Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?
– NBC
+ 40,000,000 $
Da vidio sam.
E to je snaga medija.
Moras promijeniti avatar sada..
– NBC
+ 40,000,000 $
NBC
-Conan O Brien
-40 000 000$
+Jay Leno
+100% Ratings
+Triumph, the Insult Comic Dog
kako lijepo češljaju podravku, a bilo bi lijepo kad bi sad malo pročešljali i druga tadeschija posebice od
1992. godine kad je bila afera u Dalmaciji gdje su pukli novac koji je bio namjenjen za sirotinju.
Koliko će ove afere utjecati na samu cijenu dionice Podravke ?
Molim sve da mi više ne šalju zahtjeve za prijateljstvom, kao prijatelja sam odabrao samo Duška Lokina!! A možda i pofuka, ako mi želi biti prijatelj!!
Molim sve da mi više ne šalju zahtjeve za prijateljstvom, kao prijatelja sam odabrao samo Duška Lokina!! A možda i pofuka, ako mi želi biti prijatelj!!
hvala kolega,
cesto sam kao mali bio neprihvacen u drustvu i sad mi neki spocitavaju da kao tek si novi na forumu,
znam kako je kad te netko prihvati a nitko te nece.
No kad sam postao svemirski poznat svi oni koji su me odbacivali u mladosti prvi su se javili za moj LP-onda jos nije bilo CD-a
vama saljem CD na kucnu adresu jer vise LP-ija nema
DUSKO_LOKIN brat od BRANIMIRA -cuvenog ekonomiste i tehnicara
Jedna molba za cijenjene kolege:
Kako sam od malena perfekcionist /sto se vidi i po frizuri/ molio bi da mi nedajete niske ocijene.
Budite galantni i dajte mi 100% jer mi je cilj biti "najbolje ocjenjeni froumas svih vremena" a vjerujem da ce i moderatori uvidjeti kvalitetu mog pisanja.
DUSKO_LOKIN – Najbolji od najboljih br.3
Evo ja ti dajem 100
Evo ja ti dajem 100
100% za frizuru
NE DA SMO U BANANI NEGO SMO BANANA DRZAVA
Otpala naljepnica s vozila? Plati 300 kuna i trk po novu!
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/01/19/0056006.html?pos=n1
p.s.
na koji nacin oni dolaze do nasih novaca.Namjerno se mora ljepiti vani upravo zato da bi ista ispala