Mreich, nisi u toku priznao je dva nicka (Edu i Ivanu), nakon sto se
zeznuo u prebacivanju. Za Edu mi je rekao da sam najgluplji na forumu
jer nisam prije skuzio da je on Edo kao sto su to skuzili svi ostali
(ali evo cini se da nije bio u pravu jer ni ti nisi skuzio), ali evo
Ivana mi nije pobjegla. [smiley2]
Možda se šalio kad je to rekao. Ostajem pri tome da on nije ni Edo ni Ivana.
Pozdrav
Možda se šalio kad je to rekao. Ostajem pri tome da on nije ni Edo ni Ivana.
Pozdrav
Salio se vraga, prvo je urlao da nije, onda sam mu ukazao da se zeznuo s avatarima, a da su sanse kako je on i Edo bas u istom trenutku na internetu pronasli bas istu sliku i u istom trenutku je odlucili postati kao avatar manja od sansi da nas upravo sad pogodi meteor i nestane zivota na zemlji. Usput sam mu prilozio i sliku, jer sam u tom trenutku kad sam vidio njegovu gresku pritisnuo print screen i snimio.
Onda, kad je shvatio da se nema vise svrhe protiviti, je napisao da sam najgluplji jer nisam prije shvatio da je on Edo.
http://img135.imageshack.us/img135/847/screenhakelaiedoqn6.jpg
Svako ima slobodnu volju da ulaže u dionice pa ne vidim poantu s više nickova.Netko vidi u nekoj dionici potencijal,netko ne vidi.Meni kad je neka dionica potencijal možeš po noj pljuvati kolko hoćeš,meni je ona i dalje potencijal.Ako imaš kakve teške argumente onda ču se predomisliti,ali tu baš nema nekih argumenata .Svačije oči drukčije vide, još ako se popije,pa kobasice i zelje,pa seka od kulena,ajme.
mreich: ” Možda se šalio kad je to rekao. Ostajem pri tome da on nije ni Edo ni Ivana. Pozdrav ” Salio se vraga, prvo je urlao da nije, onda sam mu ukazao da se zeznuo s avatarima, a da su sanse kako je on i Edo bas u istom trenutku na internetu pronasli bas istu sliku i u istom trenutku je odlucili postati kao avatar manja od sansi da nas upravo sad pogodi meteor i nestane zivota na zemlji. Usput sam mu prilozio i sliku, jer sam u tom trenutku kad sam vidio njegovu gresku pritisnuo print screen i snimio. Onda, kad je shvatio da se nema vise svrhe protiviti, je napisao da sam najgluplji jer nisam prije shvatio da je on Edo. http://img135.imageshack.us/img135/847/screenhakelaiedoqn6.jpg
[smiley2][smiley2][smiley2]
haky, haky… ccc… ili da te zovem ivana [smiley1][smiley1][smiley1]
Evo da predstavim svoj novog prijatelja, na mom novom avataru. I ako me netko bude “vrijeđao”…..njam njam[smiley2]
Možda je Cartman Hakelin alter ego?[smiley2][smiley2][smiley2]
Takršne igre bojo zares uničile ta forum. Ni mi razvidno zakaj se to ne prepreči?
Bljedolika Metka, ne spominje se “takršne” ampak – takšne. Je to preveč velka napaka, tudi za res, hi,hi,hi[smiley2]