BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

malo o “ulaganju” u crno goru..[smiley16]

[smiley2][smiley2][smiley2]

Scio me nihil scire

malo o “ulaganju” u crno goru..[smiley16]

Odličan link bljedoliki, samo na krivoj temi, hi,hi,hi trebao si to staviti na stranicu o Hanfi, hi,hi,hi[smiley2][smiley2][smiley2]
Iz priloga je vidljivo da se radi o ženi ili ljubavnici brokera

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Evo… sluzbena objava pocetka hladnog rata… ovaj ce se, cini mi se, voditi rovovski hehe

http://www.vse.hr/Pravilnik_o_obustavi_trgovanja_dionicama_na_burzama_u_RH.doc

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Pitanje za mojderatora… smije li Poslovni, u slucaju HANFA-inog zahtjeva poduprtog recimo susdksim odobrenjem, otkriti IP adresu ili identitet korisnika foruma… znam da zvuci SF-ovski al ak ameri mogu tuziti dedu za skidanje mjuze sa Kazaae ko kaze da HANFA nemre u cuzu hitit mene, naseg dragog znanca ili Sara… khm… zimzelenog za manipuliranje informacijama (da bas ne spominjem rijec navlacenje)?[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Pitanje za mojderatora… smije li Poslovni, u slucaju HANFA-inog zahtjeva poduprtog recimo susdksim odobrenjem, otkriti IP adresu ili identitet korisnika foruma… znam da zvuci SF-ovski al ak ameri mogu tuziti dedu za skidanje mjuze sa Kazaae ko kaze da HANFA nemre u cuzu hitit mene, naseg dragog znanca ili Sara… khm… zimzelenog za manipuliranje informacijama (da bas ne spominjem rijec navlacenje)?[smiley2]

Teoretski – da!

btw., stvarno zaostajem s informacijama, ja se iskreno cudio zasto je Sarah pod moderiranjem i nakon 80 napisanih komentara, a drugi budu pusteni nakon mnogo manje usprkos ociglednim dvojnicima i provokativnim komentarima.

Bljedoliki Nathane, ti i cartmann ste sigurni od svake sumnje. Nijedna vasa dionica nije porasla skokovito, hi,hi,hi
Mi iz Beljare i Varteksa bismo se trebali zabrinuti.
[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

nathan47:
“btw., stvarno zaostajem s informacijama, ja se iskreno cudio zasto je Sarah pod moderiranjem i nakon 80 napisanih komentara, a drugi budu pusteni nakon mnogo manje usprkos ociglednim dvojnicima i provokativnim komentarima.

Bilo bi mi jako drago da i meni neko pojasni to sa korisnikom Sarah K. za kojeg tvrdite da je zimzelen…. nisam predugo na ovom forumu, ali kolko vidim zimzelen je bio neko do čijeg se mišljenje držalo na forumu…. pa ako je tako, i ako je istina da je sarah k. on, zašto bi onda još uvijek trebao biti moderiran???

Nešto je opako skrivio pod starim nickom ili ???[smiley7]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Bilo bi mi jako drago da i meni neko pojasni to sa korisnikom Sarah K. za kojeg tvrdite da je zimzelen…. nisam predugo na ovom forumu, ali kolko vidim zimzelen je bio neko do čijeg se mišljenje držalo na forumu…. pa ako je tako, i ako je istina da je sarah k. on, zašto bi onda još uvijek trebao biti moderiran???

Nešto je opako skrivio pod starim nickom ili ???[smiley7]

U slicnoj sam situaciji ko ti, svako malo netko nesto natukne, ali nista konkretnih podataka. Po natuknicama sam zakljucio da je Zimzelen do cijeg se misljenja zaista drzalo jer sigurno nije “virtualni identitet” vec clan top10 sastava u nekoliko likvidnih dionica iskoristio svoj utjecaj i navukao dio forumasa na kemoboju, dionicko drustvo koje je pretvoreno u d.o.o., pa su dionicari postali udjelicari, kako se popularno na forumu nazivaju zajednicki vlasnici d.o.o. A logika kaze da je svoj udio u nekom d.o.o.-u mnogo teze prodati nego dionicu.
[smiley2] Ukratko, namjerno je shebao ekipu koja mu je vjerovala, i to koristeci vise nickova. To sam ja zakljucio na temelju natuknica s ovog i mojnovac foruma, mozda sam potpuno u krivu.

Ja znam jednog kolegu koji je na moj.naivac.com sudjelovao u navlakusi zvanoj Lavcevic. Ali on nije drukao za dionicu, ne,ne, on je drukao i lagao protiv dionice pa je ona naglo pala, pa su njegovi pajdasi pokupovali jeftino. A onda se vise nije javljao na toj dionici nadajuci se da ce svi zaboraviti da je on sudjelovao u tome.
Sveti Ante mi je svjedok da je bilo tako.

