Premješteno iz teme: Best buy – komentari i analize
@švarci,
prijatelji te vide i čuju! [smiley]
Premješteno iz teme: JNAF (Jadranski naftovod)
Razlika između zarade Janafa i Leda jest………što se kod Janafa zna da je to njegova zarada, a kod Ledo nitko ne zna što je zapravo njihova zarada obzirom na očitu sklonost Todorića računovodstvenim makinacijama i lažiranjima ovisno o potrebama za kreditnim rejtingom
Ispričavam se na netočnom podatku. Nisu kune nego euri. Cca miljarda eura.
Ne vidim nikakvu logiku za usporedbu Janafa i Leda. Niti po kojem osnovu. Po meni je Ledo u "podravka modu" i držim se dalje od toga. Sada Toda žica kredite jer duguje miljardu kuna okolo pa treba napumpati dionice da bi se dobila kreda. Meni je Todex zabranjena zona.
[/quote]
ZAGREB – Damiru Polančecu kristalno su jasne dvije stvari: prvo, bolje je da sam napusti teren, nego da s njega bude isključen; drugo, svjestan je da povlačenje iz Banskih dvora neće značiti samo prelazak na mjesto u Saboru koje mu čuva Stjepan Milinković nego vrlo vjerojatno i na optuženičku klupu. Zna da mu je Vlada posljednje uporište i zato odugovlači s odlaskom – tako govore ljudi iz njegova okruženja koji dobro poznaju tog 42-godišnjeg Koprivničanca, čiju je stolicu zaljuljala afera u Podravki.
VEZANE VIJESTI
Vijesti
* Kosor tjera Polančeca, vrh HDZ-a ga brani
* Sanader optužuje: Za raskol u HDZ-u krivi su Kosor i Karamarko!
* Friščić Polančecu: ‘Preskupo je da se Fimi da 400 kuna za jednu dionicu’
Polančec je, kažu,svjestan da nema izgleda. – Potpuno je zbunjen i obezglavljen, no još dobro prikriva rastrojenost – čuje se iz njegove blizine, a takve izjave potkrepljuju činjenicom da sada utočište traži u krugu obitelji u Koprivnici.
Polančec nije na Markovu trgu imao prijatelja, kao ni u vrhu stranke, a onaj jedni, Berislav Rončević, brine iste crne brige. Nakon Sanaderova odlaska našao se na brisanom prostoru, a potpora koju ima nije izraz solidarnosti kolega, nego rezultat straha da će svaki izvučeni kamen iz HDZ-ova bedema pokrenuti urušavanje.
Vijesti koje kolaju Koprivnicom iz krugova Darku Marincu i trojici članova Podravkine uprave, noćna su mora potpredsjedniku Vlade. Svi oni, tvrde ti izvori, gradit će obranu upirući prstom na Polančeca.
…a ako ne onda su vjerojatno uspjeli u svom naumu da me se riješe ili barem priguše pisanje, barem na neko vrijeme jer mi je ovak bezveze…
Uopce nema namjere da se prigusi tvoje pisanje niti da ga se prekine. Samo namjera da procitas jednu knjigu koju pored silnih koje valjda jesi ocito nisi a zove se BONTON. Ja se ne sjecam da sam te ikada vrijedjao i nazivao kojekakvim imenima i deminutivima dok ti to uredno radis (a vidim i ne samo meni). Mozemo se 100x ne slagati ali vrijedjanje ne toleriram (a cini mi se da ga ni pravila foruma ne toleriraju). Nista vise.
Kad ne odnoderiraju, vratit ću se sa još većim znanjem. U međuvremenu sam pribavio još jednu vreču literature… tražio sam i da mi daju taj PONTON da vidim šta ima tamo i kako računaju forecaste sektora.
I’LL BE BACK !!
ja sam si kupio "Menadžment komercijalnih banaka" i danas ću je početi čitati, sada kako će mi to pomoći, bumo vidli [thumbsup]
Ova knjiga me pali nenormalno http://www.profil.hr/knjiga/racunovodstvo-osiguravajucih-drustava/27185/
..ali nedam 5000 kuna za nju jer sumnjam da vrijedi toliko iako je autorica ekspert za tu tematiku (raspitao se)
Kad ne odnoderiraju, vratit ću se sa još većim znanjem. U međuvremenu sam pribavio još jednu vreču literature… tražio sam i da mi daju taj PONTON da vidim šta ima tamo i kako računaju forecaste sektora.
I’LL BE BACK !!
Imam ja hrpu Zagora i Tex Villera pa se možemo mjenjati…….Alan Ford nedam nikome,to mi je priručnik za burzovne transakcije [proud]
priznajem samo prvih 80 brojeva by Magnus& Bunker, ostalo je bez veze
Evo moj spisak pročitanih knjiga na temu t.k.
Intelegentni investitor
Ričardson 1
Ričardson 2
Ekonomist na tajnom zadatku
Mudrost bogatih
Mudrost masa
Psihologija gomila
Waren Buffettov način
Naučite zarađivati
Psihologija burze
Tehnička analiza-samo Murfi
Uspješna strategija burzovnog poslovanja
Proročanstvo
..mislim da je to sve…i tek sad znam da ništa neznam [embarass]
Ova knjiga me pali nenormalno http://www.profil.hr/knjiga/racunovodstvo-osiguravajucih-drustava/27185/
..ali nedam 5000 kuna za nju jer sumnjam da vrijedi toliko iako je autorica ekspert za tu tematiku (raspitao se)
5000kn!??!11<1”?! [shocked]
Printam – Reminiscences of a Stock Operator,
da vidim šta se da naučit od kolege Livermorea.
Evo moj spisak pročitanih knjiga na temu t.k.
Intelegentni investitor
Ričardson 1
Ričardson 2
Ekonomist na tajnom zadatku
Mudrost bogatih
Mudrost masa
Psihologija gomila
Waren Buffettov način
Naučite zarađivati
Psihologija burze
Tehnička analiza-samo Murfi
Uspješna strategija burzovnog poslovanja
Proročanstvo
..mislim da je to sve…i tek sad znam da ništa neznam [embarass]
jel mozes sazeti sve u dvije tri recenice?