Premješteno iz teme: LEDO (Ledo d.d.)
Ovakovog idiotizma još nisam vidio na svojoj dionici uzdiže u nebesa Todorića a na onima koje on nema pljuje istog tog Todoriča to sve govori o Vidri kao najgorem forumašu.
vidra | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 32399 | profil | blog
korisnik od: 11.01.2009.
[Korisnik je online] [Korisnik s iskustvom] [Iznimno popularan korisnik unutar zajednice] [Korisnik spada u skupinu 40% najbolje ocjenjenih aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke
1%
zajednica
–
moderatori
Belje Belje thumbsup još par kuna do blokade……….teška su vremena, isplati se imati firmu koja radi kulen i špek………
Toda Toda tongue tongue
Zadnja izmjena: vidra (11.02.2010. 11:05)
What the wise man does at the beginning, fools do in the end………
Evo svima na uvid kakav j lik forumaš Vidra dok na temi Ledo pljuje po Todoriću u isto to vrijeme hvali Todorića na dionici Belje koju on ima. Znači ono što ima hvali a po tuđem pljuje jako nisko kolega, jako nisko.
[Korisnik je online] [Korisnik s iskustvom] [Iznimno popularan korisnik unutar zajednice] [Korisnik spada u skupinu 40% najbolje ocjenjenih aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke
1%
zajednica
–
moderatori
Belje Belje thumbsup još par kuna do blokade……….teška su vremena, isplati se imati firmu koja radi kulen i špek………
Toda Toda tongue tongue
Dajte nemojte mi samo slati više zahtjeve za prijateljsva. Imam na forumu jednog prijatelja. To mi nije samo najbolji prijatelj već i jedini prijatelj.
Dajte forumaši….
Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
Ha ha ha namjerili se Lopov na Junaka u Crnoj Gori. Barem su nešto na burzi mazli na brzaka. A ja pomislio da je Dr. Ivo garantirao svojom lovom u Švici, kako sam bio naivan. Neki dan zovnem svoju banku u Austriji i kažem Pola pijem pola šarcu dajem a lady mi odgovara, recite gospon kolko love i gdje da vam prebacim, a ja se samo zekao.
Reci Mrgo kako će ovaj snijeg utjecati na Atlansku? Daj Graf.
Vaš link
[lol] [lol] [lol]
Ovo svakako pogledati,u kojoj mi to idiotskoj državi živimo…
http://www.24sata.hr/news/znam-da-ste-tu-ali-sad-se-morate-naruciti-telefonski/158328/
NAKON PITANJA O BAJIĆU
Stipe Mesić pobjegao s intervjua RTL-u: Dosta mi je tih sranja
Autor/izvor: SEEbiz / Novi list
ZAGREB – Prvi put u deset predsjedničkih godina, predsjednik Republike Stjepan Mesić u četvrtak je, nezadovoljan pitanjima, prekinuo intervju. Kada je novinarka RTL televizije Ivana Brkić ustrajala u pitanju podržava li glavnog odvjetnika Mladena Bajića zato što ga ovaj »nečim drži u šaci«, Mesić je ljutito ustao i napustio prostoriju.
Dogodilo se to nakon dvadesetak minuta napetoga intervjua u knjižnici predsjedničkog ureda, gdje Mesić najčešće razgovara s novinarima. Predsjedniku se najprije nije dopalo novinarkino inzistiranje da je Jadranku Kosor svojedobno optuživao kako je nelegalno stekla stan, a danas joj to više ne predbacuje.
Zasmetao mu je i novinarkin pokušaj raščišćavanja je li ili nije svojedobno zvao direktora Podravke (ZSE:PODR-A-) Zdravka Šestaka, želeći direktoru SMS-a Srđanu Mladiniću pomoći da tvrtka dobije Podravkin kredit. Potom je novinarka Mesića pitala podržava li Bajića jer ga ovaj »nečim drži u šaci«. Predsjednik je uzvratio da to pitanje smatra »glupim«. Novinarka je ustrajala, a Mesić ustao i otišao.
Ivana Brkić pokušala ga je dva ili tri puta pozvati da ne prekida razgovor, ali to ga je samo dodatno naljutilo: »Dosta mi je tih sranja«, rekao je i otišao.