Eto, mozda sam u krivu. Ali tako sam cuo “Throught the grapevine”.[smiley2]

[b]If you work for a living whay do you kill your self working ??[/b]

Meni zimzelen nedostaje – priznajem , ako ništa drugo od srca sam se nasmijao , evo par primjera:
Zimzi:
Danas sam dokupio Varteks. …mislim da će ispod 80 teško pasti…prodaja je tanka…lako ga je sada dizati…a pitanje je dana kada će se na to odlučiti veći dioničari Varteksa.
Znanac:
Ali vidi vraga poslije tvoje kupnje ode na 76.00 kuna. Ako veći dioničari odluče izlaziti ode to još dolje.
Nije da ti predbacujem ali ne vjerujem u budućnost naših tekstilaca ( KMSK,PUNT, SLMK i ostali ).
Mislim da će ulaskom u EU svi oni u stečaj. ( bolje i to nego da radnici rade 12h za 2000 kuna )
Zimzi:
do 01.06.06. Varteks je na 200….a do tada vi brinite o njemu, ja sam željenu količinu kupio i ćekam, barem ne moram još i na varteks misliti, a do jučer , bogami, jesam…
Znanac:
Onda počisti sve do 150. Fino ćeš zaraditi u par mjeseci.
Zimzi:
Znam, al’ mi se ne prodaje ni janaf ni hrdh ni fnvc ni bd62 ni elpr ni tnsa ni indg ni zlar…..jer i na njima ću fino zaraditi u par mjeseci…..
Zimzi:
Da li sem mene još netko vjeruje da će Varteks tjedan završiti na 100 kuna?…..otišao bi on i na 120 da nam nije tako loša tekstilna industrija kako neki dan reče jedan naš uvaženi gospodin……
Zimzi:
Dionica Industrogradnje je započela novi trend, paketi na prodaju su sve manji, direktori su svoje pakete skoro pa rasprodali….a javio se i novi moment….Fima užurbano kupuje INDG dionicu za jedan poznati equity fond….ne prodavati…kupovati…vidimo se na skupštini!
zimzi:
po mojoj procjeni Industrogradnja ima nemala potraživanja od Rusije i bliskoistočnih zemalja što se u bilancama ne vodi, a što će se obznaniti tek sa preuzimanjem firme i s promjenom uprave….Radila je Industrogradnja za braću ruse i braću arape za vrijeme juge puno toga, a kad je trebalo platiti Tile je uvijek znao reći:platićete ka budete mogli….a sad mogu, a s novom upravom valjda će im i Industrogradnja znati reći…sad možete…
Zimzi:
trenutačno imamo korekciju cijene ove dionice, s obzirom da je među prvih deset i jedan fond koji na ovoj cijeni ne može van, jer mu je ulazna cijena velika, a i količina FNVC dionica u portfelju velika to će nakon ove korekcije, koja ne može još dugo potrajati, trend nastaviti uzlazno, a pogotovo nakon financijskog izvješća za 2005. koji će pokazati da je poslovanje tvrtke Finvest Corp stabilno, a dobit relativno velika.
zimzi:
da li primjećujete gibanja kod Finvesta?

zimzi:
Vidim otvorio si temu , ali nitko ti ništa ne piše. Ljudi nije fer, sad ak’ nešto napišem biće da navlačim.
zimzi:
vrlo brzo….još 2002. su mi iz Uprave rekli da će 2006. dati prvu dividendu, je s’ da se odonda puno toga promijenilo, tako da ja to, danas, uzimam sa rezervom, a i vi tako postupite, no dionica je i bez dividende dobra.
zimzi:
vrijeme je da obratite pažnju i na ovu dionicu, ne kažem da je već sada trebate kupovati, ali pratite je…da vam ne bi što promaklo…. ( misli na JTMN )
zimzi:
ako su mogli, znači da se moglo, a ako se moglo, znači da će se opet moći…..sve se na ovome svijetu ponavlja!
zimzi:
Dionica je u uzlaznom trendu….vjerujem da će ovaj tjedan prijeći 40 kuna….tvrtka radi punim kapacitetom, tako da je morala čak, ovih dana odbiti jednu poslovnu ponudu upućeno od BETI iz Metlike….a trenutačno je u tvrtki međunarodni savjetnik za financije i poslovanje kojeg za te usluge plaća EBRD…
Strategija pomoći Europske banke za obnovu i razvoj za Republiku Hrvatsku
Glavni fokus Strategije za Hrvatsku za razdoblje 2005-2007 Europske banke za obnovu i razvoj je poboljšanje gospodarske klime i potpora malom i srednjem poduzetništvu, restruktuririranje – opa – misli na PUNT i EBRD!?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dakle prije svega , ono što mi nedostaje ( ne ulazim u njegove procijene bilo dobre ili loše ) je njegov stil pisanja.
Nadam se da će me kolega zimzelen shvatiti, ne želim ga degradirati , već baš suprotno – stvarno ( nekima ) nedostaje.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

pa većina nas zna tko je zimzelen…imenom i prezimenom…

New Report

Close