G Cartman, može jedno pitanje?
Jeste li vi vidoviti?
Ako jeste dat ću vam da upravljate jednim dijelom mog portfelja.
Već imam jednog koji koristi visak, pa mi daje savjete.
Pozdrav
Kolega mreich, ne treba biti vidovit za prepoznati budalu ili kriminalca.
Npr. nisam vidovit, ali svejedno znam da su Ameri upali u Irak zato da bi zauzeli izvore nafte, a zato sto su se brinuli za jadne Iracane pod Sadamovom diktaturom.
Nickove korisnika kojeg spominjem nije problem prepoznati jer djele iste znacajke, pocevsi od nacina, odnosno stila pisanja, npr. zasto vi kolega mreich niste napisali “srbija gori, ceste su zatvorene, goriii, jooo, ode para, joo”? Zato sto to nije vas stil pisanja. Njegove nickove “krase” i druga obiljezja:
– dodju od nikud i odjenom pisu ogroman broj komentara
– od prvog komentara se okome na odredjene clanove i pritom koriste podbadanja koja je njihov tvorac koristio vec duze vrijeme (kad oni teoretski nisu bili na forumu)
– poput njihovog tvorca, nacin “obracuna” je isti, nargumentirane uvrede i sprdanje, niti jedan od tih nickova ne moze pokazati znanje niti komentirati analizu, statistiku, tehnicku analizu,…jer ne posjeduje to znanje. Novi nick se moze otvoriti u 15 sekundi, ali se znanje koje bi taj nick mogao prikazati ne moze stvoriti ni u mnogo duzem vremenu. I bas zato ne moze prikriti nickove, ako netko napise 1000 komentara od cega u niti jednom nije pokazao poznavanje materije, vec su svi off-topic, a zatim dodje drugi nick koji takodjer pise hrpu komentara, ali u niti jednom ne pokaze poznavanje materije, a takodjer u svakom ide off-topic, ne treba biti pametan za povezati 2+2.
Jedino me cudi, osim toga sto jos radim ovdje, to da urednistvo poslovnog to dopusta, jer sam vec odavno cuo komentare kako se na forumu poslovnog nalazi hrpa klinaca + munjeni ptspovac od kojih svi zajedno nisu protrgovali 2 dionice u zivotu, vec im forum sluzi za sprd, zajebanciju i medjusobne off-topic prepirke. Mislim da poslovnom ne treba takva anti-reklama.
G Cartman, može jedno pitanje?
Jeste li vi vidoviti?
Ako jeste dat ću vam da upravljate jednim dijelom mog portfelja.
Već imam jednog koji koristi visak, pa mi daje savjete.
Pozdrav
Ja bih isto trebao jednog vidivitog bljedolikog, vrač me vara u zadnje vrijeme, hi,hi,hi
U cijelom ovom kaosu oko posjeta Sandy-a Amerima, privukao mi je pažnju zapravo jedan članak apsolutno nevezan uz cijelu tu naftnu i plinsku zbrku…
Na zadnjoj stranici današnjeg Poslovnog objavljen je članak “Milijarder uništio Picassov “San””…
Pa dobro ljudi, da li je to itko pročitao??!!!
Nekako mi je taj Steve Wynn osvojio srce. Zašto? Pa zbog… citiram: “Čuo se je snažan udarac, a Wynn je zatim povikao “… sranje, što sam to učinio…”
Frajer je zbog svoga lamatanja krakatim ručendama napravio rupčagu u slici koja je vrijedna, pardon, ispravak… koja je vrijedila nekada 139 mil.$…
Eeeee da. Gestikulacija je shit.
Ja gestikuliram.
Shit.
[smiley2]
Kolega mreich, ne treba biti vidovit za prepoznati budalu ili kriminalca. Npr. nisam vidovit, ali svejedno znam da su Ameri upali u Irak zato da bi zauzeli izvore nafte, a zato sto su se brinuli za jadne Iracane pod Sadamovom diktaturom. Nickove korisnika kojeg spominjem nije problem prepoznati jer djele iste znacajke, pocevsi od nacina, odnosno stila pisanja, npr. zasto vi kolega mreich niste napisali “srbija gori, ceste su zatvorene, goriii, jooo, ode para, joo”? Zato sto to nije vas stil pisanja. Njegove nickove “krase” i druga obiljezja: – dodju od nikud i odjenom pisu ogroman broj komentara – od prvog komentara se okome na odredjene clanove i pritom koriste podbadanja koja je njihov tvorac koristio vec duze vrijeme (kad oni teoretski nisu bili na forumu) – poput njihovog tvorca, nacin “obracuna” je isti, nargumentirane uvrede i sprdanje, niti jedan od tih nickova ne moze pokazati znanje niti komentirati analizu, statistiku, tehnicku analizu,…jer ne posjeduje to znanje. Novi nick se moze otvoriti u 15 sekundi, ali se znanje koje bi taj nick mogao prikazati ne moze stvoriti ni u mnogo duzem vremenu. I bas zato ne moze prikriti nickove, ako netko napise 1000 komentara od cega u niti jednom nije pokazao poznavanje materije, vec su svi off-topic, a zatim dodje drugi nick koji takodjer pise hrpu komentara, ali u niti jednom ne pokaze poznavanje materije, a takodjer u svakom ide off-topic, ne treba biti pametan za povezati 2+2. Jedino me cudi, osim toga sto jos radim ovdje, to da urednistvo poslovnog to dopusta, jer sam vec odavno cuo komentare kako se na forumu poslovnog nalazi hrpa klinaca + munjeni ptspovac od kojih svi zajedno nisu protrgovali 2 dionice u zivotu, vec im forum sluzi za sprd, zajebanciju i medjusobne off-topic prepirke. Mislim da poslovnom ne treba takva anti-reklama.
