Ivek
Kako tvoj novi iMac?
Ja sam sebi uzeo MacBook Pro 17” i skroz sam zadovoljan.
Nema do Apple-a. [thumbsup]
šta će vam taj iMac? Ja više volim kajmak. Bolje kajmak nego iMac [thumbsup]
ZAŠTO NEMA STRUJE U DUBROVNIKU……….
Kako to, da se u najvećem dijelu vijesti koje nam stižu o raspadima transformatorskih sustava
ipak tragedije odnose na Dalmaciju i dubrovačko područje…i otkud hrabrosti i pameti
gradonačelniku da se za takav problem ZOVE DRŽAVA U POMOĆ???
Hoće li država REVIDIRATI svoje Ugovore o priključenjima sa korisnicima, gdje jasno piše da se
opskbljivač strujom mora držati svojih obaveza i isporučivati ono što mu je plaćeno i naručeno….
A onda dopustiti ovakvu stupidnu izjavu odgovorne osobe na dnevniku koja veli da je Ugovor
savršeno ispoštovan, osim kaj ljudi nisu imali struju, koju nisu ni trebali platiti…
ILEGALNE ZAMJENE LIMITATORA
Već dugo nije bilo kakvih vijesti, o tome da su inspektori utvrdili neke nepravilnosti- a sustavi
se raspadaju……….?
RAZVOJNI PLANOVI HEP-A DUBROVNIK / ili , gdje su nestali novci od razvoja mreže/
Pa, ako mi kontinentalnom kraju platimo npr.min- 25 kilovata struje po domaćinstvu , i onda tromjesečno plaćamo struju po potrošnji, KAKO BI SE MOGLO DESITI- da takve struje nema..?
Meni to nikako ne ide u glavu…. Pa, HEP – se obavezao Ugovorom da će ti toliko dati u svakom trenutku..
i valjda zna što dijeli …… pa neće valjda sklopiti ugovor i prodati kilovate koje nema na
raspolaganju…???
ILI……što rade s novcima koje su uzeli od priključaka i prodaje struje…ako im stalno
sustav crkava …..? Gdje su ti novci…..i to u prebogatom DUBROVNIKU, gdje je izgrađena
masovna turistička ponuda, gdje su tarife urnebesne za sve – KOMUNALNI DOPRINOS, PRIKLJUČAK
ZA VODU, PRIKLJUČAK ZA STRUJU…..pa , šta je s tim ljudima…zašto trpe građani
očiti lopovluk HEP-a Dubrovnik….
tj. DA LI GRADONAČELNIK poznaje elementarne osnove financiranja i obaveza javnih službi
u svom gradu ? I ZAŠTO BI MI – građani Hrvatske – Dubrovniku gradili trafostanice –
kad oni nisu gradili u mom gradu, županiji- gdje je prosječna plaća daleko ispod Dubrovačke,
pa nam nikada nije na ovakav način srednjovjekovni sustav struje funkcionirao, dok smo ko oni-
u susjedstvo išli na kavi u – HILTON !
Valjda kako naši još nisu skinuli lampice s borova a pravoslavci su sinoć popalili i svoje došlo je do preopterečenja mreže!
Trebalo bi dati to u sabor na glasanje,i da se uvede prekršajna prijava za one koji okite ranije,tj. raskite kasnije.
Za pravednu Hrvatsku!!
Valjda kako naši još nisu skinuli lampice s borova a pravoslavci su sinoć popalili i svoje došlo je do preopterečenja mreže!
Trebalo bi dati to u sabor na glasanje,i da se uvede prekršajna prijava za one koji okite ranije,tj. raskite kasnije.
Za pravednu Hrvatsku!!
[lol] [thumbsup]
Za pravednu Hrvatsku!!
[thumbsup] [lol]
Svjetske burze ostale bez goriva za optimizam
Vaš link
Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?
@tigrus,
je li to krenuo "brutalni kapital"?
Sretno u novoj i tebi i ostalima! [thumbsup]
Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?
@tigrus
zar nećemo čekat JDPL na 120 kn [lol]