BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DELUX @ [thumbsup]

Premješteno iz teme: ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

G-dine split, kada će ULPL 650 I TISAK NA 160? Sve se svodi na brljanje i usta moja hvalite me,kao da smo mi ostali na forumu retardirani.Zašto ste izabrali naziv split? Sramotite mi grad.

klodovik

PS: da li netko zna kolika je cijena Lkpc bila na dan kad je uvaženi kolega preporučio kupnju??? znate da on ima slabu memoriju pa vas molim da mu netko pomogne………..

Evo ja sam pogledao cijena je bila 1790 kuna više manje.
Znači na vrhu ju je preporučao i ja zagrizao, samo da dokažemo da i jedan član grupo nema znanja.
Jel to znači da nije više član, jer članovi moraju imati znanje?
Tako mi je bar gubi rekao [undecid]
[/quote]

Mislim da je pred otkazom…………..ili barem na promatranju u posebnom režimu??
Bojim se da su kolega Vilim i kolegica Spomenka pali u sindikalnu nemilost?? [cry]

Navodno se članstvo buni zbog previske članarine?
Toliki promašaji zadnjih mjeseci, cccccccccccccc [bye]

http://www.kucilooro.webs.com/

PS: da li netko zna kolika je cijena Lkpc bila na dan kad je uvaženi kolega preporučio kupnju??? znate da on ima slabu memoriju pa vas molim da mu netko pomogne………..

Evo ja sam pogledao cijena je bila 1790 kuna više manje.
Znači na vrhu ju je preporučao i ja zagrizao, samo da dokažemo da i jedan član grupo nema znanja.
Jel to znači da nije više član, jer članovi moraju imati znanje?
Tako mi je bar gubi rekao [undecid]
[/quote]

Bojim se da su kolega Vilim i kolegica Spomenka pali u sindikalnu nemilost?? [cry]

[/quote]
[lol] [thumbsup]

Pozivam moderatora da obriše svaki nick za koji zna da je moj!

Kolega, nemojte si to željeti jer "ono što želiš moglo bi ti se i ostvariti," a u zadnje se vrijeme se intenzivno radi na tome da vam se ugase i ovi što su vam ostali.

Nedavno smo riješili Predatora (šteta za tako stari nick, ali morali smo), uz more onih Kucila, Sanča, Panča, Karoja, Nightridera, Karoja, Buba špara, Karoja, itd itd…

A i kolege Volkovske banke nam nema baš u zadnjih par dana. Moguće da se odlučio mao odmoriti od silnih promašaja.

Također molim da se briše i rezervne nickove kolege Deluksa, kolege Gobernatora i ostalih…….

Kolega nama se nema što brisati kada ih niti nemamo. Ako vi sumnjate na neke, slobodno ih napišite i moderatori će rado razmotriti vaše sumnje.

srdačno Vaš,

GMB GUBERNATOR

Ali nemojte tako, oni će uvijek reći, ali baš uvijek da su digli 100% na Ledu i Adpl.

Samo kaj je problem, nemaju oni samo te dve dionice, imaju i tisak i lkpc itd…
Sve kaj imam ja, samo meni nije raslo, pa ne vidim kak je i njima moglo rasti, tak da, povrat na UKUPNI kapital nemre biti 100%, no bolje je od mene sigurno, al opet ja nemam znanja.
Sad sam se zapetljao. No dobro.

Bil sam na edukaciji par tjedana, dobil sam posel u jednoj revizorskoj kući, pa smo bili u Amsterdamu, bilo je jebenica, samo sad sam otkrio koliko malo znanja imam oko čitanja izvještaja.

E i gubi, može cuga ovih dana, u maraskinu sam za badnjak, pa navrati ak imaš vremena.
Povedi i grupo ak hoće doći, bumo se zapili i utopili očaj u čašici, jer brutalne gubitke sam pretrpio ovaj mjesec, cca 100k kuna.
Al evo ja plaćam…jer u ovoj zemlji samo sirotinja plaća, pravi miljunaši niti ne vade novčanik.

