BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo primjera kako jos vrijedi onaTKO JE JAMIO,JAMIO.

Država škverovima spremna otpisati sedam milijardi kuna?

Sveukupna svota državnog obeštećenja za svih šest brodogradilišta u prvom krugu se vrtila oko 2,3 milijarde kuna, a konačna svota nove »ponude« očekuje se ovaj tjedan

RIJEKA – Za tjedan dana u inozemnim i domaćim tiskovinama raspisat će se drugi međunarodni tender za prodaju domaćih brodogradilišta. Za nacionalne navoze ovo je posljednja šansa da nađu dovoljno financijski potentnog i ozbiljnog ulagača jer idući korak može biti samo – stečaj.

ma neš ti.Upitanju je samo 1 Milijarda eura [tongue] Da im je cacino nebi se sato rasipali.

U Zagrebu je otvoren novi centar za napredno poslovno obrazovanje. Iako djeluje u okviru ustanove s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju specijaliziranih kadrova, ovaj novi program podigao je razinu poslovnog obrazovanja do međunarodnih standarda. Riječ je o programu ‘Remetinec Business Academy’.

Program obrazovanja u ovoj akademiji može trajati i desetak godina, ovisno o kolegijima koje kandidat odabere. Plan i program školovanja uključuje predmete kao što su:

"Fiktivne fakture i off-shore računi"
"Kako kupiti sebi dionice poduzeća novcem istog tog poduzeća"
"Kako usluge plaćati do pet puta više, i kome"
"Zapošljavanje političkih podobnika"
"Davanje rizičnih kredita obitelji i prijateljima"
"Davanje petama malo vitra"

Akademija je zatvorenog tipa, a osim školovanja kandidati dobivaju i smještaj i prehranu za vrijeme cijelog školovanja. Namijenjena je usavršavanju visokih menadžerskih kadrova i u njoj mjesto dobivaju samo kandidati koji su se već iskazali u upravljanju javnim i državnim poduzećima. Trenutno se u ovoj ustanovi školuje više od tuceta menadžera hrvatskih javnih poduzeća.

Zanimanje za program akademije je izuzetno.

Upis polaznika provodi Državno odvjetništvo Republike Hrvatske, samo na preporuku Vlade RH.

[lol]

Definitivno građevinari su aut do nekih novih vremena.

http://www.youtube.com/watch?v=bxYCh_p2Mjs&NR=1
Ovo je ko kod nas na burzi. Pare leže na cesti i nitko da se sagne.

who dares, wins

Premješteno iz teme: JNAF (Jadranski naftovod)

Kolega ja sam objašnjavao da je Janaf dobra prilika na 1.200 kuna, sad mi se ne da, sad čitam vaše postove i smijem se, jer se prisjećam što se pisali prije koji mjesec………….
I ne samo vašim postovima, nego i postovima Deluksa, Plavog i sličnih ( Kurćonea )[wink]

Pa dokupiti ćete, čemu nervoza……. [bye]

http://www.kucilooro.webs.com/

Kolega ja sam objašnjavao da je Janaf dobra prilika na 1.200 kuna, sad mi se ne da, sad čitam vaše postove i smijem se, jer se prisjećam što se pisali prije koji mjesec………….
I ne samo vašim postovima, nego i postovima Deluksa, Plavog i sličnih ( Kurćonea )[wink]

Kolega, ako je tako a zašto ste onda kupili Luku Ploče ?
Pa kupili ste ju zato jer ju ja imam u portfelju, zar je to tako teško priznati?

Sjetili ste se dobrih starih vremena iz 2006 i 2007. kada ste na mojim savjetima i dionicama lijepe novce zaradili.

Nije li tako bilo?
Pa je, naravno da je.
Sve je dokumentirano na forumu, jedino što ste tada pisali pod drugim nickovima.

Vi stalno mjenjate nickove, a ja živim vječno.
Eternity

lp od vašeg Uzora i zdravi i veseli bili.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

kolega,molim vas link gdje ste objašnjavali da je JNAF dobra prilika na 1200? Ma dajte kolega Vidra/Tenkista/Anrikom/Volkovska banka/Karoje/Španac/Matrix 90/Karoje, evo kolega Plavi nam je stranicu prije podastrio link gdje kažete da ste prodali JNAF po 2000. Koliko ja znam vi ste pisali o Crobexu od 900 bodova (što je kolega Delux već nekoliko puta dokazao i podastrio linkove). a ne o JNAF-u na 1200. Ono što ste vi zasigurno pisali je da treba prodati Ledo po 6000 i kupiti IGH po 4000, HDEL po 350. I to sa novcima braniteljske udruge. sramota. Kolega, od svih tih multinikova koje koristite Vam se pomutilo. A i sa DDJH ste pogodili ko prstom u onu stvar. Čiča nemate sreće.

