BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slovenci samo gledaju kako otet lovu Hrvatima, ništa se nije promjenilo:

http://www.sportnet.hr/blogovi/390211/rukomet-euro-2010/slovenska-policija-i-montazna-dvorana

Nadam se da i naša policija tako postupa prema Slovencima kad dođu u RH!

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Nije da sam redoviti pratitelj zakonskih promjena vezanih za zakon(e) o cestovnom prometu (kao nijemo svjedočenje stoji lijepa hrpica kazni), ali zar nije i kod nas obavezno vezivanje svih putnika pojasom, pod svih mislim i na one i na zadnjim sicevima. Hebi ga kod mene u autu se rijetko kad netko vozi iza mene ali najmanje što mi treba ukoliko se desilo sranje pa me netko pogodio ili ja nešto pogodim je da kakav konj 80 ili više kila još od iza uleti u mene jer je nevezan. Da se dotični vozio sa mnom ne bi ni bilo kazne jer mu ne bi dao da se vozi nevezan.

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

Premješteno iz teme: VDKT (Viadukt d.d.)

🙂 Kolega Jomiii, kad tamo sredinom ljeta bude blizu tisucice, posaljem ti na private na kojoj plazi cu se suncati u topelsu, pa da malo oparis okice zbog dobrog ulaganja. Vidim i da je kolegica Ivana pocela zalaziti u ovaj nas lounge-bar, a to samo upucuje da smo na dobrom putu. Pozdrav Ivani!

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

http://seebiz.eu/hr/valute-i-robe/gradani-donose-u-hnb-milijune-kuna-iz-carapa,66626.html ima se ima…. [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nacional-kako-je-mirjana-sanader-opeljesila-hac-za-pola-milijarde-kuna/472303.aspx

Evo odakle pare SMRADERU ipak ga žena hrani teško stečenim novcom

Već dulje vrijeme pokušavam ući u psihu partizana koji tresu INU po bidu. Pokušao sam analizirati sve varijante stanja svijesti, psihološke profile, dobne kategorije i sl… Međutim nisam uspio. Nadasve egzotična ciljna skupina, rekao bih.

Pomoć bi mi svakako dobrodošla. unaprijed hvala.

KOEI-R-A [lol]

TISAK je jedina ispravna kupnja trenutno zapamtite riječi starog barbe ja sam skinuo ovih 30 komada sveukupno od jutros 60 komada nije nešto ali čovjeka veseli.

ne znam kolega za taj tisak…
padajuci trend – u najbolju ruku stagnacija.

dajte nesto bolje, tisak stvarno ne valja..
[/quote]
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nacional-kako-je-mirjana-sanader-opeljesila-hac-za-pola-milijarde-kuna/472303.aspx
Jesi li razmošljao da se možda okušaš u arheologiji. Tu se isto neka dobra para vrti koliko vidim.
Amfore, novčići i kamenčići….

who dares, wins

Pozive je preuzeo opunomoćenik za kojeg se naknadnom provjerom nakon održanog ročišta utvrdilo kako nema ovlasti zastupati Pevec Zagreb

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/trgovina/pevec-izbjegao-stecaj%2c-pozive-preuzela-neovlastena-osoba,66871.html

kod amera ista stvar kao i kod nas .. samo naši ne nose "orange"

We say the best cure is having some CEOs wear a new color: namely, orange.

Over hill, over dale, stocks are in a big fire sale
And the market keeps crashing along.
Down and out, it’s wacked out, it’s a rout, we’re knocked out

Then it’s "Hi, hi, hee!" investors all want to flee
Wall Street, it’s crashing, ain’t so strong
And where-e’er you go, you will always know
That the market keeps crashing along.

The NASDAQ, the Dow Jones, want to cry and want to moan
See the market keep crashing along.
What to do, we don’t know, stocks are at all-time lows

Then it’s "Hi, hi, hee!" it’s a big catastrophe
This mess, it’s so long and prolonged
And where-e’er you go, you will always know

Markets fall, day and night, will things ever be all right
C-E-Os, soon in jail, maybe that’ll end this tale

Then it’s "Hi, hi, hee!" it’s a big calamity
Our stocks, now they don’t seem so strong
But where-e’er you go, you will always know

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

I susjedi se pripremaju da nas prestignu.

