ma meni je bio najbolji BARON….da mi je znati pod kojim nickom pise?????? [undecid] jaaaavi seeeeee barone…..
Premješteno iz teme: ADPL (AD Plastik d.d.)
Već sam upozorio na zbivanja sa dionicama tipa BLSC,LKPC,ADPL……gdje dionice nakon višednevne baruštine ”bljesnu” u skokovima 20-30% bez ikakva razloga……čeka se ”rešeto” na asku da se dionica na mizernom prometu podigne 10-15% i taku u par dana….a potom -istovar…..a to što vi orkestrirano izražavate vjernost i zahvalnost vašem ”guruu” koji vas je ”prosvjetlio” i ”piknuo” dionicu koja će biti ”lansirana” – okačite o nešto……sva ta genijalnost se puno lakše može ovako prikazati……..družina se natovari nekom dioničicom kojom se da lako manipulirati (s par stotina tisuća kuna )…….i krene se u ”projekt”…..prva ekipa ima zadatak počistiti ask i dići cijenu 7-8%…..s nekih 50.000 kn……potom se na bidu postavljaju nalozi koji trebaju dati privid kupnje i ”njegovati” dostignute položaje…..budući nikom nije jasno što se dešava s tom dionicom prodavači ne žele prodavati jer očekuju daljnji porast …..a ”janjad” ulijeće u mrežu kupujući i dišući cijenu daljnjih nekoliko postotaka…..ukoliko zamka uspije i pojavi se dovoljno ovaca na bidu – slijedi istovar……ako nema dovoljno naivčina – prelazi se na plan b)…..dionica se drži na ledu par dana ”njegujući” tečaj…..a potom se napravi sljedeći skok za daljnjih 5-7% što će ponovo ”uzburkati” maštu pohlepnim naivaca…….no ovaj korak je kritičan jer ako ne bude dovoljno naivaca……umjesto ovaca bi mogao biti ošišan ”pastir”……..mislim da smo trenutno u ovoj drugoj fazi jer izgleda ”pastiri” postaju nervozni……..svjesni da bi njihova ”vuna” mogla završiti u vreći…..jer novaca i ovaca na ovoj burzi je svakim danom sve manje te ova taktika ”puši – duši” sve manje daje ”mlijeka”…….zašto ovo pišem ……zato jer je dosta da kravatirani neradnici i manipulatori varaju naivnu djecu koja se izgleda iz kladionica prebacila na burzu i treidanje……
neka njih ovdje…..OCEMO ZDENKU pusi-dusi….. [wink]
ma meni je bio najbolji BARON….da mi je znati pod kojim nickom pise?????? [undecid] jaaaavi seeeeee barone…..
U ono doba opće kataklizme njegovo pisanje je čak i imalo smisla. Ovi njegovi današnji naslijednici teško da mogu ponoviti takav uspijeh. [lol]
A onda se je Baron posvađao sa cijelom populacijom pa promijenio 50 nickova [lol]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
A može li netko komentirati zašto je krepao forum mojnovac?
trenutno je forum off line
predlažem svim forumašima da se nastavimo družiti ovdje
pozdrav
Zanima me forumaši – bilo je okupljanje prije 2-3 godine bilo vas je 20-30
ovdje ima preko 1500 nickova – kada ćete se opet naći da vam rezerviram kongresnu dvoranu u Westinu?
U ono doba opće kataklizme njegovo pisanje je čak i imalo smisla. Ovi njegovi današnji naslijednici teško da mogu ponoviti takav uspijeh. [lol]
A onda se je Baron posvađao sa cijelom populacijom pa promijenio 50 nickova [lol]
[/quote]
ja se kladim da je BARON i dalje tu prisutan……čini mi se da se jedno vrijeme povuko
ili su ga izblokirali do kraja…..ali nebi reko da nije našo rješenja za povratak…
legenda o BARONU bi mogla jako dugo potrajat……
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
A može li netko komentirati zašto je krepao forum mojnovac?
trenutno je forum off line
predlažem svim forumašima da se nastavimo družiti ovdje
pozdrav
[/quote]
A sad ti je i ovaj forum dobar, kad ti je potreban netko za osobni obraćun?A to što su toliki zbog tebe otišli nema veze
au, pa mod. mi je tu premjestio post……..a ja serem po njemu……sorry, Vjeko. Ovu temu baš i ne otvaram, ali kada sam već tu…
@Jakob
Zanima me forumaši – bilo je okupljanje prije 2-3 godine bilo vas je 20-30
ovdje ima preko 1500 nickova – kada ćete se opet naći da vam rezerviram kongresnu dvoranu u Westinu?
Ne trebaš, okupljanje je jučer bilo.
@smola
ja se kladim da je BARON i dalje tu prisutan……čini mi se da se jedno vrijeme povuko
ili su ga izblokirali do kraja…..ali nebi reko da nije našo rješenja za povratak…
Da, samo legenda. Ivek123……kasnije Baron bio je teško bolestan……..neznam jel još živ.
[/quote]
[/quote]
Legenda nadživi ljude. Ako je legenda…
Svi smo mi Baron… [cool]
Baron je jedan od onih koje je MASTER potjero sa mojnovac,a uputio mu je rečenicu koja je grozna:Lažljivče, kupi četkicu za zube,ne zadovoljavaš higijenske minimume.Onda je Baron presto pisati,a znao je o dionicama,on je još početkom 2005 otvorio temu INGR.
Ne želim nikoga prozivati,ali nek se zna.
http://www.jutarnji.hr/prosvjednik-udario-berlusconija-sakom-u-glavu/403955/
udri ga, nije ti brat!