanju janjadi koja ih čita. Tko god to čita nek popuši pare, nek čitaju što više i nek ovi pišu što više i melem.
Nije stvar protekcija niti moderniranja, nego primjenjivanja kriterija.
Prije par dana "smola" čitavo popodne piše po forumu o novim svjetskim katastrofama, potopima, iskrcavanju na našoj burzi i pri tome daje doznanja da uopće ne trguje na našoj burzi.
Na post "danas brutalno iskrcavane" ja mu samo odgovorim da se lječi negdje drugo a ne na forumu.
Mene modernator briše, a post "danas brutalno iskrcavanje" ostavlja.
Nakon toga i ostalih neargumentiranih gluposti meni ostaje da pišem UP drukačine. Meni je svejedno možemo raspravljati, možemo i pisati gluposti.
Za forum su puno bolje rasprave, ali ako se dopušta laprdanje onda ćemo se svi rugati po forumu.
Antiša vjerojatno je fajt nastao na građevinarima imaju li garanciju nemaju garanciju i slične šprehe. Da li je bilo brutalno iskrcavanje na građevinarima nažalost je da li je bilo zasluženo nažalost je jer se ne zna što se ponudilo za garanciju obećanje ili stvarna garancija. E sad nakon ovakvih spački od strane uprave da li im više vjerovati i da li uložiti iti lipe u firme koje vode što se mene tiče ne hvala ni pod razno osim ako se malo ne upristoje pa počmu transparentno poslovat. U cijeloj ovoj histeriji stradale su i dionice koje nemaju veze sa građevinom.
Vidi nije lako odredit prag tolerancije i koga brisat a koga ne brisat. Zamisli sebe na mjestu moderatora ako uvedeš stroga pravila igre forum će postat suhoparan, dosadan, i forumaši će uraditi pa-pa poslovni, opet totalna anarhija dovodi do do iste stvari. Relativno moderatori solidno odrađuju svoj dio posla a sitnih ustupaka i nepravednosti će uvijek bit.
@ GUBERNATOR ne potcijenjuj moć foruma, kratkoročno piskaranje itekako može utjecat na cijenu ako se skupi kritična masa može na bilo koju stranu potegnit. Prometi su slabi desetak ljudi sa 20-30 kkn čudo naprave od dionice.
Bandić istražuje Mesićevu kćer
Saša Mesić
Autor: Veronika Rešković
Objavljeno: prije 9 h i 7 min
Saša Mesić tvrdi da Grad, 50-postotni vlasnik, svaki mjesec dobiva podatke o poslovanju Termi Zagreb
ZAGREB – Po nalogu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Gradski kontrolni ured istražuje financijsko poslovanje tvrtke Terme Zagreb na čijem je čelu Saša Mesić, kći predsjednika Stjepana Mesića.
Financijska dokumentacija
Mirko Herak, šef Gradskog kontrolnog ureda, tvrdi da njegovi zaposlenici od 2. veljače bezuspješno pokušavaju od Saše Mesić dobiti podatke na što su Terme Zagreb lani utrošile 2,5 milijuna dobivenih iz gradskog proračuna. Saša Mesić pak smatra da je pravi razlog Bandićevog zahtjeva za revizijom ili politika ili nečiji privatni interes.
Predsjednica Uprave Terme Zagreb tvrdi da je iznenada, prošloga petka, stigao zahtjev Kontrolnog ureda da hitno dostave financijsku dokumentaciju.
– Nakon toga su zvali svaka dva sata i pitali što je s tim. Pa na što to liči, o čemu se tu radi!? Ja ne odgovaram Bandiću, nisam zaposlenik Grada.
Grad dobiva podatke
Mi imamo Skupštinu društva, i njoj odgovaram. Čim Skupština odluči, rado ću im poslati izvještaj. Osim toga, Grad ima podatke o poslovanju tvrtke, jer im to šaljemo svaki mjesec – žestila se Saša Mesić.
[wink] [wink]
http://www.jutarnji.hr/stipe-mesic-prekinuo-intervju-za-rtl–dosta-mi-je-tih-sranja-/555546/
kakav nervozan narod ti Mesići [huh]
Ekipa niste normalni ako mislite da piskaranje po topicu utječe na cijenu dionice,
nadalje.. što se portala i neprovjerenih inforamcija i HANFE tiče, ja ne bih da njih HANFA dira. Dapače, ja bi ih subvencionirao da još više sranja pišu i još više pomutnje unesu jer oni krepili koji te portale čitaju i na osnovu njih povlače ulagačke poteze moraju izgubiti i zadnju kunu. To mora biti cilj. Ja mislim da ti portali rade jako dobro svoj posao u obezglavljivanju janjadi koja ih čita. Tko god to čita nek popuši pare, nek čitaju što više i nek ovi pišu što više i melem.
Ja pozdravljam intervenciju Hanfe jer su pojedinci očigledno izgubili kompas i poludili za lakom zaradom, ostvarenom na temelju prevara drugih, servirajući im laži i podvale…….
Takvih ima i na ovom forumu, pa je normalno da takvi podržavaju svoju sortu.
Naravno ovo se ne odnosi na kolegu Gubernatora, on je ionako početnik s dudicom i radi takvih početnika je Hanfa i osnovana, da ih zaštiti.
Iako, treba i to reći, teško je početnike obraniti od njih samih, to je stara istina.
LP
Pogledajte samo kako Tehnikin kran drobi trojanske konje Matije Babića o jamstvima….. [thumbsup]
Nove snimke: Kako je kranom smrskan Trojanski konj
Autor: Nenad Jarić Dauenhauer
Objavljeno: prije 15 h i 22 min
Jutarnji.hr je od aktivista ‘Prava na grad’ dobio još nekoliko video snimaka akcije zagrebačke policije u Varšavskoj ulici.
Na njima se vidi kako policija diže i na kamionima odvozi kontejnere iz kojih su prethodno izvučeni prosvjednici protiv projekta gradnje garaže na Cvjetnom trgu.
Snimke pokazuju kako je velikim kranom razoren Trojanski konj, koji je, prema riječima organizatora prosvjeda, trebao upozoriti da će Cvjetni prolaz biti jednako koban za Zagreb kao što je drveni antički konj bio za Troju.
DA I VIDJELI SMO SVI I PREPOZNALI VEĆINU FACA KOJA PROSVJEDUJE
i terorizira nas preko medija da to moramo svaku večer slušati i gledati
sve sami neradnici i ljenčine
Meni nisu jasni ti prosvjednici, gdje oni rade, kako studiraju, liče mi na neku sektu, totalno su izluđeni nekom upitnom inicijativom. Horvatinčić je ljigo, ali ova ekipa buntovnika bez razloga kao da su došli sa Filozofskog. Doduše kad malo razmislim ja po čitav dan visim na burzi a ne u Varšavskoj i samo gubim pare. Jadno