27. siječanj 2010.| Rato Petković
Predstavnici 18 najvećih njemačkih kompanija dogovaraju poslove u Srbiji

U posljednjih pet godina njemačke investicije u Srbiju povećale su se četiri puta tako da sada iznose 1,2 milijarde eura

Skupina njemačkih poslovnih ljudi, predstavnika udruge Odbora za istok, od ponedjeljka se nalaze u višednevnom posjetu Srbiji. Cilj dolaska biznismena iz 18 kompanija je unapređenje ekonomske suradnje između dviju država.

Srbija želi postati lider u energetskom sektoru u regiji Srbija želi postati lider u energetskom sektoru u regiji Tvornica automobila
Riječ je o tvrtkama, čiji je ukupan godišnji prihod veći od 300 milijardi eura. Njemačka je najveći vanjskotrgovinski partner Srbiji, čije je ulaganje u posljednjih pet godina učetverostručeno i sada iznosi 1,2 milijarde eura. Njemačka se pokazala i kao najveći donator sa 882 milijuna eura. Najveće njemačke investicije su u farmaceutskoj industriji (485 milijuna eura), slijede Metro (150 milijuna), Messer (132 milijuna), Henkel (103 milijuna), Ball Packaging (75 milijuna), Tarkett (67 milijuna) i Nord Zucker (40 milijuna eura). Vlada želi privući njemački kapital u sektorima energetike, automobilske industrije, mobilne telefonije, financija i zrakoplovstva. Tako su u do sada najbrojnijoj delagaciji došli predstavnici Volkswagena, za koji je Srbija vrlo zainteresirana, bez obzira na sporazum s Fiatom, zatim energetske kompanije RWE, Deutsche Telekoma, Siemensa, BASF-a, Deutsche Banka, Air Berlina, WAZZ-a, Messera…

Ulazak u Telekom
Došli su na poziv srbijanskog predsjednika Borisa Tadića koji je prilikom posljednje posjete Njemačkoj pozvao tvrtke da ulažu u Srbiju. Tom prilikom sklopljen je memorandum s RWE-om o sudjelovanju te kompanije u razvoju energetskog sektora u kojem Srbija želi postati vodeća u regiji. Iako tri njemačke tvrtke već imaju poduzeća u Srbiji za proizvodnju autodijelova, glavni je cilj privoljeti Volkswagen da dođe u Srbiju i otvori tvornicu. Također je izražena nada da će Deutsche Telekom kupiti Telekom Srbije jer preko grčkog OTE-a već ima 20 posto vlasništva. Pokazano je i zanimanje za sudjelovanje u privatizaciji Jat Airwaysa i Galenike te u gradnji željezničke infrastrukture, dok će Air Berlin pokrenuti još jednu liniju između Beograda i Njemačke.

Mjere

Poboljšati konkurentnost
Kako bi se motivirali ulagači u Srbiji se žurno završava privatizacija, pojednostavljuju administrativne procedure, omogućava stjecanje vlasništva nad zemljištem te stvara konkurentan porezni sustav.

eeee,ova mu je dobra!!!!

Lesar: Što je gospođa Sanader tražila u arheološkim iskopinama? Valjda mrtve birače HDZ-a

http://www.index.hr/vijesti/clanak/lesar-sto-je-gospodja-sanader-trazila-u-arheoloskim-iskopinama-valjda-mrtve-birace-hdza/472512.aspx [lol]

Prekrasan start Market Manipulatora.
Iskreno (premda znam da mi vi ne vjerujete) želim Vam svima normalizaciju crobexa i normalne uvjete trgovanja.
Želim Vam povratak 50 milja dnevno i jaču i veću likvidnost.

Ako se stvari stvarno promjene sa MM onda se možda i vratim tko zna.
U svakom slučaju lijepi rast.
Ovo bi mogao biti presedan, USA down slijedečih mjesec dana a crobex up!!!!

LP

Čuvam za tebe INGR, hoće ti biti dovoljno likvidno na 100 kn?
[/quote]
hehehe
kako da ne.
Si za jednu kladu?

Da češ prije vidjeti 20 nego 100?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close