BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pijesme pijeva nas kanarinac

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2010/01/14/0146006.html

Kolega Alien hoće li i sitne ribe u pržun šta mislite. Taj gnoj treba počistiti iz naše nam drage Hrvatske!

Mislim da sitnu đubrad neće dirati……………. [lol]

Jednostavno pravosudni sustav je podkapacitiran. Inače……………

http://www.kucilooro.webs.com/

molim da mi FM jave na privatne poruke hoce li biti danas uzimanja profita tako da znam sta da radim
hvala

placam pivu i ćevape za sve korisne info

Postanite Eu-robovi

Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

pa majku mu staru kad ce ovo na 350 da i oni koji su slušali Vidru budu na nuli?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ovdje upišite svoj komentar…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pa majku mu staru kad ce ovo na 350 da i oni koji su slušali Vidru budu na nuli?

a kad ce vas target tamo negdje ispod 200 kn kolega [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

molim da mi FM jave na privatne poruke hoce li biti danas uzimanja profita tako da znam sta da radim
hvala

zar?

meni je jedan kolega rekao da vi ne plaćate ni kavu, kamoli piće i ćevapčiće [lol]

INVESTICIJE SU PROBILE PLAFON, TROŠE SE KREDITI, SVUDA MNOGO PARANOJE, SVI SU DO GRLA U KRIZI

[/quote]
Kolega..
Kolika je dividenda ove dionice
Hoce li prezivjeti 2010?

Vec sam nekoliko puta napisao da zbog mojih targeta ljudi nisu gubili novac…

Trenutno su u minusu oni koji su slušali Vidru 100 kn

Nemoj se ljutiti ali vec sam ti napisao da mi ne šalješ p.m, ne zelim te savjetovati..

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

[/quote]
Kolega..
Kolika je dividenda ove dionice
Hoce li prezivjeti 2010?

Vec sam nekoliko puta napisao da zbog mojih targeta ljudi nisu gubili novac…

Trenutno su u minusu oni koji su slušali Vidru 100 kn

Nemoj se ljutiti ali vec sam ti napisao da mi ne šalješ p.m, ne zelim te savjetovati..
[/quote]
zlocesti ste kolega fanj, suptilno drukanje i cucanje na bidu [rolleyes] postavio normalno pitanje na pm. na sto mi je 99,99% kolega odgovorilo…ili da neznaju ili na neki nacin su mi pomogli…vi ste onaj 0,01% eto toliko

Inverter..

Odmorimi sanducic privatnih poruka s dosadnim pitanjima..

Po cemu ja drukam…
Po tome sto pišem da je firma totalno nelikvidna?

DUžna ko grčka?
Neprofitabilna?
S niskom netoprofitnom maržom?
u neperspektivnom sektorom

Objasni mi po cemu je ova tvrtka dobra?

hvala

zar?

meni je jedan kolega rekao da vi ne plaćate ni kavu, kamoli piće i ćevapčiće [lol]

[/quote]

i to što kažeš

Postanite Eu-robovi

New Report

Close