Premješteno iz teme: Velika Depresija 2 – san ili java
vidim kolega da vi vrhove i dna ne nalazite niti preko GPS uređaja nego palite na guranje kao fićo
Vidim da vam i opticar treba jer krivo vidite. Znate jako dobro da sam DLKV kupio na samom dnu, dok sam JNAF prodao na skoro samom vrhu. Tj. onda kad ste ga Vi kupili i popusili.
[/quote]
a kad ste prodali DLKV? [thumbsup]…na dnu + 2 % prinosa.. [lol]
Za JNAF nema veze, moraš katkad i popušiti, sve u svemu dobra godina za mene [thumbsup]
a kad ste prodali DLKV? …na dnu + 2 % prinosa..
Za JNAF nema veze, moraš katkad i popušiti, sve u svemu dobra godina za mene
Prodao, nazalost prerano na 270. No, kao sto niste znali ni book od JNAF izracunati, tako i ovo ak je to Vama 2% prinosa zapitajte se da li vam je kalkulator crko ili Vam je matematika bliska kao krava baletu.
Pa kolega Aliene vi stvarno svakoga držite na listi prijatelja???? [shocked]
Kolega je u zaostatku sa praćenjem foruma najmanje dva mjeseca!Inače bi znao da ja nemam ni Igh ni PODR i to već dosta dugo!Na IGH sam nešto sitno izgubio ali sam to nadoknadio na PODR i još dobro zaradio……….
Ali nema veze, ako to njega veseli, praviti ću se kao da imam!!! [thumbsup]
Prodao, nazalost prerano na 270. No, kao sto niste znali ni book od JNAF izracunati, tako i ovo ak je to Vama 2% prinosa zapitajte se da li vam je kalkulator crko ili Vam je matematika bliska kao krava baletu.
[/quote]
[/quote]
Dobro, dobro bilo je čak za pokriće računa za struju i komunalnu naknadu za taj mjesec…
A vi ste jedan od onih koji su navodno trebali držati JNAF najmanje do njegove fer vrijednosti tojest do 4500,00 kn…nije za zamjeriti bilo vas je cijeli čopor iz raznih tabora [yawn]
Nego što je sa vašom THNK-om kupljenom na 2200,00, jeste uspjeli junački uteć? [thumbsup]
Mogao bih sada još ovdje podosta toga nabrojati jer vidim da stalno razgovor prebacujete u neke prisnije vode(ali poštediti ću i Vas i sebe i druge od toga) nekako mi nemate smisla za humor kad je isti naslovljen na vaš račun…
znaci stara ekipa je jos na forumu.
Trebali bi otvoriti topic na kojem bi objasnili tko je tko, tako da mozemo pratit
Pa kolega Aliene vi stvarno svakoga držite na listi prijatelja???? [shocked]
Kolega je u zaostatku sa praćenjem foruma najmanje dva mjeseca!Inače bi znao da ja nemam ni Igh ni PODR i to već dosta dugo!Na IGH sam nešto sitno izgubio ali sam to nadoknadio na PODR i još dobro zaradio……….
Ali nema veze, ako to njega veseli, praviti ću se kao da imam!!! [thumbsup]
može, a ja ću se praviti da vam vjerujem [kiss]
[/quote]
[/quote]
Dobro, dobro bilo je čak za pokriće računa za struju i komunalnu naknadu za taj mjesec…
A vi ste jedan od onih koji su navodno trebali držati JNAF najmanje do njegove fer vrijednosti tojest do 4500,00 kn…nije za zamjeriti bilo vas je cijeli čopor iz raznih tabora [yawn]
Nego što je sa vašom THNK-om kupljenom na 2200,00, jeste uspjeli junački uteć? [thumbsup]
Mogao bih sada još ovdje podosta toga nabrojati jer vidim da stalno razgovor prebacujete u neke prisnije vode(ali poštediti ću i Vas i sebe i druge od toga) nekako mi nemate smisla za humor kad je isti naslovljen na vaš račun…
[/quote]
Febo: ja i THNK???? Previse pijes majke ti mile zamijenio si me s nekim.
samo da napomenem da me danas počelo agresivno brisat čim se dotaknem
teme sumnjivih rabota moderatora….
ak može neko odgovorit jel se sad uopće vide moji postovi s obzirom da više
nemam nijednog prijatelja on-line a kaj je nemoguće…….
samo da napomenem da me danas počelo agresivno brisat čim se dotaknem
teme sumnjivih rabota moderatora….
Pravo ti i budi…kad ne nosiš rukavice.. [lol]
Ali kolega Deluks, vi ste tada hvalili Lje-do da ide na 40.000 kuna???? Plavi je hvalio Ingru da ide na 80.000 kuna!!! itd itd………takvo je tada bilo tržište……
Zašto se rugate drugima??
Međutim vi niti nakon preokreta na burzi niste uspjeli shvatiti da se situacija drastično mijenja i da ćete ustrajavajući u svojim zabludama izgubiti milijune!!!!
Kao što ste i izgubili!!
A vidim da ni sada ne vidite gdje je Lokalno Dno [lol]
A ni vaš šaman također [lol]
hehe čini mi se da ćete opet ponavljati prvi razred [wink]
Ali kolega Hidra..
Sto je vama?
opet vam nije dobro?
Gdje ja to pišem da ledo ide na 40 k?
Nebojte se vi za moju lovu, brinite brigu o sebi, jer napravili ste fini minus unazad par mjeseci…
samo na HDEL i na IGH 40 % [bye]