BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dragi svi,

ako budete marljivo trenirali, svaki dan, iz dana u dan… za jedno 20 godina svjetlosnih i vi ćete ovako izgledati.

Kolega jeste li Vi visoki kao Arnold? Koliko sam cuo niste mu ni do ramena. Dakle, mozemo Vam i Arnie i ja jesti burek s glave
[/quote]
kolegi je bilo neugodno pa je meni zamolio da Vam odgovorim jer ja sam ionako moderiran
kolega Vam porucuje da je istina sto kazete ali da bi se za sirutku ipak malo nize morali spustiti
pofuk
[/quote]

Porucite mu kolega onda da radije on ide meni po sirutku. Manje se mora saginjati a i mladji je pa ga ne bole kriza kad se saginje [wink]

Dragi svi,

ako budete marljivo trenirali, svaki dan, iz dana u dan… za jedno 20 godina svjetlosnih i vi ćete ovako izgledati.

Kolega jeste li Vi visoki kao Arnold? Koliko sam cuo niste mu ni do ramena. Dakle, mozemo Vam i Arnie i ja jesti burek s glave
[/quote]
kolegi je bilo neugodno pa je meni zamolio da Vam odgovorim jer ja sam ionako moderiran
kolega Vam porucuje da je istina sto kazete ali da bi se za sirutku ipak malo nize morali spustiti
pofuk
[/quote]

Porucite mu kolega onda da radije on ide meni po sirutku. Manje se mora saginjati a i mladji je pa ga ne bole kriza kad se saginje [wink]
[/quote]
momentalno je zazuzet jer proucava delux dionice……….znate coveka nesmem da gnjavim dok proucava grafove jer znaju opsne biti te krivulje
pofuk

malo si istrčala kolegice,sada će se okuražit pa će kolega i ja cijelu godinu imat status kakav sad imamo [angry]

ne vjerujem da će vam to naškoditi…mislim da bi se tvrdo vjekino srce čak moglo i smekšati zbog ovoga [lol]

vidim da se i estrada polako seli na forum pa bi ovim putem zamolio Jo Maračić Makija da se prijavi, jer sigurno puno toga ima za podjeliti sa nama … unaprijed hvala

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

vidim da se i estrada polako seli na forum pa bi ovim putem zamolio Jo Maračić Makija da se prijavi, jer sigurno puno toga ima za podjeliti sa nama … unaprijed hvala

makar sam ja za onu da ironije nikada dosta moram reci da ste ipak sada malo pretjerali
inace Vas cijenim kao jednog izuzetnog forumasa i nadasve plemenitu osoba ali sta po bogu imate protiv forumasa DUSKOLOKIN??????? ne bi se ja mozda ni osvrnuo na ovaj Vas post ali samo kad se setim koliko je meni bilo vazno kad sam dosao na forum da ipak netko stane na moju stranu dok me zajednica ne prihvati………pa viditer sta se meni desava da me dan danas sa veliko p zafrkavaju?????? a stoput sam im rekao da sam ja pofuk sa malo p……..zato pustite forumasa DUSKOLOKIN da se slobodno izrazava kao i u svojim pjesmama pa cemo svi uzivati
pofuk

Za pametnjakoviće na poslovnom Milinov ić i Milanović je jedno te isto [tongue]

http://www.poslovni.hr/137654.aspx

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

kolega pofuk namjera mi nikako nije bila nekoga omalovažavati ili nedajbože potcijeniti … najmanje kolegu DUSKOLOKINA … no smatrajući (možda neopravdano) da su nekad spomenuti estradnjaci bili mange i harali u pravom smislu te riječi ne mogu se oteti dojmu da je ovaj drugi nepravedno zapostavljen, da ne kažem zaboravljen … siguran sam da bi imao što za reći čovjek koji sam sastavi avion i njime poleti ako je već njegov opus zaboravljen

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ponavljam,ne šaljite mi zahtjevce za prijateljstvom,moj prijatelj je samo dule lokin i možda pofuk,ali samo ak mi pošalje zahtjev za prijateljstvom,ja neče učiniti prvi korak!!!

Plavi: Belišće je zvijezda Baranje! Koliki vam je NAV (netto asset value) na imovinu :)

Dragi svi,

[/quote]

Visok sam 180 cm. Arnold je visok 185. A kako sam ja čuo, vas je lakše preskočiti nego zaobići oko struka. Dakle možemo Vam i ja i Arnold baciti bumerang da si zakopčate remen.

Dragi svi,

[/quote]
pofuk
[/quote]

hehe dobar. A u mojoj sirutki ima i specijalan dodatak Omege 3 za našeg kolegu peseka. Ipak se ja brinem za njegovo zdravlje, ne želim da nam opet opadne s kauča.

Dragi svi,

[/quote]

Visok sam 180 cm. Arnold je visok 185. A kako sam ja čuo, vas je lakše preskočiti nego zaobići oko struka. Dakle možemo Vam i ja i Arnold baciti bumerang da si zakopčate remen.
[/quote]

Kolega s godinama se stosta mijenja pa sad Vas idol zgleda ovak (desna polovica slike)

[img]http://2.bp.blogspot.com/_4R1YTsjaAnk/Sc3MpiI0yFI/AAAAAAAACc8/fz_zhYew8VQ/s320/arnold-Schwarzenegger-before-after.jpg[/img]

Usput, bio je visok 187cm a sad je 183 sto znaci da je i on nizi od mene. Vidite kak Vam to ide s godinama: visina opada, a opseg raste.

I druga pobjeda naših, evo malo za popravljanje raspoloženja:

http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=390224

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

New Report

Close