Kulić: Rohatinski je odgovoran jer se HNB pravio da ništa ne zna o Hypu

Izdano: 13:00 22. prosinca 2009

Darko Baniček

„Hrvatska narodna banka je bila u obvezi kontrolirati poslovanje stranih banaka u Hrvatskoj, pa tako i Hypo banke, ali se umjesto toga pravila da ne zna što se događa. HNB nije vršio nadzor poslovanja i guverner Željko Rohatinski je za to odgovoran“, kritičan je ugledni ekonomist Slavko Kulić na ulogu koju je HNB odigrao u Hypo banci.

Kulić za Business.hr objašnjava da će austrijski istražitelji kojima je zadatak rasvijetliti sumnjive transakcije Hypo banke pratiti „materijalni trag kretanja novca“ i tako će ući u trag svim akterima koji su se okoristili u slučaju Hypo banke.

„Ne može se očekivati da je tu Ivo Sanader bio sam“, zaključuje Kulić.

Kulić smatra da je Rohatinski u javnost izašao s pojedinostima o pritiscima na središnju banku kod preuzimanja Hypo banke od strane bavarskog BLB-a jer su sve okolnosti ionako poznate, a da je Rohatinski o tome trebao govoriti onda kada se to događalo.

„Guvernera Rohatinskog kao mlađeg kolegu iznimno cijenim. Mislim da je moralan i pošten te sam ga prijateljski upozoravao da mora javno priznati da je instrument stranih interesa. Mi nemamo ni hrvatsku, ni središnju ni banku“, kazao je Kulić koji smatra da Rohatinski kao doktor znanosti ima odgovornost prema narodu.

[cry]

Kolega, nemojte si to željeti jer "ono što želiš moglo bi ti se i ostvariti," a u zadnje se vrijeme se intenzivno radi na tome da vam se ugase i ovi što su vam ostali.

Nedavno smo riješili Predatora (šteta za tako stari nick, ali morali smo), uz more onih Kucila, Sanča, Panča, Karoja, Nightridera, Karoja, Buba špara, Karoja, itd itd…A i kolege Volkovske banke nam nema baš u zadnjih par dana. Moguće da se odlučio mao odmoriti od silnih promašaja.

Kolega nama se nema što brisati kada ih niti nemamo. Ako vi sumnjate na neke, slobodno ih napišite i moderatori će rado razmotriti vaše sumnje.

srdačno Vaš,

GMB GUBERNATOR

[/quote]

UHHHHH

Mislim da ga je jako pogodilo kaj je izgubio predatora, to mu je bio nick iz 2006.

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

GUBERNATOR

Nažalost kolega moram vas razočarati, te spoznaje oko vaših nickova su meni predragocjene a moderatoru ne znače ama baš ništa.
Osim toga morao sam angažirati profesionalca da uđe u trag vašim rezervnim nickovima, a to košta i ne pada mi napamet dijeliti te info.
Samo vi pišite……………
[thumbsup]

Da da ko kad si sa Natanom istrazivo koji je ciji nick
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Ti si proganjatelj nickova hahahahhaahahahah

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Molio ih nickove DELUX I GUBERNATOR da napišu ovdje javno zašto su promjenili nickove kad svi znamo da su to DIZELAŠ i guvernior..
I znamo da pripadaju GRUPO d.d. ,ako to mi znamo ,to znaju još neki koji bi trebali znati i prema tome promjena nickova Vam je uzaludan trud svirači.

Radimir Čačić: Garancijski fond može odmah plasirati 3 milijarde kuna pomoći gospodarstvu

ZAGREB – Radimir Čačić, predsjednik Hrvatske narodne stranke nudi Jadranki Kosor instant rješenje za pomoć gospodarstvu. Za razliku od njezinog interventnog fonda Čačić nudi takozvani garancijski fond. Time bi se osigurao plasman čak 3 milijarde kuna, u vrlo kratkom roku, u srednje i male tvrtke, odnosno one do 400 zaposlenih i 400 milijuna kuna ukupnog godišnjeg prihoda.

http://www.seebiz.eu/hr/analize/cacic-garancijski-fond-moze-odmah-plasirati-3-milijarde-kuna,64196.html

Dobra ideja [thumbsup]

New Report

Close