BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u biti hakela je dokaz da je ogromno velika razlika između seljaka i seljačina …

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

idem potražiti neki drugi forum… ili ossmisliti novi … pozvat ću vas sve u velikom broju 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Cuj alesar daj smiri duhove, ak te brate smeta sto netko na ovom forumu radi a imas viska vremena fino uzmi i elaborirano ga pregazi, ako ne ide digni ruke i stvar rijesena… cemu nervoza… jel te haki ostetio?[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

ma hakela je dečec u pubertetu… traži svoj pravi identitet … siguran sam da barata sa nekom sićom … ajde do viđenja… odoh ja jer mi ovo postade pre glupo…

Ne znam tko ili što tu postade glupo , pa pobježe sa uvredama da sam seljačina!!!
Elvare i kako da budem fer prema takovim likovima ??

idem potražiti neki drugi forum… ili ossmisliti novi … pozvat ću vas sve u velikom broju 🙂

Nemoj ići. Al’ ako odeš na mene ne računaj. Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

ma hakela je dečec u pubertetu… traži svoj pravi identitet …
siguran sam da barata sa nekom sićom … ajde do viđenja… odoh ja jer
mi ovo postade pre glupo…

u biti hakela je dokaz da je ogromno velika razlika između seljaka i seljačina …

Uzalud trošiš svoje vrijeme. Mislim na razmišljanje koje nickove ima hakela. Ja sam siguran da ima samo jedan jedini, onaj pravi.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ne moze Haki nikog ostetit. Tj. ostetio je samo onog lika koji je zelio ulozit u PTKM, ali kad je vidio tko i na kakav nacin navija za PTKM rekao je “ovdje nesto smrdi” i odustao. [smiley2]

Tako mlad a već pišeš oproštajne poruke, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Uzalud trošiš svoje vrijeme. Mislim na razmišljanje koje nickove ima hakela. Ja sam siguran da ima samo jedan jedini, onaj pravi.
Pozdrav

Mreich, nisi u toku priznao je dva nicka (Edu i Ivanu), nakon sto se zeznuo u prebacivanju. Za Edu mi je rekao da sam najgluplji na forumu jer nisam prije skuzio da je on Edo kao sto su to skuzili svi ostali (ali evo cini se da nije bio u pravu jer ni ti nisi skuzio), ali evo Ivana mi nije pobjegla.
[smiley2]

Elvare i kako da budem fer prema takovim likovima ??

Priznajem nije lagano… Ali neovisno o tome drži se ti toga i onda i on možda okrene priču. Nemoj na njega odmah kamenom ali mu i ne daj drugi obraz da ga šamara već samo da ga vidi [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

Hakela, nije ti ništa drugo preostalo nego da organiziraš još jedan sastana i pozoveš i Edu i Ivanu7.[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

hakela9: ” Elvare i kako da budem fer prema takovim likovima ?? ” Priznajem nije lagano… Ali neovisno o tome drži se ti toga i onda i on možda okrene priču. Nemoj na njega odmah kamenom ali mu i ne daj drugi obraz da ga šamara već samo da ga vidi [smiley2]

Dobro, dobro poslušat ću te ipak si pametniji od njih i stariji!!!!
POZDRAV !!!

New Report

Close