A ne do Sv. 3 kralja?
Bumo vidli [wink]
Kolega Gubernator, vidim da ni vas četvorica ne možete u raspravi izići na kraj sa mnom jednim i shvaćam da ste frustrirani, ali to je vaš problem, nije moj.
Također vaš problem su brutalni minusi u zadnjih dva mjeseca jer ste se pravili pametni a bez osnove, te niste pogodili Lokalno Dno, već ste mislili da će burza up.
Kolega Gubernator ulažite u znanje i pročitajte poneku knjigu osim one "Kako to radi Warren Buffett", to je priručnik za investitore početnike…………
I zapamtite, Burza uvijek kažnjava umišljene i tvrdoglave, vi i kolega deluks ste živi svjedoci te istine
Kolega, ja nemam minuse unazad dva mjeseca zato jer mi portfelj trenutno vrijedi jednako, ako ne i više nego u odnosu na točku od prije dva mjeseca. Istina je, doduše, da mi je aktiva portfelja manja za nekih 5% u odnosu na year high dostignut prije nekih mjesec dana i to ponajviše zbog pada INA-e za 5%.
Bojim se i pomisliti na što liče aktive portfelja onih koji su na vašu preporuku kupovali IGH i THNK prije par mjeseci po 50% do 70% većim cijenama.
Što se tiće frustracije, kolega nemojte biti smiješni. Pa ne zovem ja vas na telefon uspuhan i psujem užu familiju. To vi radite meni. Ne znam da li je to vaša uobičajena praksa ili je to bio samo jedan nekontrolirani izljev frustracije i nemoći, pa se sada pokušavate nekako dovesti pod kontrolu piskarajući po forumu nekakve "cool" floskule i namiguše.
Još jednom vam kažem kolega… Lijepo se smirite, naručite knjige, učite, učite i samo učite. Nemojte podlijegati psihozama. Pijte isključivo vodu i iscjeđeni sok od naranče. Pravite sklekove i skačite u bazen. I uspjeh će doći sam po sebi, i više nećete imati potrebu osjećati se manje vrijedno od kolege Plavog.
srdačno Vaš,
GMB GUBERNATOR
BLAGDANSKA NERVOZA….. živciraju nas žene, muževi djeca, rodbina, kraj poslovne godine, Crobex,
ima još kaj…..????
Premješteno iz teme: PTKM (Petrokemija d.d.)
dobre vijesti
http://seebiz.eu/hr/nekretnine/ranilovic-banke-krive-za-slom-trzista-nekretnina,64477.html
BLAGDANSKA NERVOZA….. živciraju nas žene, muževi djeca, rodbina, kraj poslovne godine, Crobex,
ima još kaj…..????
+ ti
vjerojatbo imaš zapisanu staru adresu (www.sda.hr)…upiši novu (www.skdd.hr) pa ne bi trebalo biti problema
Razočarana premijerka: HDZ u drugom krugu neće podržati nikoga
HDZ u drugom izbornom krugu neće podržati nikoga, mi u drugom krugu nemamo kandidata kojega bismo preporučili svojim biračima, poručila je večeras predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor, nakon što je DIP objavio da će se u drugom krugu predsjedničkih izbora natjecati SDP-ovac Ivo Josipović i nezavisni Milan Bandić.
Kosor je, u izbornom stožeru Andrije Hebranga u središnjici HDZ-a, upozorila da ni jedna od anketa objavljenih u posljednje vrijeme Hebrangu nije prognozirala da će se približiti drugom krugu.
"Pokazalo se da to nije bilo točno i u budućnosti bismo morali nešto učiniti s anketama. Treba razmisliti o tome na koji način pripremiti zakonodavstvo za slijedeće izbore", rekla je Kosor.
Istaknula je da se stranka ponosi načinom na koji je Hebrang vodio svoju kampanju, a smatra da je za nedovoljan izborni rezultat za Hebrangov ulazak u drugi krug kriva raspršenost glasova na desnici.
Podsjetila je da su dvojica HDZ-ovaca, nakon što su sva stranačka tijela podržala Hebrangovu kandidaturu, istaknula vlastite kandidature, ali da i su neki drugi kandidati odnijeli dio HDZ-ovih glasova.
"Da je Hebrang dobio te glasove, pobijedio bi već u prvom krugu", ustvrdila je Kosor, najavljujući da će HDZ početi s pripremama za parlamentarne izbore 2011., na kojima će, uvjerena je, pobijediti.
p.s.
znaci li to da biracko tijelo HDZ-a nece izaci na izbore jer im je sama Kosorica rekla kako u drugom krugu nece podrzati niti jednu od ponudjenih opcija.Nije li to pozivanje na krsenje tzv.gradjanskih duznosti [kiss]
POA uslikala nasa 2 forumasa. Ovaj desni ne pise vise jer je otputovao navodno.
[img]http://img5.allocine.fr/acmedia/rsz/434/x/x/x/medias/nmedia/18/62/87/05/18954206.jpg[/img]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Tigrus,
Nova Godina nam dolazi. Odakle izvire sav taj pusti pesimizam.
Pa Bandić će sve srediti. Kao argument stavljam sljedeći link:
http://www.milanbandic.com/predsjednicki-program.html
[sealed]
A kao potvrdu vlastite kompetencije ističem trenuto 7. mjesto na virtualnoj burzi Poslovnog. [lol]