BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ali uvaženi kolega plavi, to je tako kad je netko preškrt da investira 50 kuna u bilancu žitnjaka………. malo me podsjećate na onog škota koji je molio boga da dobije na lutriji a nije kupio srećku

a u crnilo je Ingra zavila puno više ljudi, a pogotovo vaši hvalospjevi o njoj kad je bila na 60.000 kuna i 65.000 kuna

i to ne samo ulagača nego i stotine tisuća udjelničara u mirovinskim fondovima
to bi hanfa prvo trebala ispitati
[thumbsup]

Ne znam zašto opet spominjete bilancu Žitnjaka, očete mi molim vas napisati broj tekučeg računa da vam uplatim tih 50 kuna?

Što se Ingre tiče, pa nećete opet molim vas spominjati 2008. pa tada je padalo sve pa i Ingra?

Što se tiče Hanfe slažem se, ja bi da oni sve ispitaju. I svakoga.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ali uvaženi kolega plavi, to je tako kad je netko preškrt da investira 50 kuna u bilancu žitnjaka………. malo me podsjećate na onog škota koji je molio boga da dobije na lutriji a nije kupio srećku

a u crnilo je Ingra zavila puno više ljudi, a pogotovo vaši hvalospjevi o njoj kad je bila na 60.000 kuna i 65.000 kuna

i to ne samo ulagača nego i stotine tisuća udjelničara u mirovinskim fondovima
to bi hanfa prvo trebala ispitati
[thumbsup]

Ne znam zašto opet spominjete bilancu Žitnjaka, očete mi molim vas napisati broj tekučeg računa da vam uplatim tih 50 kuna?

Što se Ingre tiče, pa nećete opet molim vas spominjati 2008. pa tada je padalo sve pa i Ingra?

Što se tiče Hanfe slažem se, ja bi da oni sve ispitaju. I svakoga.

lp
[/quote]

Stara indijska: Budite oprezni sto si zelite.

ma pustite vi te dječje brojalice………

nego gdje nam je danas kolega vilim ribič???
nema ga ko ni bida na viaduktu
joj ak mu bracek sazna da je zapustio tu prevrijednu dionicu, biti će po tamburi [cry]

http://www.kucilooro.webs.com/

Kolega Vidra

odgovorio sam vam na post, ali i dalje mi nije jasno što ste željeli reci s onim postom u vezi kaptol centra i placanja

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ma ništa, samo da je i vama kao i plavome novčanik izrađen od krtičje kože [cry]
kao i đeronimov!!

a za zimzijev je poznato da nije dosta dugo ugledao dnevno svjetlo ( ali nema veze on to nadoknađuje svojim šarmom-što se za vas i plavog ne bi moglo reći ) [lol]

http://www.kucilooro.webs.com/

kolega vidra …

Ispada li to da smo vas ošišali [lol]

Kolega vidra, a gorica i avenue mol?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

a za zimzijev je poznato da nije dosta dugo ugledao dnevno svjetlo ( ali nema veze on to nadoknađuje svojim šarmom-što se za vas i plavog ne bi moglo reći ) [lol]

Oprostite kolega, ja ipak ne volim šarmirati gospodu, već dame.

NHF

Kaže se – Nema jačeg izraza ljubavi od iskrenosti.
lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Oprostite kolega, ja ipak ne volim šarmirati gospodu, već dame.

NHF

Kaže se – Nema jačeg izraza ljubavi od iskrenosti.
lp

[/quote]

ajde onda, reci ti meni iskreno kako je danas LKPC prosla?

narod kaze – djed sumom , a baba drumom.

stvarno neznam zašto toliko napadaš plavoga,kad je on jedan od rijetkih normalnih korisnika ovog foruma

Ljudi pozdrav.Dali neko zna išta u vezi plus500 forex platforme za trgovanje na vanjskom tržištu

stvarno neznam zašto toliko napadaš plavoga,kad je on jedan od rijetkih normalnih korisnika ovog foruma

rijec "napad" nema mjesta u diskusijama Plavog i mene.

ne vidim nista lose u poentiranju na ispravnoj analizi.

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Dragi dida Mraze. Pišem ti ovo pismo po drugi puta sada samo s jednom molbom. Kada budeš dolazio s sjevernog pola, svoj djeci podijeli darove a na našu zemlju i molim te pazi da pogodiš zgradu vlade i zgradz ZSE, nijh pogodi velikom bombom. Dragi djeda Mraze bit ću ti neizmjerno zahvalan. Upravo gledam cijelu EU svi u zelenom, USA futuri u zelenom samo mi, koje netko treba otkupiti za mizerne novce, jer su nas naši vrli političari pokrali, mi smo u debelom MINUSU već danima. Za svaki slućaj dragi dida Mraze ipak baci dvije bombe ako se neka slučajno ne aktivira.
Hvala ti dragi moj dida Mraze !! Tvoj prijatelj Mrgud [angry]

I very much love INGRA !!

New Report

Close