BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega plavi meni ipak najviše nedostaju poslovice dragog nam kolege.

Vidim da sam dobrano zakinut jer nisam imao cast pisati sa tim gospodinom. Ali vjerujem da je bilo casno zivjeti s njim. Zapaliti cu jednu lulu duhana ( ronhill light ) njemu u cast. Neka mu je laka forumska zemlja. Howgh[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Kolega Oro , zašto u podnožju posta imate podcrtano VARTEKS, što to znaći??

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ma pusti Indijanca napio se vatrene vode pa kopira Gazdu. ( htio je napisati Teks Viler a ispalo Varteks )

Kad ovo sve pročitam o zimzelenu, fali netko sa takvim stilom .[smiley2][smiley2][smiley2]
Ne treba se bojati navlačenja. Imamo mi stalne korektive mišljenja na forumu.[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Vjerojatno je danas gledao Gorana Milića na ha te ve -u ( i on je bio crven u licu ne znam jel od vatrene vode ili od američkog sunca ) , naime, tamo smo saznali da se glavni grad neke države u USA zove Carson – po Kitu Carsonu.
Kolega očigledno više voli Vilera – Texa Vilera.
Moj najdraži junak , ovaj puta iz stripova , bio je Zagor, duh sa sjekirom i Sir Oliver iz Alan Forda.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kad ovo sve pročitam o zimzelenu, fali netko sa takvim stilom .[smiley2][smiley2][smiley2] Ne treba se bojati navlačenja. Imamo mi stalne korektive mišljenja na forumu.[smiley2]

Tada ih nije bilo , odnosno bilo ih je u manjoj mjeri.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Meni iskreno više nedostaju kolegice Gorka i Mona Lisa jer je ipak malo žena na forumu. Evo tek sad vidim da imamo i Betty Boop i slatku.

Tako je slažem se , ja sam oduvijek volio i bio omiljen u ženskom društvu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Tako je slažem se , ja sam oduvijek volio i bio omiljen u ženskom društvu.

Nemajte sad početi tko ima veći.[smiley2][smiley2][smiley2]

Mijenjam McIntosh tipkovnicu, za bilo kakvu drugu….!![smiley2][smiley2]

Ne, ovdje se radi o tome tko ima više…

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close