nema, sve je prodano, nisi vidio obavijest?
Možda su maknuli obavijest, ali sadržaj je bio sljedeći.
Štovani investitori, dioničari i oni koji bi to htjeli biti,
Jučerašnjim danom završila je prodaja i posljednje dionice na ZSE. Kako više nema niti jedne slobodne dionice, molimo Vas, da se predbilježite na listu čekanja kako bi eventualno u slučaju oslobađanja dionica, iste mogli kupiti. Molimo vas prije svega na strpljenju jer je ono sada najpotrebnije. Dugo nismo vidjeli takvu pomamu za dionicama, a kada isti kupe, drže je i ne žele s nikim drugim je dijeliti, ili po naški, prodati.
Ukoliko nemate strpljenja, zahvaljujemo se na suradnji, na svemu što ste učimili za boljitak ZSE, i, naravno, puno sreće na nekom drugom poslu.
S poštovanjem,
navijači u Melbourneu nose natpis:
Red Hot Cilic Peppers
[lol]
Biti će ne brini…za vlakovima, ženama i dionicama se nikada ne trči…
Da da…onda uvijek zakasniš, ostaneš sam i siromašan… [tongue]
ne bi stel mešat, ali ne čini ti se da je tvoja ponuda nekorektna? da sa 40 padne na 20 tj je pad od 50%, a da sa 40 ode na 100 to je rast od 150% ! znači on mora "odraditi" 3x više od tebe! fer ponuda je oklada 20 kn ili 60 kn, a ne 20 ili 100
[/quote]
naravno da je nepravedno…
ali on veli to ide na 100 ja kažem e neide..
pa smo se tako dogovorili…ovo za 60 nebi se kladio..jer uvijek dinko može popiti pivu previše pa porokati ask tvojom i mojm lovom…a onda bi ja izgubio..
ovako ili je oporavak i on dobiva ili ne..
mene samo hebe kaj ako ingra propadne pa sve ode vrit…kaj onda?
Evo, Oppenheim danas javlja kako se iskrcao i otpustio radnike.
Teško će ta dionica mrdnut i na 45 bez dobrog vjetra u leđa.
Poštena je ponuda, koji je ulog onda šetnja po trgu?
šetnja po trgu..i mahanje crvenom zastavom..
ceremonija treba trajati 30 sekundi..
e a kaj ako ne dođe niti do 100 niti do 20..onda smo obojica u pušioni…
RESTRUKTURIRANJE
Ingra: Broj stalno zaposlenih smanjen za 35%
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Ingra je na Zagrebačkoj burzi objavila priopćenje u kojem navodi da je završila organizacijsko restrukturiranje u kojem je smanjen broj stalno zaposlenih.
U priopćenju stoji da je Ingra (ZSE:INGR-R-A) zaključno sa danom 27. siječnja 2010. unutar programa reorganizacije poslovanja i zbrinjavanja dijela zaposlenih otpustila 75.250 vlastitih dionica.
"Izvršeno otpuštanje dionica dio je financijskog aranžmana kojim su sporazumno izregulirane obveze prema zaposlenima čiji radni odnos prestaje sa 31. ožujkom 2010. u obliku stimulativnih otpremnina na koja su istovremeno u državni proračun uplaćena sva davanja za poreze i doprinose", poručili su iz Ingre.
Također se navodi da je time izvršeno organizacijsko restrukturiranje u kojem je broj stalo zaposlenih smanjen za 35 posto. Isto, tako iz Ingre su priopćili da su temeljem Ugovora o ponovnom otkupu (tzv. repo aranžman) stekli 32.000 vlastitih dionica. Nakon provođenja navedenih transakcija Ingra posjeduje ukupno 113.125 vlastitih dionica koje čine 1,51 posto temeljnog kapitala.
Eto kako to radi Igor.
Pametan čovjek
Moj jedini je uvjet da se oklada izvši u neko toplije godišnje doba. Nebi htjeo da se prehladiš.
Nemam ja brige za Ingru baš zbog Igora, inače od tih 75000 trezorskih dionica 56000 je kupio jedan kupac u dvije transakcije. Siguran sam da bi Igor prije podvalio nama malim dioničarima, nego nekome drugom.
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
evo izvolite, analiza od 07.01.2010.
brutalno….
[cool]
kolega Tigrus, tjedan dana prije pravoslavnog Božića ste govorili da će svi koji kupuju gadno nagrabusiti.da ide vrlo jak i neugodan pad.
zašto i to niste citirali?
dakle uz najbolju namjeru imate 50%.dakle kao i bacanje novčića.
a ovo danas? [undecid]
Brakeaway gap?
[wink]
[/quote]
nemojte ovo shvatit ništa osobno ali što više gledam ove crteže, ne samo od vas nego i od ostalih kolega koji ovdje pišu, to više shvaćam da od toga nema koristi.
digitron u ruke i računat fundamente, to je jedini spas!uostalom tako radi i pravi brutalni kapital.
NHF
Muamer