BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a evo i malo od PLIVE
http://www.youtube.com/watch?v=-XrckxfHeLM&mode=related&search=

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Evo jedna za razbibrigu…

http://www.loverbeast.com/

prema njoj sam vuk [smiley2] hehe

Tigar![smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

pogledajte svi ovo … eksluzivna vijest polančeca …

Dobra [smiley2]
u nekim razvijenim demokracijama zbog ovakvih izjava ne samo da bi ministar bio smjenjen nego bi cijela vlada odgovarala

************************* Soldi su vajka va modi *************************

Pohvlio bih Moderatore na učinkovitoj borbi protiv korupcije na forumu!!!

da lijepo se brišu postovi nekima…..
vjerovatno če i ovaj…

trčanje je zakon :)

hakela9:

da lijepo se brišu postovi nekima…..
vjerovatno če i ovaj…

Čuj fant, ja skrozi ne verjamem da bi tebi mojderator zbrisau besedo. Ampak zakaj bi. Nema nobenega razloga. Ti si skrozi OK fant.[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

borut70: ” hakela9: ” Pohvlio bih Moderatore na učinkovitoj borbi protiv korupcije na forumu!!! ” da lijepo se brišu postovi nekima….. vjerovatno če i ovaj… ” Čuj fant, ja skrozi ne verjamem da bi tebi mojderator zbrisau besedo. Ampak zakaj bi. Nema nobenega razloga. Ti si skrozi OK fant.[smiley2]

[smiley2]

trčanje je zakon :)

hakela9: ” Pohvlio bih Moderatore na učinkovitoj borbi protiv korupcije na forumu!!! ” da lijepo se brišu postovi nekima….. vjerovatno če i ovaj…

I moji su svi izbrisani vezani za komentare moga prijatelja !!!!!
Ali i njegovi su pa nemam dokaze o vrijeđanju,što mi je jako žao,nisam stigao kao neki kopirati!!!!

Par članova mi se javilo na privat od jučer da su dobili stroge upute moderatora kako da pišu i kako da se odnose sa kolegom “šaka dolara”!
A i ja sam upozoren!!!

Čujemo se večeras sad moram ići nešto zaklat kod tasta !!!!
POZDRAV !!!!

Čujemo se večeras sad moram ići nešto zaklat kod tasta !!!! POZDRAV !!!!

….ah te punice???? [smiley9]

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

Dosta te za…..
Pa šta je ovo pjetlići?
Poklali ste se svi medjusobno…
A mene nije bilo samo nekoliko dana…
Šteta.
Uvijek propuštam najbolje sparinge…

Ajde dečeci… mir, mir, mir nitko nije kriv, ava, ava, stiže američka zlatna krava… [smiley2]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

New Report

Close