…..ma ne samo da je kolega cartmann vidovit… nego je on i svojevrsno čudo od čovjeka….naime on se jedini učen rodio.[smiley2]
Jedino me cudi, osim toga sto jos radim ovdje, to da urednistvo poslovnog to dopusta, jer sam vec odavno cuo komentare kako se na forumu poslovnog nalazi hrpa klinaca + munjeni ptspovac od kojih svi zajedno nisu protrgovali 2 dionice u zivotu, vec im forum sluzi za sprd, zajebanciju i medjusobne off-topic prepirke. Mislim da poslovnom ne treba takva anti-reklama.
Užasno me boli spoznaja da bljedoliki dijeli mišljenje nekih umišljenih faca sa drugih foruma da smo mi “trešnjevački mališani”
Nanosi mi velike duševne boli, hi,hi,hi to je stvarno nizak udarac mome ponosu, nema gore stvari za jednog indijanca. Bljedoliki mi je do sada bio simpatičan. Šteta
A sad idem vidjeti što ima nova u bliznis.hr-u. Howgh
Uvaženi kolega cartmann pa nije valjda do toga došlo. Još sam mogao i prihvatiti da imate daleko najvećeg na forumu ( mada se dosta forumaša bunilo da je tehnika najvažnija ) ipak morate priznati da se na onom drugom forumu nazovimo ga pravim imenom ” ideje naše pare Vaše ” odvija jedna od većih zakulisnih igara.
Nadam se da će Hanfa to pravovremeno sankcionirati naravno kad utvrdi sve činjenice.
Ipak smatram obzirom da ste već napisali 618 poruka dobrano duboko zaglibili u ovom forumu a to što ste čuli vjerovatno potiče od korisnika Vašeg bloga koji me priznajem nekoliko puta dobrano nasmijao.
Baš bi volio da osobno upoznate kako Vi kažete “munjenog PTSP-ovca” pa da u četiri oka onako ljudski raspravite stanje našeg gospodarstva pa Vam predlažem da se što prije nađete. Vjerujem da bi sastanak bio obostrano vrlo koristan kako za Vas tako i za ostale klince.
Nas ostale klince pustite na miru. Ipak počela je škola a znate da moramo dosta učiti jer dok trepeneš okom evo nam polugodišta.
[smiley2]
Ja svojim indijancima uvijek govorim, učite i polažite ispite, jer će te inače pisati blogove koje nitko ne čita, hi,hi,hi[smiley2][smiley2]
Evo jedne novice iz bliznisa: Jakša Barbić ( izumitelj čuvene pretvorbene lutke zvane Barbika ): ” Željko Čović nije prekršio zakon o preuzimanju”
…. a da PTSP….. CAPD, CAD, oftalmopatija, neuropatija…. sve su to nekakve bolesti o kojima uvaženi kolega cartmann pojima nema…. ali se zato dobro kuži na tržištu kapitala…. o tome bi trebal više pisati… [smiley2]
Ipak smatram obzirom da ste već napisali 618 poruka dobrano duboko zaglibili u ovom forumu a to što ste čuli vjerovatno potiče od korisnika Vašeg bloga koji me priznajem nekoliko puta dobrano nasmijao.
Onda dijelimo misljenje, jer kad sam prvi put dosao na forum i vidio da je netko sam sebe proglasio znalcem tj. znancem i odlucio kao pravi samaritanac dijeliti savjete neukim investitorima, dobrano sam se nasmijao. Iako bi bilo prikladnije da sam zaplakao.
Baš bi volio da osobno upoznate kako Vi kažete “munjenog PTSP-ovca” pa da u četiri oka onako ljudski raspravite stanje našeg gospodarstva pa Vam predlažem da se što prije nađete. Vjerujem da bi sastanak bio obostrano vrlo koristan kako za Vas tako i za ostale klince.
Nemam se namjeru upoznavati s ljudima koji salju preko pm-a svoj broj mobitela u 3-4 ujutro s zeljom za razgovorom jer mu se ne spava. Ali, ako ste vi zeljni razgovora s kolegom vjerujem da bi to i njemu bilo ugodno, sad imate opciju unlimited pa mozete pricati cijelu noc.
[smiley2]
evo ja nudim svoje usluge čitanja dionica iz vašeg desnog stopala a pritom vas relaksiram ugodnim udaranjem po šamanskom bubnju
p.s. prije tretmana kao pripremu skupljam razne preporuke sa ovog foruma i dotičnom crtam grafove istih na lijevom stopalu a na desnom imena – lijevo služi samo za nevjerne tome [smiley11]