BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?

– NBC
+ 40,000,000 $

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Da vidio sam.
E to je snaga medija.
Moras promijeniti avatar sada..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

– NBC
+ 40,000,000 $

NBC

-Conan O Brien
-40 000 000$
+Jay Leno
+100% Ratings
+Triumph, the Insult Comic Dog

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Vaš linkOvdje upišite svoj komentar…

Možda im Josipović i ovaj puta pomogne.
Kad im je već dao županijsku koncesiju, možda pljune i lovu.

Smeta te najbolji radio?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kako lijepo češljaju podravku, a bilo bi lijepo kad bi sad malo pročešljali i druga tadeschija posebice od
1992. godine kad je bila afera u Dalmaciji gdje su pukli novac koji je bio namjenjen za sirotinju.

Koliko će ove afere utjecati na samu cijenu dionice Podravke ?

Molim sve da mi više ne šalju zahtjeve za prijateljstvom, kao prijatelja sam odabrao samo Duška Lokina!! A možda i pofuka, ako mi želi biti prijatelj!!

Plavi: Belišće je zvijezda Baranje! Koliki vam je NAV (netto asset value) na imovinu :)

Molim sve da mi više ne šalju zahtjeve za prijateljstvom, kao prijatelja sam odabrao samo Duška Lokina!! A možda i pofuka, ako mi želi biti prijatelj!!

hvala kolega,
cesto sam kao mali bio neprihvacen u drustvu i sad mi neki spocitavaju da kao tek si novi na forumu,
znam kako je kad te netko prihvati a nitko te nece.

No kad sam postao svemirski poznat svi oni koji su me odbacivali u mladosti prvi su se javili za moj LP-onda jos nije bilo CD-a

vama saljem CD na kucnu adresu jer vise LP-ija nema

DUSKO_LOKIN brat od BRANIMIRA -cuvenog ekonomiste i tehnicara

UVIJEK IMAM MODERNU FRIZURU!!!

Jedna molba za cijenjene kolege:

Kako sam od malena perfekcionist /sto se vidi i po frizuri/ molio bi da mi nedajete niske ocijene.
Budite galantni i dajte mi 100% jer mi je cilj biti "najbolje ocjenjeni froumas svih vremena" a vjerujem da ce i moderatori uvidjeti kvalitetu mog pisanja.

DUSKO_LOKIN – Najbolji od najboljih br.3

UVIJEK IMAM MODERNU FRIZURU!!!

Evo ja ti dajem 100

Plavi: Belišće je zvijezda Baranje! Koliki vam je NAV (netto asset value) na imovinu :)

Evo ja ti dajem 100

100% za frizuru

http://seebiz.eu/hr/politika/ekskluzivno-josipovica-ce-do-inauguracije-stititi-mesicevi-tjelohranitelji,66243.html

NE DA SMO U BANANI NEGO SMO BANANA DRZAVA
Otpala naljepnica s vozila? Plati 300 kuna i trk po novu!

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/01/19/0056006.html?pos=n1

p.s.
na koji nacin oni dolaze do nasih novaca.Namjerno se mora ljepiti vani upravo zato da bi ista ispala

New Report

Close