Avatar ti snima film u Karlovcu danas ,pa ga dođi vidjeti !!
Javi mi ako dolaziš da se upoznamo bre’ !!!
Ja sam od tuda i došao !!![smiley1][smiley1][smiley1 Za dragovoljstvo se ne dobiva mirovina, nego za invalidnost!!!![smiley1]
Nevjerojatno, što su se neki Hakele primili. Pitanje se postavlja, odakle toliko ljubomore prema njemu. Razmišljao sam i našao odgovor, ti si Hakela kriv jer na sva zvona vičeš koliki ti je portfelj, kako živiš, koju lovu imaš, zašto misliš da cijeli forum mora to znati, budi diskretan, to ti je najbolje i trguj.[smiley2]
mreich:
”
Ja se kladim na to da ste vas dvoje dvije različite osobe. Jel može? Pozdrav
”
Lako se tebi kladit kad znaš,ali nek se kladi onaj koji to tvrdi!!![smiley2][smiley2][smiley2]
Naravno , ništa od klađenja.
Samo mi nije jasno kako netko može uopće pomisliti da je ivana7 tvoj drugi nick. Kad i ne bi znao ne bi na to ni pomislio.
Pozdrav
darko09:
”
”
Avatar ti snima film u Karlovcu danas ,pa ga dođi vidjeti !!
Javi mi ako dolaziš da se upoznamo bre’ !!!
Hakela9 zašto provociraš ? Ja sam samo iznio svoje mišljenje kao što si ti o slovenskom. Glupo mi je sada proglašavati Slovence većim neprijateljima od Srba. Ne volim Srbe i ne volim srpski jezik i ne želim opet dobivati privatne poruke od Momčila i sličnih. Dobro ja znam da se mirovina dobija za invalidnost , ali isto tako ti znaš koliko ima pravih invalida . Svaki dragovoljac si je mogao srediti mirovinu . Ne želim svađu s tobom ili s nekom drugom osobom pa se idemo vratiti ulaganju. Pozdrav !
hakela9: ” Ja sam od tuda i došao !!![smiley1][smiley1][smiley1 Za dragovoljstvo se ne dobiva mirovina, nego za invalidnost!!!![smiley1] ” Nevjerojatno, što su se neki Hakele primili. Pitanje se postavlja, odakle toliko ljubomore prema njemu. Razmišljao sam i našao odgovor, ti si Hakela kriv jer na sva zvona vičeš koliki ti je portfelj, kako živiš, koju lovu imaš, zašto misliš da cijeli forum mora to znati, budi diskretan, to ti je najbolje i trguj.[smiley2]
Hvala na savjetu ,vjeruj da nisi prvi koji mi to kaže,ali zašto da krijem nešto što je istina ,u mirovini sam ,jesam kad sam ja odlazio u mirovinu moji suborci su mi govorili da sam budalajer ću dobit manje novca od tadašnje plaće(85%) ,a sad svi na sve moguće načine pokušavaju se domoći mirovine!!!
Kupio sam automobil jesam ,od zarade na PTKM zašto da krijem ,nisam nikome ništa ukrao niti on nekoga tražio, a što su ljudi zavidni na tuđoj zaradi ili mirovini to je njihov problem !!!!
Ja bih trebao pisati da nemam za kruh i da vozim zastavu , a trgujem sa dionicama ,nema ni to smisla!!!
Ja ću čista obraza stati pred svakog od vas ko me želi upoznati, tko je od vas dao javno na forumu svoj broj tel. i adresu i pozvao nekoga sa foruma u svoj dom ??
Razmislite malo o svemu , tko koga u ovoj priči provocira a tko se stalno mora nešto opravdavati a nije kriv!!!
POZDRAV !!!
Evo slušam vijesti neki ekstremist (dragovoljac) prešao Drinu i tamo napravio velike pizdarije, počeo kod Paraćina, gdje sve gori, zatvorio auto put, tko zna hoće li se uopće zaustaviti do Beograda.
– oprez svima onima koji ulažu u Srbiju.
Ja još nikada nisam lagala ili nekoga navlačila na bilo koju dionicu, uglavnom mene dosta uspješno navlaće na kupnju dobrih dionica.
– na vijestima (radio) u Paraćinu gori …
Ja još nikada nisam lagala ,uglavnom mene dosta uspješno navlaće .
[smiley2][smiley2][smiley2]
Ja bih zamolio odgovorne da se dozvoli sudjelovanje na forumu i onim članovima koji su građani susjednih zemalja. Svi oni dovoljno razumiju hrvatski jezik ali većina se ne zna izražavati u duhu hrvatskog jezika te mislim da je bolje da pišu na materinjem jeziku. Tko želi, potrudit će se da ih razumije a tko ne želi ne mora ih ni čitati. Npr. na nekim forumima koje pratim u Sloveniji, nisam našao da se nekome iz Hrvatske ili neke druge zemlje bivše Yu spočitava što ne piše na slovenskom. Kvaliteti foruma doprinosi i stupanj tolerancije te multietičnost.
Sanse da je momcilo zaista netko iz susjedne republike su minimalne, to je netko od “branitelja” odredjenih dionica koji se na taj nacin obracunavaju s neistomisljenicima, odnosno prijetnjama i vulgarnim porukama zele neistomisljenike otjerati s foruma, kako bi u miru mogli pisati svoju propagandu.