Molim Moderatora da prekine ove neistine o Ivani i meni,je da mi je draga ali ovo nema smisla!!
Molim da izvjesti forum o poduzetoj provjeri Ivane7 i mene!!
hakela pobrkao si avatar … ili ? izvjesti nas o tome
meni se ipak čini da Ivana7 služi za “efikasnije navlačenje” u smislu da potvrđuje hakeline “savjete” kao dobrima … a istina od jednog i drugog nisam još čuo nikakve argumentirane činjenica, ni analize ni slično …
To je davno isfurana shema na news grupama, kako u prosjeku 90% foruma ili news grupa cine muskarci, ekipa je dosla na ideju da ce prije dobiti savjet/pomoc ako se predstavi kao gospodjica u nevolji nego bradati muskarac, jer kao “dami ce svi geekovi skociti u pomoc presretni sto komuniciraju s zenskom osobom”. Tako i Hakela, evidentno je da on nema (na kraju krajeva to i sam priznanje) nikakvu ekonomsku naobrazbu, ne prati tiskovine, niti vrsi fundamentalnu ili tehnicu analizu dionica (jer ne zna, cak i da zeli), a savjete, tj. odluku u sto uloziti pokusava dobiti putem savjeta s ovog foruma, tako otvori nick (ovaj put zenski) i salje pm-ove trazeci savjete. Mozda bi i proslo da zna, a ne da upadne kao padobranac “ja sam nova ulagacica, htjela bi da mi kazete 3 dionice u koje ce najvise porasti” i sl. tekstove koje sam primao na pm, vjerujem i svi ostali. Cilj je ocit, skupiti savjete s pm-a, napraviti listu i razmotriti (opet preko foruma) ulaganje u dionice koje su dobile najvise glasova. Ali eto, ako u Americi mogu ulagati na temelju polozaja zvijezda (savjeta astrologa), moze i nas Hakela na takav nacin. [smiley2]
Hakela , nemam ti se za što ispričati , samo želim istinu oko duplih nickova. Ja nisam tebe prozvao niti Cartmana već želim da moderatori reagiraju na ove optužbe bez obzira o kome se radilo. Svojom šutnjom rade štetu cijelom forumu jer svatko u svakog sumnja. Tamo gdje imaju dokaze neka ih iznesu. Pozdrav !
Molio bih nadležne sa foruma da se očituju o tvrdnji Cartmana da su Hakela i Ivana7 iste osobe .
dobro jutro ?? podne je !!
Dobro jutro svima…[smiley14]
pa sad je svima jasno …. hakela9 se malo prije pojavio sa avatarom ivane7 (angeline) zar to nije dovoljan dokaz ???
darko09:
”
Molio bih nadležne sa foruma da se očituju o tvrdnji Cartmana da su Hakela i Ivana7 iste osobe .
”
Čime sam ja tu tebe uvrijedio ?
pa sad je svima jasno …. hakela9 se malo prije pojavio sa avatarom ivane7 (angeline) zar to nije dovoljan dokaz ???
Sada nema posta hakele9 sa avatarom ivane7. Kako je to moguće ? Da li i poslovni sudjeluje u prijevarama ?
Sada nema posta hakele9 sa avatarom ivane7. Kako je to moguće ? Da li i poslovni sudjeluje u prijevarama ?
Avatar se mijenja i na prosle postove, kao i sig. Npr. ti sad napises sig, on ce pisati i na tvom prvom postu, bez obzira sto ga prvih 375 postova nisi imao, isto je i s avatarom.
Mene cudi kako Hakelini nickovi tako brzo izadju iz moderiranja, dovoljno ja par postova i slobodan je bez obzira na provociranja i neargumentirane postove, dok neki drugi clanovi stoje moderirani i vise desetaka komentara.
Mozda se u poslovnom boje Hakele, kazu bivsi branitelj, ptsp-ova, stavimo ga na moderiranje, on poludi i pobije nas sve u redakciji, kao ptsp-ovac ce otici na lijecenje i eto ga za godinu dana opet na forumu. Ili se, nedaj Boze, raznese negdje i ostavi poruku da je to zbog moderiranja na poslovnom ili mene. Kad malo bolje razmislim stvarno cu se povuci s foruma.
[smiley2]