U gore navedenom citatu opisiva se sva oholost mladog čovjeka koji sve zna i sve može.
nema to veze s godinama, samo s karakterom.
Character is destiny.
Ili glagol čekati, a negacija ide odvojeno. Ne čekaj, i tak dalje.
Ili glagol komentirati, a negacija ide odvojeno. Ne komentiraj, i tak dalje.
imam jedno pitanjce. da li netko na forumu ima otvoren brokerski račun u Rast-u? nije mi nikako jasan njihov način obračunavanja provizije.
EO GA!!!
OPET NEMA TOPNICKIH DNEVNIKA!?!
http://www.jutarnji.hr/brammertz-trazi–od-eu–blokirajte-hrvatsku/354546/
A GDJE SU ONE SLOVENSKE PCELE?
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/37047/Slovenija-i-Hrvatska-u-mogucem-sporu-i-oko-pcele.html
[lol] [lol] [lol]
Samo vi potpisujte majmuni jedni !
Ili glagol misliti, a negacija ide odvojeno. Ne misli, i tak dalje.
…a da li se ispravno kaže: Sunce izlazi s zapada ili sa zapada?
Pitanje na mjestu. Meni je neki dan jedan kolega rekao za "nije" da ne pišem u slogovima. Dugo je vremena prošli od škole a poslije se baš i nisam napisao pretjerano. Ja bi ovo vaše razvukao u 3 riječi. Npr. ne daj te ali se kladio ne bi. Nebi? [lol] Za da li sam siguran no nisam za je li.
[/quote]
…nije ispravno -je li- niti je ispravno -jeli-, već je -DA LI-…
Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
Citat – Bruno Bušić – 1975 g.
U jednom od svojih tekstova iz 1975. Bruno Bušić je napisao:
" … Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će rođenje, rodit će se slobodna Hrvatska
kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni
jedne države da je nastala bez krvavih gaća….
.. No kad se oslobodimo ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas
je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali
svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će
biti najveće i nerješivo pitanje – kako nas tada spasiti od nas samih?!"
PS Malo cenzurirano da se netko ne nadje uvrijeden…