BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ha,ha,ha!!!!

pa sad je svima jasno …. hakela9 se malo prije pojavio sa avatarom ivane7 (angeline) zar to nije dovoljan dokaz ???

Jesi bistar, providi se kroz tebe!!!!

ma meni je već toga svega pun kufer…

vi i vaši svi nickovi… pogotovo Hakela, baš je bio simpatičan ali do jedne mjere… a sada moram tu čitati prepiske i ničemu se ne smijati… uhrffff…

nema mi druge nego se zae..ti

darko09:

Sada nema posta hakele9 sa avatarom ivane7. Kako je to moguće ? Da li i poslovni sudjeluje u prijevarama ?

Avatar se mijenja i na prosle postove, kao i sig. Npr. ti sad napises sig, on ce pisati i na tvom prvom postu, bez obzira sto ga prvih 375 postova nisi imao, isto je i s avatarom.
Hvala na objašnjenju. Nisam to znao. Kuda ide ovaj svijet ?

Sa čijim sad pišem avatarom????[smiley1][smiley1][smiley1]
Alesaru ????
Da nismo i ja i ti ista osoba?
Nedaj Bože!!!

Krenuo sam editirati poruku, ali se opcija “uredi” maknula nakon niti 15 sekundi??

Krenuo sam editirati poruku, ali se opcija “uredi” maknula nakon niti 15 sekundi??

Kad si pod prismotrom!!
Ispeci pa reci,nema popravke poslije!!![smiley1]

Hakela, molio bi te da po svom duhu prestaneš s provokacijam i ne odgovaraš na provokacije a isto tako i da prestaneš sa svim nickovima i budeš normalan ulagač u PTKM koji je toliko siguran da je cijelim svojim portfeljem unutra i ne treba mu sve ovo…

A dokle god ona pada ili pišu protiv nje ti sa strane zaradjuj i ulaži dodatno u nju… Peace [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

cartmann:

To je zato jer je već slijedeća poruka postana:

[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

darko09:

Sada nema posta hakele9 sa avatarom ivane7. Kako je to moguće ? Da li i poslovni sudjeluje u prijevarama ?

Avatar se mijenja i na prosle postove, kao i sig. Npr. ti sad napises sig, on ce pisati i na tvom prvom postu, bez obzira sto ga prvih 375 postova nisi imao, isto je i s avatarom.

Mene cudi kako Hakelini nickovi tako brzo izadju iz moderiranja, dovoljno ja par postova i slobodan je bez obzira na provociranja i neargumentirane postove, dok neki drugi clanovi stoje moderirani i vise desetaka komentara.

Mozda se u poslovnom boje Hakele, kazu bivsi branitelj, ptsp-ova, stavimo ga na moderiranje, on poludi i pobije nas sve u redakciji, kao ptsp-ovac ce otici na lijecenje i eto ga za godinu dana opet na forumu. Ili se, nedaj Boze, raznese negdje i ostavi poruku da je to zbog moderiranja na poslovnom ili mene. Kad malo bolje razmislim stvarno cu se povuci s foruma.
[smiley2]

Nemaj brige bljedoliki samo ti piši, ako te tko ubije, Kucilo će te osvetiti, hi,hi,hi [smiley2][smiley2][smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Hakela, molio bi te da po svom duhu prestaneš s provokacijam i ne odgovaraš na provokacije a isto tako i da prestaneš sa svim nickovima i budeš normalan ulagač u PTKM koji je toliko siguran da je cijelim svojim portfeljem unutra i ne treba mu sve ovo… A dokle god ona pada ili pišu protiv nje ti sa strane zaradjuj i ulaži dodatno u nju… Peace [smiley2]

Evo poslušat ću te jer si korektan!!!

ma hakela je dečec u pubertetu… traži svoj pravi identitet … siguran sam da barata sa nekom sićom … ajde do viđenja… odoh ja jer mi ovo postade pre glupo…

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

New Report

Close