BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bravo kolega Petina! Samo mi u Podr ne želimo takvog anti-manekena. Imamo mi svoje manekene iz sindikata! [thumbsup]

Danas sam čula interesantno mišljenje za koga ćemo glasati, onako prijateljski …

Dakle, za Vidoševića…..veli moja kolegica …niti slučajno za Josipovića…..ovi su ludi….
ukinut će još i HRVATSKU GOSPODARSKU KOMORU….. onda će muž ostati bez posla…..

Na žalost kao poslodavac, moram reći…. da je za mene H G K , a ja imam pravo javno SVE REĆI
što mislim ,…………. OBIČNA TURISTIČKA AGENCIJA…s ciljem organizacije stručnih skupova, domjenaka , susreta raznih …ovih i onih….. nepotreban i pretežak teret poduzeću, namet koji
bi , da mogu odmah skinula s leđa gospodarstvenicima…..TROŠAK , koji se mogao daleko
pametnije iskoristiti u svakom, poduzeću, pa taman da ga i zapijemo s poslovnim partnerima,
barem će to cijeniti kao dirljivo gostoprimstvo….
A najljepše je ipak doživjeti, kad ti pošalju OPOMENU POREZNE UPRAVE, za TAJ BEZNADEŽNI
I NEOPISIVO STUPIDNI primjer duga, gdje ti dođe , da nekome odvališ šljagu veličine
Tihog oceana….
Dakle, sa HGK……gratis….NEK JU DRŽAVA PLAĆA !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

jedan od glupljih izgovora u zadnje vrijeme

Protega: Da je Poštanska išta vrijedila, ne bi je povjerili meni
http://business.hr/hr/Naslovnica/Afere/Protega-Da-je-Postanska-ista-vrijedila-ne-bi-je-povjerili-meni

Kad mu vidim facu sve mi govori ali da je toliko glup to nisam moga zamislit.
Tribala bi ga podravka uzet za maskotu ili stavit facu na etiketu za HAŠE GULAŠ [lol]

Strašno, ali da je on jedini bilo bi dobro… Bio je samo marioneta koja je povlačila poteze za veće igrače, valjda će i to postati predmet istrage.

BTW, ovaj novac koji je jučer uplatila INA je odlična stvar za likvidnost sustava. Nadam se da im je na iznos duga obračunavana zatezna kamata kao i za sve ostale dužnike.

moj posljednji izlazak na izbore u RH je bio kad sam gospodinu Sanaderu dao svoj glas

sad bi još jedino dao glas da je neko kalibra pokojnog Šuvara u igri

Postanite Eu-robovi

Zašto su na ovoj temi postovi moderirani ako je bez cenzure?

idući tjedan će bit bolje...

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Previše ljudi je povezano na forumu,rade kako im odgovara.Tko je taj Vjeko?
Prijatelj sa određenim brojem forumaša….da li je to normalno?Naravno da nije jer se pojedinim osobama dopušta previše.Nemam ništa protiv tog Vjeke ili bilo koga drugog samo ovaj forum nema smisla jer je postao mjesto laganja i navlačenja na krive odluke.Meni je bilo puno bolje dok to nije ni postojalo.Sretan Božić.

Prijatelj sa određenim brojem forumaša….da li je to normalno?Naravno da nije jer se pojedinim osobama dopušta previše.Nemam ništa protiv tog Vjeke ili bilo koga drugog samo ovaj forum nema smisla jer je postao mjesto laganja i navlačenja na krive odluke.Meni je bilo puno bolje dok to nije ni postojalo.Sretan Božić.

Evo potpuno se slažem s tobom. Smisao foruma nije laganje nego savjetovanje. Kad ja molim za savjet jer se uopće ne razumijem u dionice, likovi mi govore da drukam na pad. Koja glupost!!! Kad na forumu kažu da to ide dolje, onda zaista i ide. Sve je u našim glavama. Zanimljivo je da svi misle, ja ću zaraditi, a svi ostali će izgubiti. A ne shvaćaju da svi gubimo i da se zarada brzo izgubi. A gube se i obitelj i prijatelji i životna radost jer smo se pretvorili u kockare koji u bilo koje doba dana i noći ostavljaju postove na ovom i drugim forumima.
Pozdrav svima.

Jel zajužilo i kod tebe? Neš ti povezivanja preko foruma [lol]

who dares, wins

ja sam tu već nekih četiri godine i većina starih forumaša je nestala ili su mjenjali ime, ali je vidljivo da je forum izgubio vrijedne pojedince i mogao bih reći znalce. Od njih sam najviše saznao i normalno čitajući literaturu.
O ovom tržištu dionica nisam ništa znao kao i mnogi koji su tu ali je sada vidljivo da se pljuje po znalcima a razlog tomu je što su preovladali dnewvni trgovci kupci i prodavatelji koji plaše i navlače mnoge i to u suradnji s brokerima i brokerskim kućama te fondovskom industrijom.
to je moje mišljenje.

Gdin Vjeko je navodno moderator. Čovjeka ne poznam. Pošto je jutro a od postanja posta do njegovog odmoderiravanja je prošlo pol sata poželio sam Gdinu Vjeku dobro jutro aludirajući da se probudi i krene na posao. Ali sve u dobrom duhu. Dobro jutro svima. nadamo se da će takvo i bit.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Gdin Vjeko je navodno moderator. Čovjeka ne poznam. Pošto je jutro a od postanja posta do njegovog odmoderiravanja je prošlo pol sata poželio sam Gdinu Vjeku dobro jutro aludirajući da se probudi i krene na posao. Ali sve u dobrom duhu. Dobro jutro svima. nadamo se da će takvo i bit.
[/quote]

nemojte mi vjekeca napadati
decko je na mestu

Postanite Eu-robovi

Na dane 24. i 31. prosinca 2010. trgovanje putem trgovinskog sustava bit će skraćeno do 13 sa
Šta je sutra? Neki praznik?

who dares, wins

New Report

Close