BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ej studos-bljedoliki da nisi ti novinar u mirovini sa PTSP-om, jedino oni tipkaju na Mac-u, hi,hi,hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Kolega Oro , zašto u podnožju posta imate podcrtano VARTEKS, što to znaći??

Zato da lajbeki koji ne znaju sto to znaci pitaju, a onda im ja objasnim da je to odlicna dionica. Nadam se da si shvatio bljedoliki izmedju redova sto sam htio reci, hi,hi,hi
Vec me nekoliko bljedolikih to isto pitalo, hi,hi,hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Daleko o PTSP-a ali sa prehladom, još dalje od mirovine. Mac je dobat, ali se tipke ne vide u mraku…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

E to se slazem s tobom bljedoliki, u mraku su sve krave sive ( mudra indijanska poslovica tako kaze ).
[smiley2]

plavi: ” Kolega Oro , zašto u podnožju posta imate podcrtano VARTEKS, što to znaći?? ” Zato da lajbeki koji ne znaju sto to znaci pitaju, a onda im ja objasnim da je to odlicna dionica. Nadam se da si shvatio bljedoliki izmedju redova sto sam htio reci, hi,hi,hi Vec me nekoliko bljedolikih to isto pitalo, hi,hi,hi

A tvrtka, kakva je ona , da li je i ona odlična , ili to i nije toliko bitno.
Jel istina da je u prvoj kotaciji??
Pa onda i Varteks mogu kupovati ovi mirovnjaci kada dobiju lovu od
Plive, jel dobro zborim?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Eto vidis da sam ja u pravu kad cucim i cekam. Svaki pravi investitor mora biti strpljiv. Bljedoliki investior koji ne zna cekati zapravo i nije investitor, hi,hi,hi mozda daytrader, spekulant ( to su oni bljedoliki sto se sa dionicama spekulaju ), hi,hi,hi [smiley2]

Prva kotacija – kako god okrenes

Evo tebi što jedan naš kolega ima u svojem potpisu pa si ti misli:

“Ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionice”

Pa si ti misli. Ja mislim da ima najpošteniji potpis od svih nas.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pshaw, on je najzesci navijac sto ga je svijet vidio ( jedino Kohorta ima vjernije navijace ), samo se sad prepao da ne zaglavi u Lepoglavi, hi,hi,hi
Pa sto ako i zaglavi, nositi cemo mu narance i Lider svaki cetvrtak u zatvor.

Da bi plavi bio plavi, ne bi trebao avatar biti siv. Jel’ tako?[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

tiptcni forumas

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

tiptcni forumas

He he, dobra [smiley2]

Di si naso sliku kolege plavog?

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

A mozda je bljedolikog uslikao otac Cico, hi,hi,hi a ono iza je Zdravko Mamic – Maminjo?[smiley2]

New Report

Close