BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

onda Antiša?
di si nestao?

Jesi za ili ne?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Izgleda da nam je predsjednik naglo posenilio………….još jučer se svega sjećao, a sad naglo popustio……..hehe………………mislim da kad mu istekne mandat da će se pred organima gonjenja početi prisjećati, valjda je vodio privatizacijske dnevnike??? naročito ispis telefonskih razgovora prema Podravci…….[tongue]

http://www.seebiz.eu/hr/politika/mesic-ne-znam-nista-o-prodaji-podravkina-odmaralista-u-pirovcu,66968.html

http://www.kucilooro.webs.com/

Premješteno iz teme: LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

i još nešto , da ne bude zabune. ne smije se generalizirati. tako ne postoje dva ista nizozemca ili dva ista balkanca. svatko je pojedinac, ne može se suditi o narodima. ovo što sam gore napisao je bilo drugo viđenje iste stvari, a vi sami zaključite ima li smisla uopće izdvajati bilo koju naciju da je bolja ili gora od druge u bilo kojem pogledu. svi ljudi otvorenog srca i mozga dobro su došli u našu zemlju i u moju kuću, a ostali nek se gube. nacije ionako više ne postoje, postoje bogati i siromašni tako da u stvari ne znamo tko su to nizozemci, jel to doktor iz amsterdama ili je to smetlar iz rotterdama…dakle, bez isticanja jer uvijek ima i druga , tamnija strana medalje.

...povijest se ponavlja...

onda Antiša?
di si nestao?

Jesi za ili ne?

Jel ti to mene zezaš, nakon što si uspio ispromašivati sve živo još uvijek misliš da će INGR na 20 kn?

onda Antiša?
di si nestao?

Jesi za ili ne?

Jel ti to mene zezaš, nakon što si uspio ispromašivati sve živo još uvijek misliš da će INGR na 20 kn?

[/quote]
a kaj sam se ja to ispromašivao?
na crobexu zadnja dva dana?
stari ja neznam kak ovi manipulatori kupuju…

za indexe nisam ama baš ništa fulao..

no odgovori…si za kladu za ingru ili ne??
nemoj filozofirat već odgovori…ajmo bolje 20,01 ili 100

odluči pa onda muljaj okolo…
da ili ne???

‘ajde Antiša, ne budi chicken. [smiley]
ko izgubi plaća za 10 osoba PDa hranu.
nadam se da me nećete izostavit [tongue]

رحمك الله يا قائد الوطن نعم فلسطين لن تعرف قائد محنك وصلب مثلك ووفق الله جميع فصائلنا البطلة وارجو

a kaj sam se ja to ispromašivao?
na crobexu zadnja dva dana?
stari ja neznam kak ovi manipulatori kupuju…

za indexe nisam ama baš ništa fulao..

no odgovori…si za kladu za ingru ili ne??
nemoj filozofirat već odgovori…ajmo bolje 20,01 ili 100

da ili ne???

Dogovoreno koji je ulog?

Čemu natjecanje kada dionica više nema?
Pogledaj na Ingri danas, zadnji par komada otišlo u 15:59 i nema više dionica.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

antiša*

otkrivanje punog indentiteta ili trčanje gol po trgu (kao plavi) ili predloži nekaj…jutro je slabo razmišljam

…ajmo bolje 20,01 ili 100

da ili ne???

ne bi stel mešat, ali ne čini ti se da je tvoja ponuda nekorektna? da sa 40 padne na 20 tj je pad od 50%, a da sa 40 ode na 100 to je rast od 150% ! znači on mora "odraditi" 3x više od tebe! fer ponuda je oklada 20 kn ili 60 kn, a ne 20 ili 100

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

đaba sve kada nema više dionica [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

đaba sve kada nema više dionica [bye]

Kako to misliš da nema više dionica???

New Report

Close