Pozdrav ljudi,
evo povratio sam se s godišnjeg pa mi je prilagodba na svakodnevnicu malo bremenita. Pitanje.
Što mislite o hrvatskom retail sektoru? Može li to uopće gore od ovog kako je sad? Konkretno kopka me magm-r-a. Konstruktivna mišljenja molio bih. Može i na PM.
Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?
Da vidio sam.
E to je snaga medija.
Moras promijeniti avatar sada..
da. novi avatar ce biti Conan OBrien ispred unemployment officea
Pozdrav ljudi,
evo povratio sam se s godišnjeg pa mi je prilagodba na svakodnevnicu malo bremenita. Pitanje.
Što mislite o hrvatskom retail sektoru? Može li to uopće gore od ovog kako je sad? Konkretno kopka me magm-r-a. Konstruktivna mišljenja molio bih. Može i na PM.
P/B 5,28 na cijeni 56,65. Treba li komentara?
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Jeste li primjetili kako je g.Neimar promijenio fotku uz svoj nick. Zasto?
AMERI IZ MINUS U PLUS!!!
Citigroup: Gubitak 7,6 milijardi dolara, gore od očekivanja
NEW YORK – Citigroup je objavio da je u četvrtom tromjesečju 2009. godine poslovao s gubitkom od 7,6 milijardi dolara ili 33 centa po dionici.
p.s. j..e lud zbunjenoga a njemu oci ovako [shocked]
Za sve kojima nije zabavno kao nama…
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Mesić opet izaziva izjavama
Hina
Političari iz Republike Srpske oštro su se u utorak obrušili na hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića zbog njegove izjave da bi poslao Hrvatsku vojsku u intervenciju ukoliko bi se RS odlučila na referendum o odcjepljenju od Bosne i Hercegovine.
Baš sam se pitao gdje je guverner kao dežurni katastrofičar kad ono evo ovog lika. Nema govora lik širi pozitivne vibracije za burzu. [lol]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Mesić opet izaziva izjavama
Hina
Političari iz Republike Srpske oštro su se u utorak obrušili na hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića zbog njegove izjave da bi poslao Hrvatsku vojsku u intervenciju ukoliko bi se RS odlučila na referendum o odcjepljenju od Bosne i Hercegovine.
Baš sam se pitao gdje je guverner kao dežurni katastrofičar kad ono evo ovog lika. Nema govora lik širi pozitivne vibracije za burzu. [lol]
Dikobraz je prolupao na kraju mandata, sreća da za par dana dolazi Josipović koji je normalan čovjek. Sad tek vidim koja je Meske katastrofa nad katastrofama. Nismo za zapamtili ni po čpemu dobrom, ali po glupim izjavama, to da! [bye]
Preuzimanje dužnosti od strane Josipovića bit će veliki plus za burzu i znak za početak rasta
neka on ide ratovat, njegova djeca, unuci i njegovi poltroni
neka nas pusti na miru
sotona je Mesić ništa drugo.
Zanimljiv je mentalni sklop Hrvata. Kad nas je The Economist (prošli tjedan) nazvao jadnicima – to je malo koga smetalo. Sad kad Meseć prijeti da je spreman štititi nacionalne interse – to malo koga ne smeta.
Da se razumijemo, rat je za mene posljednja opcija. Opcija koju bi trebalo poduzimati samo onda kad doista ne preostaje ništa dugo u zaštiti vlastite sigurnosti. Narod koji nije u stanju dati do znanja da je speman štititi vklastite interese – daje do znanja drugima da se mogu "brinuti" za njegove interese.
Međutim, zar vi mislite da strane obavještajne službe ne čitaju ovaj forum? Zar mnislite da na bazi vaših izjava ne rade profil nacije? Zar mislite da nas upravo na bazi takvih stavova ne proglašavaju "jadnicima".
Eto, toliko – za razmišljanje.
Eto sad već mijenjaju profil kad vide tu tvoju odlučnost za ratovanje u drugoj državi.
Sigurno će te zvati ako se bude išlo…
Zanimljiv je mentalni sklop Hrvata. Kad nas je The Economist (prošli tjedan) nazvao jadnicima – to je malo koga smetalo. Sad kad Meseć prijeti da je spreman štititi nacionalne interse – to malo koga ne smeta.
Da se razumijemo, rat je za mene posljednja opcija. Opcija koju bi trebalo poduzimati samo onda kad doista ne preostaje ništa dugo u zaštiti vlastite sigurnosti. Narod koji nije u stanju dati do znanja da je speman štititi vklastite interese – daje do znanja drugima da se mogu "brinuti" za njegove interese.
Međutim, zar vi mislite da strane obavještajne službe ne čitaju ovaj forum? Zar mnislite da na bazi vaših izjava ne rade profil nacije? Zar mislite da nas upravo na bazi takvih stavova ne proglašavaju "jadnicima".
Eto, toliko – za razmišljanje.
a što me brinwe profil nacije koje na temelju foruma prave stranci
profil nacije nam se radi prema Mesiću, Sanaderu, Šukeru, Jandrokoviću, Kosor, Vukeliću, Milanoviću i svom svitom bjelosvjetskih hoštaplera.
strane obavještajne službe interesira koga novog da uvuku u kriminal kako bi lakše ostvarili svoje ekonomske interese i ništa više.
prošlo je vrijeme hladnog rata prika moj.