Kolega Niksone nemam ja ništa protiv vas, a ni protiv kolege Plavog, Deluksa i Gubernatora, međutim moram ispravljati netočne i lažne podatke koje ponekad serviraju.
Također nisam ja počeo raspravu tko je bolji investitor, jer me to ne zanima, nego su kolege pretjerali pišući nebuloze po temi Janaf ( liži liži, lje-do, lje-do ) pa na Hidroelektri ( viadukt je bolja firma od hdela ). Ja stvarno nisam vidio smisao pisanja o Viaduktu na temi Hdel niti mi se činilo normalnim pisati liži liži na Janafu!!!!!!!!!
Ako je to vama normalno izrazite im vašu punu podršku………..
Lp
Kolega Governatore taj post nije upućen vama nego vašem bratu Guverneru!!!!!!
Ne znam zašto se vi javljate??
Valjda vaš cijenjeni brat ima internet u toj pripizdini gdje je sad?????
Daj ljudi smi smo mi od krvi i mesa i normalno da hvalimo svoje investicije (naravno nakon ulaze u iste) Po meni su više nego fer forumaši koji imaju snage priznati da su falili u procjeni trenutka (ne mora značiti i dionice)
Osobno mi nije drago čitati o ADPL na TA ljedo na JNAF ali izgleda da ću morati i dalje čitati o vašim svađama na svim temama [cry]
Premješteno iz teme: Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled
A ljudi mi smo bili u depresiji i kad je bdp rastao 5% samo toga "nismo" bili svjesni, najednom je pipničar odlučio poskupiti vino za 3% i sad nam vino postalo skupo i nedostupno a treba nam još samo jedna litra do sutra u podne ali je nema pa nema i puca nas kriza. Ah a bio je jedan doktor koji je trubio da puno ločemo i da će mo kolabrirati prije ili kasnije i bio je u pravu (čovjek se stvarno trudio da alkohol bude što skuplji )
Vidro daj dodija si shvatili smo da je g.velika čuna popušio na INGRI (a ko bi ga zna možda i nije) okreni stranicu i počni mu brojati JNAF-e PBZ-e DLKV-e LKPC-e ADPL-e saslušaj ga ponekad i priznaj sebi da je plavi jedan od najuspješnijih forumaša na ZSE (čisto sumnjam da je je on sam sve jednu dionicu napucao samom sebi za gušt)
Kolega, pouzdano znam da se kolega vidra nakrcao janafom od 1200 pa nadalje (nazalost, ja tek na 1800), skupa smo kupili DLKV na samom dnu, za LKPC ne znam jel kupovao ili ne (ja nesto sitno na 1300), a za ADPL priznam Plavome da ga je na vrijeme skuzio. Dakle, JNAF i DLKV sorry ali tu ne vidim bas nikakve zasluge da idu kolegi Plavome jer ih je skuzio debelo kasnije. Uostalom, kao sto napisah x puta vec, ne vidim da se dijeli ikakva nagrada tko je najbolji investitor niti je to vjerojatno ikome bitno. Ono sto je bitno jest da svi radimo da zaradimo a ne da popusimo jel tako? A tko je koliko – meni barem je totalno svejedno.
[/quote]
Moj prinos ove godine će biti ca. 100 % ovisno o ovih par dana?
koliko će biti vaš prinos kolega Alien?
Pitanja:
a ) Ima li u ovih nekoliko godina iti jedna normalna analiza o nekoj dionici i tvrtki da ste napisali?
b ) Zašto se vi stalno javljate kad god je riječ o meni, imate nekakvu čudnu potrebu za time?
c ) Ne mislite li da provokacijama i ne kvalitetnim pisnjem na forumu, kao stariji član, ne dajete dobar primjer novim mladim investitorima kojih je sve više ( ne moraju biti mladi, ali bitno da su novi ).
lp
Kao sto napisah x puta nije me briga i za cije prinose pa ni Vase. Cak ni da Vam je prinos 10000%.
a) ima
b) citajte s razumijevanjem: pohvalih Vam procjenu za ADPL
c) ak je pohvala za procjenu za ADPL shvaceno kao provokacija, onda vise nece biti pohvala
Ima li jos pitanja?
Kao sto napisah x puta nije me briga i za cije prinose pa ni Vase. Cak ni da Vam je prinos 10000%.
a) ima
c) ak je pohvala za procjenu za ADPL shvaceno kao provokacija, onda vise nece biti pohvala
Ima li jos pitanja?
kolega Alien, znate što je poanta cijele priče?
PRINOS.
Mogo je netko otkriti ADPL na 40 kuna i ako ga je prodao na 44, što da mu odajemo priznanje??
Ja sam barem transparentan i sa svim dionicama ove godine se vidi kada sam ulazio i izlazio.
lp NHF SB
Kolega Vidra/Volkovaksa banka/Karoje/Sančo/Karoje/Badman/Buba Špara/Španac/Karoje/Pančo/Kucilo/Nightrider/Karoje/Predator/Karoje,
ja nisam Governator nego GUBERNATOR.
itekako ste se obraćali meni jer sam ja napisao prethodni post nakon kojeg ste se nadovezali počevši rečenisu sa "ali kolega taj i taj…". Osim ako ste niste obraćali kolegi Niksonu. Onda se ispričavam, ali svejedno… činjenice i dalje stoje i to ne povlačim.
