Sve najbolje u 2010. godini želi vam vaš Dr. Ivo “Lokalno Dno” Sanader [bye]
Sve najbolje u 2010. godini želi vam vaš Dr. Ivo "Lokalno Dno" Sanader [bye]
hvala najljepsa
pofuk
Mene samo čudi što nema komentara iz svijeta.
Svi šute ko zaliveni. Toga se i bojim, jer nas počinju polako shvaćati jako neozbiljnima.
EU 2015, here we come!!!
Pa nije baš da šute.
http://www.ft.com/cms/s/0/0d6f6ff2-f88e-11de-beb8-00144feab49a.html?nclick_check=1
Sve najbolje u 2010. godini želi vam vaš Dr. Ivo "Lokalno Dno" Sanader [bye]
ma baš..gaće nam se tresu jer budalander hoće nazad u politiku da se spasi zatvora [yawn]
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
ako padne vlada,to će biti totalni kaos,sanader je već par puta oborio burzu jako,oborit će je i idućih nekoliko dana..burza ne trpi političke nestabilnosti,u trenutku kada nas pere najjača ekonomska kriza od postanke,raskol koalicije unio bi totalni nemir među investitore,ako svemu tome nadodamo lošu likvidnost,zaključak je jasan-burza će padati..
sumnjam.
ne vidim koji je on sad faktor da na njega burza reagira padom? on je običan politički gubitnik koji je ostavio svoju na zemlju cjedilu kad je bilo najgore.FUJ!
smranader je politički mrtvac, jadranka je izjavila da razmatraju njegovo izbacivanje iz HDZ-a. ovo sad on radi zato da se pokuša spasiti od kaznenog progona zbog korupcije koji mu je za vratom.
oporba daje podršku Jadranki. koalciija je rekla da su protiv njega i da podržavaju jacu.
mogla bi jaca iz svega ovoga izaći jača nego što je do danas bila.
sutra moguće da će neki pokušati s malom količinom dionica rušiti burzu, ali moj savjet je da si uštedite vrijeme i dionice jer na te jadne fore ljudi više ne nasjedaju.
da je jaca dala ostavku, ajde de, ali da ću zbog budalandera rasprodavati dionice jer se on kao vraća u politiku da se spasi zatvora…ma hajte molim vas [lol]
Biti će interesantno vidjeti koji visoko pozicionirani funkcioneri se okupljaju oko Sanadera. Recimo Luka Bebić …. a neki izgleda čekaju da vide u kojem smjeru ide HDZ.
Biti će interesantno vidjeti koji visoko pozicionirani funkcioneri se okupljaju oko Sanadera. Recimo Luka Bebić …. a neki izgleda čekaju da vide u kojem smjeru ide HDZ.
u smjeru rasula ako Jasa odmah ne izbaci Teatrologa IZ STRANKE!!!!!!!
Ovaj dio mi se čini zanimljiv…………
Sumnjive rabote
Četiri smjera istrage
Istraga DORH-a o HPB-a navodno se razvija u četiri smjera. Prvi su krediti građanama koji su fokus akcije Bankomat. Drugi smjer su krediti pravnim osobama, a treći margin call krediti čiji su zalog dionice koje nisu bile listirane na burzi. Posljednji krak istrage ide u smjeru potrošnje i investicija HPB-a za koje se pretpostavlja da su fiktivno procijenjene, a odobravane po nalogu iz političkog vrha. Takvi su ugovori s tvrtkom Fimi-Media Nevenke Jurak, bliske vrhu HDZ-a.
Proba.
Samo da vidim oće li ovaj post proći barem na ovoj temi jer 5 dana zaredom svi su mi postovi brisani. Moderatori se uistinu trude držat što nižu kvalitetu foruma
[thumbsup]
Proba.
Samo da vidim oće li ovaj post proći barem na ovoj temi jer 5 dana zaredom svi su mi postovi brisani. Moderatori se uistinu trude držat što nižu kvalitetu foruma
[thumbsup]
ili su počeli paziti i dizati kvalitetu foruma…ovisi kako ko uzme [thumbsup]