BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

otiće graditelji 50 posto dolje

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Oprez svim dioničarima LEDA jer TA najavljuje PAD.
Stara stvar, profesionalci izlaze, lakovjerni i pretjerani optimisti bez kapitala ulaze.
Uskoro će se osjetiti kako fali love za pumpanje UP na ovoj dionici.
Slijedi zaokret.

Netko je ljubomoran na dioničare LEDA, zapravo i ja sam malo.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

A na temelju čega je LEDO rastao? Već na temelju očekivanja da će biti dobro izvješće!
Ne bude li dobro može ići samo niže nego odakle je krenuo (5000kn). A ako bude dobro možda se i obrani na 5700-5800.
Glede Sanader vijesti, to je iznenadna vijest, a izvješće o poslovanju nije, jer ako nisi primjetila mnogi to saznaju ranije. I onda kad vide novi igrači super izvješće krenu gurati gore, ostvari se V val i gotovo.

Premješteno iz teme: JNAF (Jadranski naftovod)

Hrvati ce oprostiti sve osim uspjeha.
Zahvaljujem na jedinicama, evo prilike da mi stisnete jos jednu [thumbsup]

Mnogi bi rade sami izgubili samo da drugi ne zarade. A ne znaju da ta ljubomora unistava ponajprije njih same. Iznutra. Polako ali sigurno.

Pozdrav svim dioničarima Janafa.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Mnogi bi rade sami izgubili samo da drugi ne zarade. A ne znaju da ta ljubomora unistava ponajprije njih same. Iznutra. Polako ali sigurno.

evo ti 100ka. Istina je – Hrvati su jal i zloba to gledamo svaki dan ali ako jos jednom budete BEZOBRAZNO POKVARENO drukali … morat cete svi na izlaz naglo i to ce biti ruzno … nesto kao proljev

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

evo ti 100ka. Istina je – Hrvati su jal i zloba to gledamo svaki dan ali ako jos jednom budete BEZOBRAZNO POKVARENO drukali … morat cete svi na izlaz naglo i to ce biti ruzno … nesto kao proljev
[/quote]

Kad sam to bezobrazno pokvarno drukao? Janaf sam prvi put kupio na proljeće ove godine i uvijek sam o njemu samo pozitivno pisao i govorio. Uvijek sam ga stavljao u top 3 picka na nasoj burzi. Kako cijena raste tako mu atraktivnost i potencijal naravno padaju, dio sam prodao ali ga i dalje imam jako puno i vjerujem da će u idućih godinu dana dostignut znatno višu cijenu od sadašnje.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Razlika između zarade Janafa i Leda jest………što se kod Janafa zna da je to njegova zarada, a kod Ledo nitko ne zna što je zapravo njihova zarada obzirom na očitu sklonost Todorića računovodstvenim makinacijama i lažiranjima ovisno o potrebama za kreditnim rejtingom

Ne vidim nikakvu logiku za usporedbu Janafa i Leda. Niti po kojem osnovu. Po meni je Ledo u "podravka modu" i držim se dalje od toga. Sada Toda žica kredite jer duguje miljardu kuna okolo pa treba napumpati dionice da bi se dobila kreda. Meni je Todex zabranjena zona.

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

sorry na OT (nažalost nemam više što tražiti na ovom topicu) [lol]

..nisu samo Hrvati takvi, postoje mnoga istraživanja provedena u svijetu da mnogi ne bi pristali na povišcu od recimo 1000 kn i bili bi jako ogorčeni ako bi znali da su svi njihovi kolege dobili istovremeno 2000 kn..
također lakše je podnjeti gubitak ako su i svi oko nas izgubili na sličnim investicijama

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Evo i potvrde ovoga što sam pisao u privitku.

Pogledaj ROE te tvrtke…to je ono o cemu ja pišem, al izgleda da to ovdje ne kuže…Book je nebitan, Buffet ne kupuje imovinu nego posao, jedino ga zanima koliko tvrtka zarađuje, ništa drugo…kad Jnaf bude imao ROE 11, bude i on na 2 booka, uz ROE 5 to nije moguce, tj moguce je ali precjenjeno
[/quote]

Razlika između zarade Janafa i Leda jest………što se kod Janafa zna da je to njegova zarada, a kod Ledo nitko ne zna što je zapravo njihova zarada obzirom na očitu sklonost Todorića računovodstvenim makinacijama i lažiranjima ovisno o potrebama za kreditnim rejtingom
[/quote]

kao banke su glupe pa će mu dati kredit na osnovu cijene dionice. Ha, a ja sam mislio da će banka ipak pogledati knjige.

I'LL BE BACK

Conane nek se žderu. Tko ima znanje zaradio je lovu i zaradit će još više. Tko nema znanje, neće zaradit ništa ili će zaradit za burek. To je jasno [thumbsup]

I'LL BE BACK

Premješteno iz teme: Best buy – komentari i analize

Zašto je kolega governor odjednom moderiran?

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Premješteno iz teme: Best buy – komentari i analize

Zašto je kolega governor odjednom moderiran?

***obrisano***

što se tiće naslova,dozvolite da to zadržim za sebe, jer su ti naslovi toliko moćni da se bojim da bi onda odjednom svi zarađivali na burzi, a ja se tu onda ne bih mogao snaći, jer da bi netko (kratkoročno) zaradio, netko mora izgubiti. Dugoročno, burza nije zero sum game,i svi više ili manje dobivaju, barem u relativnom smislu.

budem vidio s moderatorima da li postoji kakva šansa da me se odmoderira, a ako ne onda su vjerojatno uspjeli u svom naumu da me se riješe ili barem priguše pisanje, barem na neko vrijeme jer mi je ovak bezveze…

pozz….

I'LL BE BACK

New Report

Close