Bome otkad ne razgovarate s Plavim gubite se po bespućima burzovlja ko plutača. Na njegovim ste pikovima živjeli stoga i ne čudi da imate njegove postere po zidovima i da bez njega ne možete.

srdačan pozdrav,

GMB GUBERNATOR

Kolege sindikalisti, Moj Je Najveći i Vilim Ribić, bojim ste da se vama mentalno zdravlje postepeno pogoršava, kako burza stoji sve slabije tako i vaš moral sve više pada i bojim se da će vam ga biti teško podići…..

Što se tiče vašim primjedbi o mom znanju, dovoljno je reći da sam vam lijepo rekao da će crobex na 1.2xx, a g.Moj Je Najveći se tad kleo da će prošetati GOL!!!! Trgom Bana Jelačića ako crobex padne ispod 3.200……………a također su vam obojici popucali margini ( ko kakvim šiparicama ) i sad se vi hvalite nekim znanjem……???? Kojim kurcilovim znanjem??

Baš me neki dan zvao jedan Znanac da pita kad će taj performans sa golim Plavim na trgu Bana Jelačića…….kaže da ne vjeruje da Plavi ima većeg…. [lol]

Pa kolega Moj je Najveći…….kad će performans???? [wink]

http://www.kucilooro.webs.com/

"jel’ to moguće,ljudi moji!"
srušena je saga o "vazdazelenom ponedjeljku" kod amera.

http://www.youtube.com/watch?v=H7KrlDZ5Hkw

Evo malo za buđenje….

Dajte rulji Hercegovinu da se igraju
Vaš link

09.10.07... Plavi : "Kako mi se čini na kraju ćeš kupiti na 80 000kn ?" (za INGR-u)

Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)

Bilo to danas ili za mjesec dana svi znamo da od radova nema ništa ovo je samo rok da veliki uspiju izaći iz dionica bez većih potresa a onda kad budu dionice u rukama malih i naivnih , ide i objava javno na sav glas radovi propali od poslova niša. Ali briga velike oni će biti izvan dionica građevinara a vi mali koji se
upecate na njihove slatke pričice i uletite u dionice vi budete zbrajali štete i gubitke, pa dobro razmislite prije nego uljećete na sljepo.

DELUX = DIZELAS = ZIMZELEN = vodavoda = valentine = Brankica = fajrunt = Ringo = lanica = domobran = malibu = kanabis = split

evo malo SUNCA!

Zagrebačka banka snižava kamatne stope na nove i postojeće stambene kredite

ZAGREB – Zagrebačka banka od 15. veljače uvodi dodatnu povoljniju ponudu stambenih kredita te najavljuje smanjenje kamatnih stopa na postojeće stambene kredite od 1. svibnja za klijente banke.
Kamatna stopa na novu ponudu stambenih kredita bit će niža za 0,25 p.p. te će iznositi 6,75% kod kredita za mlade, odnosno 7,25% za standardni stambeni kredit. Za sve zaprimljene zahtjeve za realizaciju svih vrsta stambenih kredita, Banka (ZSE:ZABA-R-A) neće naplaćivati naknadu u razdoblju od 15. veljače do 15. travnja ove godine.

Ujedno, Banka najavljuje da će za svoje klijente koji imaju redovito primanje na tekući račun u Zagrebačkoj banci sniziti kamatnu stopu na sve postojeće stambene kredite za 0,25 p.p.. Nove kamatne stope primjenit će se za obračunsko razdoblje od 1. svibnja, a riječ je o prvom padu kamatnih stopa na postojeće stambene kredite od 2006. godine.

“Tržišne okolnosti nam omogućavaju još jedan korak u poboljšavanju uvjeta i snižavanju kamate novih stambenih kredita namijenjenih građanima, ali i korak u pojeftinjenju ranije korištenih stambenih kredita za naše klijente. Tome svakako doprinosi i primjerna disciplina u vraćanju tih kredita Zagrebačkoj banci”, rekao je Franjo Luković, predsjednik Uprave Zagrebačke banke.

New Report

Close