Zanimljivo je da snimatelji, koji su s dvije kamere snimali intervju za nedjeljnu emisiju „Intervju tjedna», nisu ni pokušali snimiti predsjednika kako ustaje i odlazi, nego su ostali mirno stajati pored kamera na stativima
Ovakovog idiotizma još nisam vidio na svojoj dionici uzdiže u nebesa Todorića a na onima koje on nema pljuje istog tog Todoriča to sve govori o Vidri kao najgorem forumašu.
ocjena poruke
1%
zajednica
–
moderatori
Toda Toda tongue tongue
Kolega Šlajker, ne znam zašto vas moj stav o precjenjenosti Leda i Konzuma ( prenapuhanih balončina ) toliko živcira. To je moj stav, baš kao što je vaš da ne volite građevinare i stalno pljujete po njima.
To je vaše pravo i ja nigdje nisam demantirao vaše stavove iako znam da niste u pravu.
A što se tiče Belja njega naravno hvalim jer mislim da je žestoko podcijenjen i mislim ga dokupljivati. Naravno, što povoljnije ali i ako poskupi, isto ću ga skupljati.
Dionice TODA-R-A ne posjedujem i za njih me boli K!!!!
I da je moja pokojna baba preuzela Belje za jednu kunu, bilo bi jednako uspješno, a vjerovatno i puno uspješnije nego u vlasništvu tog vaše Tode.
Vi očigledno ne znate da je Belje bilo najbolji i najveći poljoprivredni kombinat u bivšoj Jugi???
E pa povijest seže malo duže od tih vaših šesnaest sekundi koji vi uspijevate zapamtiti.
BELJE BELJE BELJISSIMO!! [thumbsup]
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,TBSI&d=e
Što ovi prevoze???
Najveći problem što se novim korisnicima pušta da objavljuju negativne postove……
Po meni da sam ja šef na ovome forumu, sankcionirao bih odmah izbacivanjem one korisnike koje stalno pišu negativno pogotovo nove, ali i one koji bombardiraju forum stalno lošim vjestima.
Jer od tema prave žutilo, i stvaraju fobije od ulaganja, i time stvaraju negativnu klimu za ulaganja.
Poslovni forum trebao bi biti podloga za iznošenja konstruktivnog mišljenja, vijesti, a ne podloga za stalno i neprestano dezinformiranje i uništavanje poslovnog raspoloženja…….
Neka poslovni forum napravi ovo što sam napisoa i napraviti će veći iskorak od HANFE……..
Najveći problem što se novim korisnicima pušta da objavljuju negativne postove……
Po meni da sam ja šef na ovome forumu, sankcionirao bih odmah izbacivanjem one korisnike koje stalno pišu negativno pogotovo nove, ali i one koji bombardiraju forum stalno lošim vjestima.
Jer od tema prave žutilo, i stvaraju fobije od ulaganja, i time stvaraju negativnu klimu za ulaganja.
Poslovni forum trebao bi biti podloga za iznošenja konstruktivnog mišljenja, vijesti, a ne podloga za stalno i neprestano dezinformiranje i uništavanje poslovnog raspoloženja…….
Neka poslovni forum napravi ovo što sam napisoa i napraviti će veći iskorak od HANFE……..
zato niste šef nego boss i da kakav boss …….Vi ste big boss
pofuk
BigBoss djelomično se slažem s tobom, ovaj forum je u zadnjih godinu dana spao na jako niske grane.
Prije se ovdje moglo pročitati dosta konstruktivnih rasprava i analiza i mislim da bi interes Poslovnog trebao biti poticanje takvih rasprava.
Imam jedan prijedlog u tu svrhu:
-da se novoregistriranim korisnicima onemogući aktivno sudjelovanje na forumu, tj. pisanje najmanje dva tjedna od registracije
– na taj način bi se destimuliralo pisanje gluposti i pridonijelo kvaliteti foruma
Modernatori puštaju svakakve gluposti o ljudi koji su se registrirali prije dva dana, dok mene brišu iako pišem pod ovim nickom dvije godine.
Ako bude trebalo mogu i ja otvoriti deset nickova i svaki dan pisati hrpu gluposti, modernatori samo recite!