BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molio ih nickove DELUX I GUBERNATOR da napišu ovdje javno zašto su promjenili nickove kad svi znamo da su to DIZELAŠ i guvernior..
I znamo da pripadaju GRUPO d.d. ,ako to mi znamo ,to znaju još neki koji bi trebali znati i prema tome promjena nickova Vam je uzaludan trud svirači.

Kolega ja ne krijem da je dizelas bio moj nick, ja se ponosim njime…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Prije si napisao da ti je to bio stariji brat zar ne,ali nisi napisao zašto si promjenio onda nick ako si ponosan na njega!?

Osim toga morao sam angažirati profesionalca da uđe u trag vašim rezervnim nickovima, a to košta i ne pada mi napamet dijeliti te info.
Samo vi pišite……………
[thumbsup]

kolega, i meni je drago da ste odlučili potražiti profesionalnu pomoć.

Kolega Vidra

Koliko placate te specijalce da otkriju duple nickove…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Molio ih nickove DELUX I GUBERNATOR da napišu ovdje javno zašto su promjenili nickove kad svi znamo da su to DIZELAŠ i guvernior..
I znamo da pripadaju GRUPO d.d. ,ako to mi znamo ,to znaju još neki koji bi trebali znati i prema tome promjena nickova Vam je uzaludan trud svirači.

a ko je još u tom Grupu?
jel Pašalić i Kutle?

mene također zanima gdje su nestali Tima, Kucilo, Apoksiomen, Karoje, sančo, Predator, Volksbank, merlin, plepelić, MatijaSuhi, PeroBatina, kremenko, mmajdak, NightRider,barićevići itd?
meni nedostaju, samo ne znam kako će to vama pomoći?
mnoga majka je zbog njih crnu vunu prela.

takodjer mi je potpuno nejasno kako to da kolega Stevica, čiji brat Momcilo ne piše, kaže da ide Depresija grande, ali bi kupovao HDEL?kakva je to depresija gdje predazužena firma sa minusom na žircu i nikad prikazanom dobiti vredi 200kn?

meni tu nešto smrdi, smrdi, užasno smrdi..
neće tamo biti za zecove krofna!

možda kolega Vidra zna?ipak je on profesionalc.

da nisu upokojeni poslije afera NACE, GIPK, IMZV, MMTZ?i ostali dark horseovi.bilo je toga, šteta što je Uskok osnovan tek docnije, a Hanfa ionako ništa ne radi.možda da Uskok uskoči među njiha?
letjelo bi perje.

ne znam, pitam samo [kiss]

INVESTICIJE SU PROBILE PLAFON, TROŠE SE KREDITI, SVUDA MNOGO PARANOJE, SVI SU DO GRLA U KRIZI

Kakvih se tu fulanaca ciji je koji nick da procitati pa to je predstava. Ali bar je zabavno donekle.

Kakvih se tu fulanaca ciji je koji nick da procitati pa to je predstava. Ali bar je zabavno donekle.

A koji su to fulanci?

A koji su to fulanci?
[/quote]

Evo vec trcim da ti kazem [tongue]

I trebaš trčat
U zdravu tijelu zdrav je i duh, a ne samo sjedit pred kompjutorom

I trebaš trčat

Naravno. I bicikl se podrazumijeva.

I trebaš trčat

[/quote]

Navodno nije dobar za jaja…

I trebaš trčat

[/quote]

Navodno nije dobar za jaja…
[/quote]

Kao ni trcanje za zglobove.

New Report

Close