Moj brat ne piše na forumu skoro dva mjeseca niti ga čita. Ali ja pisavši taj post se nisam obraćao vama nego kolegi niksonu. niti sam vas uopće spomenuo.
Vaša opsjednutost i fasciniranost kolegom Plavim je već pomalo patološki slučaj. Znam, znam… želite se poistovjetiti sa njim. Sigurno imate i njegove postere u spavaćoj sobi.
Ali kolega, divljenje naspram njemu ispoljavate na krivi način, a svakom prosječnom nezavisnom čitatelju jasno je da to već pitanje kompleksa i bojazan niže vrijednosti. Ali sve se to da tretirati i ispraviti. Evo ja ću vam dati savjet: Umjesto permanentnog otvaranja multinikova i navlačenja, zvanja telefonom i psovanja, učite, čitajte, bavite se sportom, pijte isključivo običnu vodu ili iscjeđeni sok od naranče, pravite sklekove, hiljade i hiljade sklekova, skačite u bazen. Ali najbitnije: učite, učite, čitajte i crpite znanje. I tada ćete i vi nakon nekoliko godina (svjetlosnih) možda biti uspješan investitor, cijenjen od zajednice, kao kolega Plavi.
srdačno Vaš,
GMB GUBERNATOR
a) ima
Ima li jos pitanja?
kolega Alien, znate što je poanta cijele priče?
PRINOS.
Mogo je netko otkriti ADPL na 40 kuna i ako ga je prodao na 44, što da mu odajemo priznanje??
Ja sam barem transparentan i sa svim dionicama ove godine se vidi kada sam ulazio i izlazio.
lp NHF SB
[/quote]
Tocno. Ali previdjeli ste vrlo bitan detalj – meni je bitan MOJ prinos, a ne Vas ili bilo ciji. Ja sam sa svojim zadovoljan, a za Vas me, bez uvrede, nije briga kao ni za ciji tudji jer od toga nemam koristi. Jel’ sad jasnije? Nadam se da je ovime crtanje za ovu temu zavrseno.
Šta se događa sa ovim forumom zadnjih par mjeseci,samo ja,ja,ja,ja,ja….ne bih se iznenadio da doživi sudbinu kao i onaj drugi forum.
Ajde nas modernirane nitko ni ne šljivi nimalo a ovih par likova sa desetke nickova razbacalo se gdje god okreneš,iskaču i ako paštetu otvoriš
Moj prijedlog moderatorima zatvorite sve teme i otvorite jednu pod nazivom HVALITE ME USTA MOJA [bye]
Sretan i blagoslovljen Božć svim moderniranim forumašima,a i ovima par što navodno rade na opstanku foruma
P.S. Svako dobro i moderatorima,nadam se da nisam previše napravio pravopisnih grešaka pa da ne bude objavljen
ja nisam Governator nego GUBERNATOR.
[/quote]
Isprika kolega Gubernatore, nije bilo namjerno. Od sad ću paziti da vas ispravno oslovljavam…………
Pozdravite brata i zamolite ga da nam se javi koji put iz te pripizdine u kojoj je sad, valjda ima neki internet kafić tamo………..
I ulažite u znanje a smanjite pisanje sa multinickova, to vam neće pomoći
A za Plavog me ( iskreno ) boli kita [wink]
Kolega Vidra/Volkovaksa banka/Karoje/Sančo/Karoje/Badman/Buba Špara/Španac/Karoje/Pančo/Kucilo/Nightrider/Karoje/Predator/Karoje/Španac
ja nemam niti jedan multinick i to već svi jako dobro znamo, a vama u prosjeku ukidaju jednog tjedno. Meni, Plavome,GERONIMU, DELUX-u i ostalim korektnim formašima kada bi i našli multinick momentalno bi nas banirali sa foruma, a vi eto imate privilegiju da vam se gase samo multinickovi a ovaj “glavni” koji je Merlinu ukrao avatar vam se ostavlja. Iz kojeg razloga uživate takav protekcionizam mene ne interesira, ali to su činjenice.
Ja čak nemam ništa protiv toga da vi imate multinickove. Dapače. Pa vi ih i morate imati desetak kako bi uopće mogli parirati jednom Plavome, i još vam ne uspijeva, nego vam se ljudi smiju. Meni je samo smiješno to što lijepite postere kolege Plavog po kući.
Srdačno Vaš,
GMB GUBERNATOR
taj Plavi boluje od kompleka manje vrijednosti baš kao i Kucilo…
valjda su im obojici prodavali cigle u njihovim kvartovima dok su bili dijea pa sada
pokuašavaju to nadoknaditi praveći od sebe neke veličine po voom forumu…
da ne bi bilo zabune, znam ih obojicu i nemaš ništa od njih…
niti su za popiti,
niti za potući se,
nti možeš s njima komade ganjati…
niti ništa ozbiljno…
prosijek u svemu…