dobra, no to mi nikad nije bio problem radit bez rukavica………
Iz iskustva znam da su recimo, gumene problematične. [lol]
A vidim da ni sada ne vidite gdje je Lokalno Dno [lol]
A ni vaš šaman također [lol]
hehe čini mi se da ćete opet ponavljati prvi razred [wink]
Ali kolega Hidra..
Sto je vama?
opet vam nije dobro?
Gdje ja to pišem da ledo ide na 40 k?
Nebojte se vi za moju lovu, brinite brigu o sebi, jer napravili ste fini minus unazad par mjeseci…
samo na HDEL i na IGH 40 % [bye]
[/quote]
Kolegice Spomenka De Luks!! što kaže veliki Šaman?? kad će Lokalno Dno na Dlkv, Ulpl i Lkpc???
Treba li vam sonar??
Džepna podmornica možda???
Priručnik za tehničku analizu??
Što da vam nabavimo pa da ga napokon pronađete……………..[wink]
PS: budite oprezni sa bajaderama da vam ne skoči šećer, ili vas ne daj bože Slatki Greh ne zašorta….
Ali kolega Vidra…
Moje je zdravlje savršeno.
Cuvajte se vi visokog tlaka i kolesterola, nakupilo se masnoca od mlacenja po pipenu…
Umjesto da se bavite sportom vi samo krkenzi kikiriki…
A kraš stabilno
kad je bio 260, vi ste ga pljuvali i kupovali THNK po 2200…
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
http://www.poslovni.hr/135778.aspx
Čak i beogradska burza raste u 2 dana 4%
a našim banditima nikad dosta
sramota veći su lopovi od smradera on je ukraoBožić a ovi lopovi pokradoše sve do gole kože
Ali kolega Vidra…
Moje je zdravlje savršeno.
Cuvajte se vi visokog tlaka i kolesterola, nakupilo se masnoca od mlacenja po pipenu…
Umjesto da se bavite sportom vi samo krkenzi kikiriki…
A kraš stabilno
kad je bio 260, vi ste ga pljuvali i kupovali THNK po 2200…
Kolega De Luks, niste odgovorili na moje pitanje……………
Koliki je bio crobex 09.06.?
Kad će Lokalno Dno??
Do kad ćete povećavati minuse???
Ima li nade za sindikalnom povišicom u 2010.g????
btw dajte recite tko vam je taj čuveni domoljub iz avatara???? ne sjećam ga se iz Domovinskog Rata
[lol]
A vidi ovog našeg "Kneleta" od premijera……………rodoljuba par exelance ili da kažem De Lux???? [wink]
29.prosinca, 2009.
Tiskano izdanje
Der Standard: Sanader 15 godina bio operativni predstavnik Hypo-a
Izdano: 15:50 29. prosinca 2009
Redakcija Business.hr
Već godinama se sumnja da je bivši hrvatski premijer Ivo Sanader bio čak 15 godina idejni, a ponekad i operativni predstavnik Hypo Alpe Adria banka, kojoj se na teret stavlja trgovina oružjem, sumnjive kupoprodaje nekretnina i pranje novca, piše austrijski Der Standard.
Ovaj "poslovni" odnos započeo je koncem 80-tih godina prošlog stoljeća, kada je Sanader zbog otkaza u Splitu napustio taj grad te se doselio u Innsbruck. Ondje se osim studiranju prepustio i politici te se sa skupinom svojih sunarodnjaka 1990. godine osnovao ogranak Hrvatske demokratske zajednice. Upustio se i u poduzetništvo te je s Michaelom Passerom, "slobodarskim" desničarom i kasnijim suprugom zamjenice Jorga Haidera, utemeljio tvrtku.
Nedugo nakon toga, direktor tirolske podružnice Hypo banke upoznao je Sanadera s Wolfgangom Kultererom, novim čelnikom te banke za područje austrijske pokrajine Koruške, koji je itekako bio zainteresiran za čvršće kontakte s Hrvatskom čija se državnost tek nazirala.
Sanader svoj prvi "poslovni" uspjeh bilježi kada je dvojici partnera pošlo za rukom da posreduju u izdavanju kredita novoutemeljenoj državi, Riječ je o prvom zajmu koji Zagrebu kao novom političkom središtu odobren, a navodno je Sanader taj svoj pionirski pothvat naplatio današnjom vrijednošću od 400 tisuća eura.
