Da cartmanića nema trebalo bi ga izmisliti.
– kaj je to “munjeni PTSP-eovac”, i na koga je to mislio naš cijenjeni kolega.
– cartmaniću toliko puno postova, a ništa korisnog, koliko samo prostih riječi i uvreda.
– koje dionice navodiš brodomerkur i brodospas, firme u kojima su opljačkani mali dioničari i koje gazde u oba slučaja kontroliraju s preko 90%, sada takvo ulaganje i može biti dobro, ali je opasno ono drugo jako loše jer u oba slučaja mali dioničari ovise uvelike o večinskom gazdi – pametnom dosta !
– zato se tako puno i trguje s obje dionice.
Zbog čega ste toliko sigurno. Belje je Todorićeva firma, a sve njegove se trže po nekoliko puta book value, a i on ima tu prste. Kako vrijedi za Konzum, vrijedi i za Belje, i za Jamnicu itd.
Nema tu puno špekulacija kod Belja, iznos dobiti za ovu godinu vrijednost će dionice samo potvrditi.
Hm, teorija ti dragi D. nekako i ne drzi vodu… ZVZD odbija suradnju a i MLDN ti rusi koncepciju [smiley2]
Izgleda da će u ponedjeljak biti po onoj:”TKO JE JAMIO, JAMIO JE”[smiley2][smiley2][smiley2]
Ne trebate se nadati. 31.10.2006 će izvješće. Nakon toga ćemo vidjeti kuda dalje. Do tada idemo gore.
davorin:
”
Zbog čega ste toliko sigurno. Belje je Todorićeva firma, a sve njegove se trže po nekoliko puta book value, a i on ima tu prste. Kako vrijedi za Konzum, vrijedi i za Belje, i za Jamnicu itd.
Nema tu puno špekulacija kod Belja, iznos dobiti za ovu godinu vrijednost će dionice samo potvrditi.
”
Hm, teorija ti dragi D. nekako i ne drzi vodu… ZVZD odbija suradnju a i MLDN ti rusi koncepciju [smiley2]
Pshaw, mi te koje ne trze tri booka nemamo, hi,hi,hi[smiley2] takve prepustamo baksuzima ( oprostite na izrazu ), hi,hi,hi
Iz iskustva znam da se sva očekivanja izjalove.
Ako svi očekujemo rast, znači da smo očekivanja već danas ugradili u cijenu više ili manje. Tako da je teško očekivati iznenađenja već samo potvrde očekivanja ili obrnuto, promašaje. Potvrde mogu održati cijenu na istoj ili malo većoj razini, dok ostali…a što reći, svi gubimo, prije ili kasnije.[smiley2][smiley2][smiley2]
Na ovoj temi je jučer bila ponuđena oklada od 100.000 kn ali na žalost nema zainteresiranih.
– sada povlačim okladu trebaju mi novci za sutrašnje trgovanje.
– šteta a bila je planirana velika fešta, ali sada nema tko bi to platio.
Pozdrav forumašima ipak sam mislila da će se koji milijuner tipa cartman, alesar ili neki drugi uvući u igru kockanja ali kako vidite ništa od toga.
ja nisam kockar ni špekulant, već investitor …
Izgleda da će u ponedjeljak biti po onoj:”TKO JE JAMIO, JAMIO JE”[smiley2][smiley2][smiley2]
Hm 🙂 hm 🙂
[smiley1]
i meni se čini
gospdine alesar.
– svaki dobar investitor kad dovoljno zaradi mora i trošiti, pa zašto služe novci.
– u knjigama piše da je poželjno uložiti 3 – 5 % svoga kapitala u najrizičnije investicije, gdje je i dobit najviša.
– i Vi ste špekulant čim ulažete u jednog gubitaše, a ulagali ste.
– ja sam u zadnje vrijeme najviše zaradila na gubitašima DDJH, PTKM, BELJ.
– BELJE Vam je najbolji primjer kad jedan gubitaš to više nije pogladajte razliku cijene dionice unatrag samo godinu dana.
– slično će se dogoditi ili se već događa na PTKM i DDJH.
– ja ulažem i u “sigurne” dionice gdje ne očekujem veliku dobit , ali to je radi disperzije rizika.
Cijenjeni gospodine alesare ako Vam još što nije jasno samo pitajte.
Na ovoj temi je jučer bila ponuđena oklada od 100.000 kn ali na žalost nema zainteresiranih. – sada povlačim okladu trebaju mi novci za sutrašnje trgovanje. – šteta a bila je planirana velika fešta, ali sada nema tko bi to platio. Pozdrav forumašima ipak sam mislila da će se koji milijuner tipa cartman, alesar ili neki drugi uvući u igru kockanja ali kako vidite ništa od toga.
Koliko ja znam jednom od gore navedenog dvojca nedostaje oko 900 000 kn da bude milioner!!!![smiley2]