BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Šef:

Ovo pokazuje da borba za ovaj posao još nije završena i da razni interesni lobiji još pokušavaju nešto napraviti.

Iskreno se nadam da je financijska konstrukcija našeg konzorcija dobra i da pokazuje da će se posao dugoročno isplatiti jer bi šteta bilo izgubiti takav posao u idućoj godini kada se kod nas za 2010. očekuje znatan pad cestogradnje.

A pogledajte vi ovu izjavu našeg predsjednika na odlasku………???!!!!!!!!!
Takav sam i ja, znam da je netko pokvaren ali svejedno bi popio piće sa tim Smranaderom!!!

http://www.vecernji.hr/vijesti/mesic-sanader-je-pokvaren-ali-spreman-sam-otici-veceru-njim-clanak-71581

[lol]

http://www.kucilooro.webs.com/

Više nema teme FA pa eto pitam ovdje.

Kolega Fedya

Mene za razliku od vas nije i nece lupit margin coll

Vi ste pravi investitor koji je od Alabame kupovao Podr po 340…trenutni pušing samo 20 %
Kolega PSI LAJU KARAVANE PROLAZE, vi gubite i dalje novac, lupaju vas margini…

Kod vas savrseno pristaje pjesma " sve je isto samo novca nema"

Zanima me dali neko od investitora zna šta je taj margin coll? Kolega Deluks kaže da ima brutalno znanje ali ga ne djeli s nama ostalima. I ja bi htio doznat što je to magrin coll.

Flashback, 23.12.2009. u 23:12
Zanima me dali neko od investitora zna šta je taj margin coll

Znam ja…to je brat od Nat King Colla i stric od Nathaly Coll

The mind is a terrible thing to taste

Kolega Fedya

Vi ste pravi investitor koji je od Alabame kupovao Podr po 340…trenutni pušing samo 20 %

Zanima me dali neko od investitora zna šta je taj margin coll? Kolega Deluks kaže da ima brutalno znanje ali ga ne djeli s nama ostalima. I ja bi htio doznat što je to magrin coll.
[/quote]

Kolega Fedya

[/quote]
kolega delux…..margin call feđu/bedmena/vidru sigurno neće lupit jer nemaju margin kredit, a margin kredit nemaju jer se ne odobrava na iznose ispod 50000 kn + ko pametan bi hdel uzeo kao kolateral ?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

a ko onda skida 1 dionicu po asku na kraju dana???

tko?
zašto?
kako???

INVESTICIJE SU PROBILE PLAFON, TROŠE SE KREDITI, SVUDA MNOGO PARANOJE, SVI SU DO GRLA U KRIZI

Kolega Fedya

[/quote]

Kolega Fedya

[/quote]
kolega delux…..margin call feđu/bedmena/vidru sigurno neće lupit jer nemaju margin kredit, a margin kredit nemaju jer se ne odobrava na iznose ispod 50000 kn + ko pametan bi hdel uzeo kao kolateral ?
[/quote]

Kolega Gobernatore zašto ne pišete sa originalnog nicka nego sa tog rezervnog???

http://www.kucilooro.webs.com/

A pogledajte vi ovu izjavu našeg predsjednika na odlasku………???!!!!!!!!!
Takav sam i ja, znam da je netko pokvaren ali svejedno bi popio piće sa tim Smranaderom!!!

[lol]

A čuj, ljudi uvijek vole one slične sebi [smiley]. Ili ti ga, nije baš ni Mesić cvijeće 😉

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Komentar trgovanja 24.12 2009 g. na hrvatskom tržištu kapitala: HEBE LUD ZBUNJENOGA [kiss]

predlažem da ubuduće spoje brokeraji ovo od katoličkog do pravoslavnog božića
jerbo je promet prekrvav

a moglo bi biti i zatvaranja dogodine istih

Postanite Eu-robovi

ovo je šaljivi kućni video….pa recimo pametni nijemci danas ne rade……
a mi kao radimo, sati se broje i piju se viskači po uredima……

zovem danas pauka lik mi stoji na vratima od dvorista moram se provlaciti autom
dodje pauk i ode kaze nemremo ga dici nije nasa nadleznost

sad zove zg ceste niko se ne javlja

nije cudo da ce ova zemlja propasti da ce to biti milina

i ja bi išao na večere svaki dan s njima kad bi bio doživotni precjednik u penziji
demonokracija bay kroats

apropos mesica i sanadera kolega
išli su oni i do sada na pića a sad će zaliti večerom s prstacima

Postanite Eu-robovi

New Report

Close