hakela. – hvala što si se uključio ali sada dečki gledaju nogomet, možda će kasnije biti i komentara. – ja ne volim gledati nogomet dosta mi je dosadan, ali se zato redovito kladim s većim sumama na jedan ili dva para, rezultati odlični. – dosta ste pisali da sam ja i hakela isti lik, ja se dosta volim kockati sa svim pa tako i dionicama te nudim javnu okladu svima na forumu da Više ne pišete nebuloze. 100.000kn (može i više) i to sa svakim članom foruma, može posebna oklada na tu temu. – tko misli da sam ja hakele a ne ivana – tko misli da nemam dionice na ime ivana kod SDA koje sam po prvi put navela u moj portfelj. – možemo se dogovoriti ili Vi predložite kome vjerujete da mu se dadu novci u svezi oklade. – ako dobijem okladu onda pozivam sve forumaše na veliku feštu koju će negdje u Karlovcu organizirati hakela (nisam ga ni pitala hoće li) ali vjerojatno hoće kad ja sve plaćam. – ajmo frajeri rukavica je bačena.
Može , može ja ću sve da pripremim i organizujem ,bit će i striptiz, pa ukrainke iz noćnog bara pokraj Virovitice
bit će i muški ukrainaca (za one koji vole takve) za Ivanu ,Seve i ostale nam drage forumašice/hurmašice
To će biti fešta ,samo mi javi tko će to da plati???
hakela.
– najprije će novci biti deponirani kod nekog člana ili članova foruma.
– pa sve ću ja platiti, naravno novcima od onih koji izgube okladu.
Ja se kladim na to da ste vas dvoje dvije različite osobe. Jel može?
Pozdrav
hakela9 Pozdrav Momčilu!!!!!
Nije vas dugo bilo??? VEROVATNO!!!
Hakela9 , stvarno te ne mogu razumjeti kao Hrvatskog vojnika i invalida Domovinskog rata. Napadaš Metku zbog slovenskog jezika, a pozdravljaš Momčila i koristiš srpski jezik. Stvarno si pretjerao. Od pozitivca postaješ negativa. Srbi su mi previše sranja učinili da bi smatrao komunikaciju na srpskom kao nešto duhovito.
hakela9 Pozdrav Momčilu!!!!! Nije vas dugo bilo??? VEROVATNO!!! Hakela9 , stvarno te ne mogu razumjeti kao Hrvatskog vojnika i invalida Domovinskog rata. Napadaš Metku zbog slovenskog jezika, a pozdravljaš Momčila i koristiš srpski jezik. Stvarno si pretjerao. Od pozitivca postaješ negativa. Srbi su mi previše sranja učinili da bi smatrao komunikaciju na srpskom kao nešto duhovito.
Za razliku od tebe ,ja sam njima napravio previše sranja,pa se sad mogu zekati sa njima, a tebe ako nešto muči ,pušku na rame pa preko Drine!![smiley1][smiley1][smiley1]
Gospodine mreich takvu okladu ne primam.
– može li kod Vas biti deponiran novac od možebitne oklade uz sitnu proviziju da i Vi nešto zaradite.
– ali druga strana izgleda nije zainteresirana , a onda od oklade ništa.
darko09:
”
hakela9 Pozdrav Momčilu!!!!! Nije vas dugo bilo??? VEROVATNO!!! Hakela9 , stvarno te ne mogu razumjeti kao Hrvatskog vojnika i invalida Domovinskog rata. Napadaš Metku zbog slovenskog jezika, a pozdravljaš Momčila i koristiš srpski jezik. Stvarno si pretjerao. Od pozitivca postaješ negativa. Srbi su mi previše sranja učinili da bi smatrao komunikaciju na srpskom kao nešto duhovito.
”
Za razliku od tebe ,ja sam njima napravio previše sranja,pa se sad mogu zekati sa njima, a tebe ako nešto muči ,pušku na rame pa preko Drine!![smiley1][smiley1][smiley1]
Ja sam dragovoljac u Domovinskom ratu samo što to nisam htio naplatiti od države mirovinom, a to tko je od koga više napravio nije na nama da sudimo već naši suborci. Mene muči srpski na forumu ,ali zato ne namjeravam preko Drine . Ti voliš govoriti srpski pa ajde ti tamo. Pozdrav !
Ja se kladim na to da ste vas dvoje dvije različite osobe. Jel može? Pozdrav
Lako se tebi kladit kad znaš,ali nek se kladi onaj koji to tvrdi!!![smiley2][smiley2][smiley2]
darko09:
”
”
Ako se bljedoliki ekstremist odluči krenuti na Drinu, neka mi se javi, pustiti ću njemu u čast pjesmu: Marš na Drinu, hi,hi,hi
hakela9: ” darko09: ” hakela9 Pozdrav Momčilu!!!!! Nije vas dugo bilo??? VEROVATNO!!! Hakela9 , stvarno te ne mogu razumjeti kao Hrvatskog vojnika i invalida Domovinskog rata. Napadaš Metku zbog slovenskog jezika, a pozdravljaš Momčila i koristiš srpski jezik. Stvarno si pretjerao. Od pozitivca postaješ negativa. Srbi su mi previše sranja učinili da bi smatrao komunikaciju na srpskom kao nešto duhovito. ” Za razliku od tebe ,ja sam njima napravio previše sranja,pa se sad mogu zekati sa njima, a tebe ako nešto muči ,pušku na rame pa preko Drine!![smiley1][smiley1][smiley1] ” Ja sam dragovoljac u Domovinskom ratu samo što to nisam htio naplatiti od države mirovinom, a to tko je od koga više napravio nije na nama da sudimo već naši suborci. Mene muči srpski na forumu ,ali zato ne namjeravam preko Drine . Ti voliš govoriti srpski pa ajde ti tamo. Pozdrav !
Ja sam od tuda i došao !!![smiley1][smiley1][smiley1
Za dragovoljstvo se ne dobiva mirovina, nego za invalidnost!!!![smiley1]
Ja bih zamolio odgovorne da se dozvoli sudjelovanje na forumu i onim članovima koji su građani susjednih zemalja. Svi oni dovoljno razumiju hrvatski jezik ali većina se ne zna izražavati u duhu hrvatskog jezika te mislim da je bolje da pišu na materinjem jeziku. Tko želi, potrudit će se da ih razumije a tko ne želi ne mora ih ni čitati. Npr. na nekim forumima koje pratim u Sloveniji, nisam našao da se nekome iz Hrvatske ili neke druge zemlje bivše Yu spočitava što ne piše na slovenskom. Kvaliteti foruma doprinosi i stupanj tolerancije te multietičnost.