BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za kolege Deluksa i Governatora imam pitanje.

Zašto ne pišete s nickovima kojima ste drukali za UP UP???
Da li to znači da imate jedne za UP a druge za Down!!!Ovo je retoričko pitanje jer ja znam da imate, vidi se to po temama na kojima pišete, čudi me da vas moderator nije prokljuvio??
Znam i koji su……

Valjda moderator ima pametnijeg posla od čitanja postova trećerazrednih navlakača, hehe [wink]

http://www.kucilooro.webs.com/

ps: dajte odgovorite kolegi Badmanu koliki je bio crobex na dan koji ste naveli za neko lokalno dno???
ili vam je maca papala jezik………….

Mislite da vama odgovorim?
Kolega vrlo ste nervozni, to vam nije dobro za tlak i zdravlje..
Dajte malo blagdanskog duha unesite u sebe, nije kraj svijeta sto ste kupili hdel po 350 i izgubili novac..
Nije sve u novcu, zaradit cete, polako, mladi ste

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ps: dajte odgovorite kolegi Badmanu koliki je bio crobex na dan koji ste naveli za neko lokalno dno???

Ma kolega Vidra ne znam zašto uopće pokušavate komunicirati sa kolegom Deluksom. Vidite da su mu ubacili matricu za danas i sad ponavlja to jer eto ne zna drugačije. Kada mu postavite pitanje izvan programa zatilta. Probajte iza 16 tada dobija novi program. Ili je to ili ponavlja sve šta pročita i vidi. A vi znate ko tako radi zar ne?

Ali kolega Deluks, nisam ja Badman, opet ste počeli sa optužbama kao u primjeru MatijaLalić??

Doista vam to ne treba. Ja pišem samo sa jednim nickom i to moderator zna, tako da se samo brukate pišući neistine.

Pozivam moderatora da obriše svaki nick za koji zna da je moj! Također molim da se briše i rezervne nickove kolege Deluksa, kolege Gobernatora i ostalih…….

Transparentnost neka bude prije svega, jer vrijeme je čistih računa i obračuna sa kriminalom svake vrste.
Pridružite se!

ps: na hdelu nisam izgubio jer nisam prodao, a prodavati ću kad se vi oženite, nadam se da nećete ostati usidjelica [pray] [pray]

ps: na hdelu nisam izgubio jer nisam prodao, a prodavati ću kad se vi oženite

Kolega niste pozvani na svadu, nemorate …

Kolega gdje vam je predator?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ma kolega Vidra ne znam zašto uopće pokušavate komunicirati sa kolegom Deluksom. Vidite da su mu ubacili matricu za danas i sad ponavlja to jer eto ne zna drugačije. Kada mu postavite pitanje izvan programa zatilta. Probajte iza 16 tada dobija novi program. Ili je to ili ponavlja sve šta pročita i vidi. A vi znate ko tako radi zar ne?

[/quote]

Mislim da imate pravo kolega!
Nema smisla raspravljati o marketu s nekim tko ne može pronaći jednostavan podatak o tome koliki je bio Crobex na dan 09. ili 08. lipnja!!???
[lol]

Jedina korist od kolege je što on uvijek hvali dionice da ih treba kupiti kad su dionice na Lokalnom Vrhu, na tzv Geronimovom Vrhu [thumbsup]

Kolega Vidra ..
Jeste li dobili bozicnicu?
Nije vrag da ste zato ovako ljuti…
Ako nemate za bor i poklone obitelji ja cu vam bespovratno dati novac da i vi osjetite blagdanski ugođaj..
Ali se drugi put onda manite investiranja kad niste za to bogom dani..
Pa vi radite u policiji,tako ste barem naveli, cudno, mislim da je naša policija dobila bozicnicu

Naravno da sam dobio božićnicu, isplatio mi ju je kolega Plavi na Lkpc, sad čekam uskrsnicu, pa regres!!!!
PA K-15, i tako redom…..

Vidim da su vama sindikalistima prepolovili iznose, to mi nije drago, jer ne znam tko će mi dizati ove kartušine koje trenutno držim.

Morate me shvatiti, za razliku od mojih frendova koji su u zlatu, srebru i kešu, ja potpuno ovisim o vašim sindikalnim akcijama.
Što mogu takva su vremena došla

[huh]

Kolega Vidra

Zasto ste vi toliko nervozni?
Sto vas muci?

A vi imate prijatelje? [shocked] [shocked]

Teško…
zato i morate okolo placati ture pica da bi se ljudi druzili s vama..

Mislim da bi bilo naj bolje da se nadjete na ulici i obracunate se po ulicnim pravilima ili da zakopate ratne sjekire i popijete pice na racun nas forumasa, jer ovo prelazi granicu neukusa!!!

PS: da li netko zna kolika je cijena Lkpc bila na dan kad je uvaženi kolega preporučio kupnju??? znate da on ima slabu memoriju pa vas molim da mu netko pomogne………..

Evo ja sam pogledao cijena je bila 1790 kuna više manje.
Znači na vrhu ju je preporučao i ja zagrizao, samo da dokažemo da i jedan član grupo nema znanja.
Jel to znači da nije više član, jer članovi moraju imati znanje?
Tako mi je bar gubi rekao [undecid]

Mislim da bi bilo naj bolje da se nadjete na ulici i obracunate se po ulicnim pravilima ili da zakopate ratne sjekire i popijete pice na racun nas forumasa, jer ovo prelazi granicu neukusa!!!

Po ulicnim pravilima bi Vidra imao šanse ko mlada prvu noc, tak da ništa od toga..
A i mi smo intelektualci…
Alkohol ne pijem,tak da i od toga ništa…

New Report

Close