Der Standard nadalje navodi da je Hypo banka svoju podružnicu u Hrvatskoj osnovala tek 1997. godine, a prije toga je usko surađivala s Glumina bankom, koju je kontrolirao Ivić Pašalić, savjetnik hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.
Nadalje, Sanader je u svojstvu zamjenika ministra vanjskih poslova 1999. godine iz okruženja hrvatskog tajkuna Miroslava Kutle dobio 700 tisuća njemačkih maraka u gotovini, a nedugo nakon toga, ističe se, nepoznati "diplomat" domogao se vrha HDZ-a.
Arhiv mojnovac foruma:
http://www.mojnovac-arhiv.net/forumi/index.php
Kolega Mandić jeste li to vi nastradali?
Kome nije jasno zašto na ZSE drastično pada likvidnost, evo objašnjenja……….. [wink]
Tako je jedan od osumnjičenih lani Poreznoj upravi prijavljivao plaću od 4000 kuna, a od HPB-a je dobio kredit od 50 milijuna kuna bez ikakvih garancija.
Dio kredita dobiven je čak i bez potpisa kreditiranih osoba na ugovoru o kreditu. Sumnja se da je dio tog novca odlazio drugim osobama, odnosno, posrednicima u kreditu koji su dogovarali isplate sa članovima uprave HPB-a.
Kako doznajemo, riječ je samo o vrhu ledenog brijega kriminala u HPB-u koji se istražuje. Zbog načina na koji su ta sredstva dobiverna cijela operacuija Državnog odvjetništva, MUP-a i obavještajne zajednice nazvana je Bankomat.
http://www.jutarnji.hr/policija-hapsi-upravu-hpb-a–protega-na-skijanju-u-austriji/439341/
Nadam se da nisu i forumaši umočeni u ove “poduzetničke” aktivnosti [cry] a ako jesu nadam se da znaju kartati belu………..
Da sam znao da postoji takav "bankomat" ne bi se zaj….vao od Zabe do Erste
Mogla bi se uprava Protegnuti na par godina u BeautyHead instituciji. [bye]
"Ma sve je to u redu draga naša Vrludava Vidrunjelo
I sada nekoliko pitanja za vas:
-zašto gotovo svaki tjedan mijenjate raspoloženje? djelujete nestabilno?
( vrlo sam stabilan i čekam novo Lokalno Dno )
-imate li vi uopće ikakvo znanje ili samo lupetate ko maxim po diviziji?
( imam puno veće znanje od vas i vašeg sidikata, to sam i ovaj put dokazao očekujući novo lokalno dno )
-zašto se ovako javno proklamirate i drukate ovisno u kojoj ste poziciji?
( potpuno ste promašili cijelu nogomentu loptu )
-zašto bacate folove da ste nekakav investitor a zapravo ste najobičniji druker?
( ja sam bio investitor dok vi i vaš bracek niste znali što je to burza, a sad nije neko vrijeme za investiranje nego za trejdanje )
-zašto koristitie more multinickova paralelno?
( za razliku od vas imam samo jedan nick, a to što vi za svaki nick mislite da je moj, to je vaš problem, znam da vas to jako muči ali što je tu je – zadnja greška vam je Stevica )
-kad ćete vratiti novac braniteljskoj udruzi Sv. Juraj kojeg ste im pogubili na burzi?
( ne investiram ničije novce osim svojih i ne poznam nikoga ni iz kakve udruge – to je još jedna vaša paranoja )
-znaju li ti branitelji uopće što im radite s novcem?
( na ovo pitanje sam već odgovorio u prethodnom pasusu )
molim odgovore HITNO!!
ako moderatori misle da ovo nije prikladna tema, ja im se ispričavam i onda molim neka prebace post na topic "bez cenzure-općenito". hvala."
————————————————————————————————————————-
Kolega Gubernator, kao prvo vi ste se nedavno žalili da vas ne oslovljavam ispravno pa vas molim da se i vi toga pridržavate kad je moj nick u pitanju. Dakle ime mog nicka je VIDRA.
Hvala
A sad da vam odgovorim na par tih vaših pitanja.
Eno u zagradama su vam odgovori na sva pitanja.
pozdrav
Pozdravite kolegu Kneleta, hrabrog domoljuba, kad ga vidite………….
[lol]