Par članova mi se javilo na privat od jučer da su dobili stroge upute moderatora kako da pišu i kako da se odnose sa kolegom “šaka dolara”!
A i ja sam upozoren!!!
Tih par clanova su tvoji nickovi. [smiley2]
I ja sam dobio pm od moderatora da vrijede nova pravila, sto u potpunosti pozdravljam. Dapace, ne bih imao nista protiv kad bi svi nickovi koji su sudjelovali u (neargumentiranoj) raspravi na temi PTKM bili stavljeni pod moderiranje nekih mjesec dana.
Samo sto bi do drasticno povecalo posao moderatoru, a ocigledno/nazalost PD ima problem s manjkom kadra za moderiranje foruma.
Svima želim uspješno trgovanje uz moj jubilarno 500 post.[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
U zadnje vrijeme sam primijetio veliku količinu vrijeđanja i paranoje na forumu, pa mislim da sam vam dužan reći što ja mislim o tome i kako to pokušavam dovesti pod kontrolu.
Prvo, napetosti postoje na nekim temama i redovito se pojavljuju među istim forumašima koji tada pokušavaju istjerati “pravdu” i zapune i nekoliko forumskih stranica. Na svu sreću, u većini slučajeva se drugi forumaši ne daju uvući u takve neproduktivne diskusije i čekaju da se strasti smire ili da mi sredimo stvari, na čemu im zahvaljujem.
Drugo, konstantno spominjanje korištenja više nickova i nagađanje koji je čiji alterego ne vodi nikud. Mi smo već pojasnili kako se svi mogu registrirati, a mislim da postovi otkrivaju više o korisniku od bjesomučnog upiranja prstom. Isto tako, registriranje pod više nickova mi ne možemo spriječiti, a ostajemo i kod bezuvjetnog čuvanja identiteta korisnika.
I treće, niti jedan korisnik nije imao, nema, i neće imati protekciju moderatora. Jedino mjerilo u moderiranju nam ostaje konkretnost, točnost, informativnost, jezgrovitost i potkrijepljenost Vašeg pisanja i analiziranja.
Nadam se da će nakon ovog reagiranja doći do pozitivnih promjena u načinu komuniciranja na našem zajedničkom forumu.
I mene zanima?
Tako je , neka si kolege Cartman i Hakela pošalju puse preko foruma i sve OK.
I predlažem da se tema PTKM fiksira na sam vrh foruma , kako je kolege ne bi neprestano zasipati raznim glupostima i glupetarijama , provokacijama, svađama i sl. samo kako bi bila u žiži zbivanja.[smiley2]
još imamo samo 4 slobodna trgoviinska dana na burzi, do dolaska novca plive na burzu.
– vjerojatno nitko od nas ne može točno predvijeti što će se onda dogoditi.
– svađe su došle u najnezgodnije vrijeme, te Vas sve molim, najprije posvađane da se izmire, ili još bolje primirje do 25.
– također bih Vas molila za argumentirano pisanje.
– ja planiram ovih dana još pokoju dionicu uhvatiti na nižim cijenama.
– također razmišljam i o prodaji nekih dionica koje neće uhvatiti prvi val rasta.
– razmišljam i o dokupljivanju PBZ, PTKM, VIRO i još nekih.
– tema je bez cenzure općenito pa Vi koje je zastrašio moderator možete tu slobodno pisati, u pitanju je lova što je krajnji cilj svih nas investitora, mislim da će jako malo nas završiti svoju karijeru kao pisci, zato Vas ponovno molim da pišete i savjetujete bez straha, jer ponavljam puno ćemo čekati slićnu priliku na ovom našem hrvatskom tržištu.
Pozdrav i mir svim forumašima !
hakela.
– hvala što si se uključio ali sada dečki gledaju nogomet, možda će kasnije biti i komentara.
– ja ne volim gledati nogomet dosta mi je dosadan, ali se zato redovito kladim s većim sumama na jedan ili dva para, rezultati odlični.
– dosta ste pisali da sam ja i hakela isti lik, ja se dosta volim kockati sa svim pa tako i dionicama te nudim javnu okladu svima na forumu da Više ne pišete nebuloze.
100.000kn (može i više) i to sa svakim članom foruma, može posebna oklada na tu temu.
– tko misli da sam ja hakele a ne ivana
– tko misli da nemam dionice na ime ivana kod SDA koje sam po prvi put navela u moj portfelj.
– možemo se dogovoriti ili Vi predložite kome vjerujete da mu se dadu novci u svezi oklade.
– ako dobijem okladu onda pozivam sve forumaše na veliku feštu koju će negdje u Karlovcu organizirati hakela (nisam ga ni pitala hoće li) ali vjerojatno hoće kad ja sve plaćam.
– ajmo frajeri rukavica je bačena.
Poluvrijeme je pa da malo navratim.
Pa jel ovo moguće što bi Mladen Dealić rekao: Momčilo je ponovno na forumu. Nije valjda to u vezi s ovim sustretom Sanader-Bush.[smiley2]
Poluvrijeme je pa da malo navratim. Pa jel ovo moguće što bi Mladen Dealić rekao: Momčilo je ponovno na forumu. Nije valjda to u vezi s ovim sustretom Sanader-Bush.[smiley2]
VEROVATNO!!![smiley2]