BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evogaopet:

Bilo bi mi jako drago da i meni neko pojasni to sa korisnikom Sarah K. za kojeg tvrdite da je zimzelen…. nisam predugo na ovom forumu, ali kolko vidim zimzelen je bio neko do čijeg se mišljenje držalo na forumu…. pa ako je tako, i ako je istina da je sarah k. on, zašto bi onda još uvijek trebao biti moderiran???

Nešto je opako skrivio pod starim nickom ili ???[smiley7]

U slicnoj sam situaciji ko ti, svako malo netko nesto natukne, ali nista konkretnih podataka. Po natuknicama sam zakljucio da je Zimzelen do cijeg se misljenja zaista drzalo jer sigurno nije “virtualni identitet” vec clan top10 sastava u nekoliko likvidnih dionica iskoristio svoj utjecaj i navukao dio forumasa na kemoboju, dionicko drustvo koje je pretvoreno u d.o.o., pa su dionicari postali udjelicari, kako se popularno na forumu nazivaju zajednicki vlasnici d.o.o. A logika kaze da je svoj udio u nekom d.o.o.-u mnogo teze prodati nego dionicu.
[smiley2] Ukratko, namjerno je shebao ekipu koja mu je vjerovala, i to koristeci vise nickova. To sam ja zakljucio na temelju natuknica s ovog i mojnovac foruma, mozda sam potpuno u krivu.

Citam arhivu i svako malo naidjem na neciju tvrdnju da se legendarni zimzelen i dalje nalazi na forumu, ali pod nickom “znanac”. Jesu li to samo nagadanja ili ima istine, ne mogu procjeniti, ali moram zapaziti da je stil spomenutih kolega poprilicno identican.

Citam arhivu i svako malo naidjem na neciju tvrdnju da se legendarni zimzelen i dalje nalazi na forumu, ali pod nickom “znanac”. Jesu li to samo nagadanja ili ima istine, ne mogu procjeniti, ali moram zapaziti da je stil spomenutih kolega poprilicno identican.

Eh kolega, da ste svjedocili zucnoj raspravi dvojice entiteta, zimzija i znanca, ne biste bili u zabludi… jedino ako se znanac nije potrudio da sam sebe na neki nacin ubije odnosno da kao zimzi potpadne pod moderiranje sto je malo vjerojatno… ali onda opet…

Kako ide ona… najveci trik koji je Vrag izveo je sto je uvjerio svijet da ne postoji?[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Evo baš mi je nedavno jedan kolega s foruma rekao da je i izašao članak u Lderu na ovu temu… Naime tamo se u naslovu članka spominje famoznog ZIMZIJA….

Što kažete na taj članak… čudi me da nitko nije komentirao……[smiley8]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

… Naime tamo se u naslovu članka spominje famoznog ZIMZIJA…. Što kažete na taj članak… čudi me da nitko nije komentirao……[smiley8]

Naprotiv, ima osvrta pod temom: Što kaže Zakono slobodi govora…

cartmann:

Hm, potpuno ste u krivu uvazeni kolega. No to nije ni cudo da ste u zabludi, obzirom na pregrst obveza, te sudiraj, te pisi blog, te radi, te investiraj, te se provodi, te komadi, te amerika, te pisanje na poslovnom pod raznim nickovima. Dobro vi to kolega i stignete.

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Meni iskreno više nedostaju kolegice Gorka i Mona Lisa jer je ipak malo žena na forumu. Evo tek sad vidim da imamo i Betty Boop i slatku.

Hmmmmmmmm

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Tako je slažem se , ja sam oduvijek volio i bio omiljen u ženskom društvu.

Hmmmmmmmm

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

[smiley2]

E, imam jedno pitanje…
Zašto je na forumu zabranjeno hvaliti se zaradom?
Nepristojno je?
Ma dajte ljudi molim vas. Paaaa tko bi bolje razumio što to znači nego vi ovdje?
Zač se to ne more promjenit?

Sto se mene tice nemam nista protiv
volio bih znati koliko drugi imaju prinose ,ali samo iskreno
Ajde pucaj
[smiley2]

Trojica brokera u ciganskim trenirkama

http://www.jutarnji.hr/komentari_i_misljenja/kolumne/clanak/art-2006,10,15,tomic_kolumna,46530.jl

Nedavni uspjeh Plivinih dionica neviđeno je osokolio sve neradnike i sanjare, žicare s Ferrarijevim privjescima na ključevima stojadina. ‘This time next year we’ll be millionaires!’, viču oni otkrivši novu uzbudljivu šemu ‘kruha bez motike’, posao baš za njih koji ne vole rano ustajanje, modre radničke kombinezone i alergični su na cementnu prašinu.

Tri muškarca u trenirkama izvalila se na terasi kafića. Jedan je neobrijan i ispuhuje kolutove dima, drugi je nosat i grize plastičnu žličicu, a treći se igra s ključevima na Ferrarijevu privjesku. Jednom će možda imati i čitav Ferrari, za sada je nabavio samo privjesak. I put od tisuću milja, što se kaže, jednom je počeo prvim korakom.

“Končar”, kaže onaj što grize žličicu. “Končara bi trebalo kupiti.”

“Meni čovjek kaže da je Đuro Đaković dobar.”

“Ma kakav Đuro Đaković, tko ti je to rekao?!”

“Čovjek.”

“Koji čovjek?”

Neobrijani odluči zatajiti izvor, a onaj s bijelom izgriženom žličicom zapilji se u novinske stupce u rubrici “Novac”.

“Kako Franck stoji?”

“Nema Francka.”

“Šteta, ja bih to kupio.”

“Pa ti kupi”, reče nosati zlovoljno, odustajući od prepirke s očitim burzovnim diletantom.

“Ljudi masovno piju kavu”, nastavi svejedno onaj neobrijani otpuhujući jedan savršeni krug dima.

“Kako da ne”, plane nosonja nehotice gužvajući novine, “kad god ti naručiš kratku s malo mlijeka, Franck na Varaždinskoj burzi skoči za tri i po posto.”

Onaj s Ferrarijevim privjeskom kratko se zasmija. Između njih trojice zatim se spusti trideset sekundi tišine.

“Koliko je Vlado zaradio na Plivi?”, upita Ferrari.

“Glupan, ne spominji mi ga”, kaže nosati ogorčeno. “Dva dana! Da je mene poslušao i još samo dva dana pričekao! Ali, ne, on se uplašio i prodao za osamsto trinaest, a dva dana kasnije bilo osamsto trideset.”

“Au!”, zavapi neobrijani.

Sumrak se lagano spušta, sve je manje svjetla, neonska lampa na uglu iznenada se uključila gotovo nas prestrašivši.

Ova je dobra, hi,hi,hi vjerovatno snimljeno na terasi kafića kako razgovaraju Plavi, Nathan i Falconers, hi,hi,hi
koja bruka, mogli su barem obući sakoe od Varteksa a ne brukati nas.[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close