Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?
Šta kaže TA jeli ti vrijeme prodavatim ovo što su kupio.
Novac je ZLO !!!
Divorce rate drops — should we thank the recession?
Recession seems to be helping couples stay together. The divorce rate is now at its lowest level in 30 years and it may be related to money problems.
Vaš link
Zato što je kreten!!!
Zato što je kreten!!!
[/quote]
Pa naš Dule, TUPE MILENIJA -nemoj tako!
Radimir Čačić potpisan je na priopćenju poslanom svim medijima, u kojem prijavljuje da je prije nekoliko dana skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginula jedna osoba
‘Dana 8. siječnja, na autocesti za Budimpeštu, zbog izrazito nepovoljnih uvjeta koji su taj dan vladali na cesti, kiše, skliskog kolnika i iznenadne guste magle, uzrokovao sam prometnu nesreću. U nesreći su ozlijeđeni putnici automobila koji je vozio ispred mene bez svjetala za maglu. Nažalost, danas sam neslužbeno obaviješten da je jedan od putnika preminuo u bolnici. Vozio sam sporijom trakom bez ikakvog utjecaja alkohola’, stoji u priopćenju agencije IM&C koje potpisuje predsjednik HNS-a Radimir Čačić.
Dodatne informacije o točnom mjestu i posljedicama nesreće nismo uspjeli dobiti jer je Čačić isključio mobitel na koji se inače javlja novinarima.
Kad su specijalci vidjeli da fura periku na ćeli normalno da im je postao sumnjiv. [lol]
Kad su specijalci vidjeli da fura periku na ćeli normalno da im je postao sumnjiv. [lol]
[/quote]
kaj mislite da ga je netko drukao?????????????????
pofuk
smijte se vi smijte duškanu, sutra kad vas budu pretresali po gradu ljudi u crnom prisjest će vam
smijte se vi smijte duškanu, sutra kad vas budu pretresali po gradu ljudi u crnom prisjest će vam
Kolega čovjek se s vremenom na sve navikne. Poslije mu i fali malo kad ga zaobiđu. [lol]