BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: LEDO (Ledo d.d.)

Evo, upravo sam se vratio iz Lidla sa praznom gajbom Jamničke jer ne drže više Agrokor, još im je samo Ledo program ostao u škrinjama a kažu da će se i toga uskoro riješavati [undecid]

treba im sve povuc, uz onakvu depresivnu atmosferu ne pristaju agrokorovi DELUX proizvodi
[/quote]

Bravo kolega. Mislim da je bilo dosta blamaže i da su u Agrokoru odlučili sačuvat image i svoje kvalitetne DELUX proizvode maknuti iz Lidla da ne dijele police sa onim drugoligašima.

I'LL BE BACK

Ne bih se složio sa vama, novac ne pozna brendove, bolje bi bilo da Agrokor još više poveća svoj asortiman u svim ostalim trgovinama pa tako i u Lidlu nego da povlaći svoje proizvode, to im je čisti gubitak jer već neki drugi jedva čeka da se uvali na njihovo mjesto.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Barbosa

Todoric sebi nebi trebao dopuštati da njegovi DELUX proizvodi uopce budu izloženi u zamku duhova..
Tu ne ide uz reuputacijum image, kvalitetu, jedinstvo, tradiciju agrokorovog asprtimana..

To je kao da DELUX plavuša od 180, sa 50 000 eura plastike u sebi, i 5000 eura odjece na sebi, hoda sa tipom koji ima 160 cm, duple očale, kojemu je hobi čitanje ilijade i odiseje, a ludi provod odlazak u kazalište
Ovo još može jer ljubav ne poznanje granice, ali Agrokor u zamku duhova,,,,SRAMOTA

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

ne znam da li znate ali g.Ivica Todorićje kupio i Znanje. Dakle, pored što ima znanje i oduvijek ga je imao, jer bez znanja ne možeš stvoriti takvo carstvo, još je i kupio Znanje. I sada će se na Konzumovim policama naći i knjige. A knjige vrište znanjem. Dakle kupnjom Znanja, na Konzumovim policama stoje knjige kupnjom kojih ćete dobiti znanje. Nije li to fantastično? Znanje je najveće oružje [thumbsup]

I'LL BE BACK

Barbosa

Todoric sebi nebi trebao dopuštati da njegovi DELUX proizvodi uopce budu izloženi u zamku duhova..
Tu ne ide uz reuputacijum image, kvalitetu, jedinstvo, tradiciju agrokorovog asprtimana..

To je kao da DELUX plavuša od 180, sa 50 000 eura plastike u sebi, i 5000 eura odjece na sebi, hoda sa tipom koji ima 160 cm, duple očale, kojemu je hobi čitanje ilijade i odiseje, a ludi provod odlazak u kazalište
Ovo još može jer ljubav ne poznanje granice, ali Agrokor u zamku duhova,,,,SRAMOTA

Kolega Dizel, deluhe ili ne deluhe ja sada umijesto Jamnice i Leda Lidlu moram kupiti nešto drugo, što ako se to drugo pokaže dobrim…
Ne slažem se sa ovim Todoričevim kapricom umijesto da si učvršćuje poziciju on se povlači i prepušta je nekom drugom, ima li što lijepše nego kada još dodatno zarađuješ na poslovnom konkurentu?

Barbosa

Kolega Dizel, deluhe ili ne deluhe ja sada umijesto Jamnice i Leda Lidlu moram kupiti nešto drugo, što ako se to drugo pokaže dobrim…
Ne slažem se sa ovim Todoričevim kapricom umijesto da si učvršćuje poziciju on se povlači i prepušta je nekom drugom, ima li što lijepše nego kada zarađuješ na poslovnom konkurentu?
[/quote]
Neznam koilega kak vi, al meni se ne ide u lidl…moja plavuša se ne osjeca ugodno tamo, pa mi kupujemo u Konzumu,kupujemo domaće [thumbsup]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Evo, upravo sam se vratio iz Lidla sa praznom gajbom Jamničke jer ne drže više Agrokor, još im je samo Ledo program ostao u škrinjama a kažu da će se i toga uskoro riješavati [undecid]

treba im sve povuc, uz onakvu depresivnu atmosferu ne pristaju agrokorovi DELUX proizvodi
[/quote]

Bravo kolega. Mislim da je bilo dosta blamaže i da su u Agrokoru odlučili sačuvat image i svoje kvalitetne DELUX proizvode maknuti iz Lidla da ne dijele police sa onim drugoligašima.
[/quote]

Nije li to već napravilo Kutjevo sa svojim kvalitetnim vinima svojevremeno, kad su ovi u Lidlu napravili damping cijenu. Brand, kvaliteta i ugled se itekako vani u svijetu čuvaju i njeguju, počinje i kod nas to polako. [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Barbosa

Ne slažem se sa ovim Todoričevim kapricom umijesto da si učvršćuje poziciju on se povlači i prepušta je nekom drugom, ima li što lijepše nego kada još dodatno zarađuješ na poslovnom konkurentu?
[/quote]

Kolega, a zakaj kupujete u Lidlu onda kad nema kvalitetnih proizvoda? Svratite lijepo u Konzum, tamo je sve krcato kvalitetnim domaćim brandovima iz Agrokor koncerna. Kao na primjer Zvijezda majoneza, Belje slanina, Belje vina iz vinskih podruma Belja i Agrolagune. Ledo sladoledi svih vrsta i oblika, Pik domaće crveno meso obogaćeno creatinom za vaše mišiće, Jamnicu mineralnu vodu kao i Juicy juice bez dodatka šećera. A ako ste nešto zaboravili kupit, ne morate se po to vraćati nazad u Veliki konzum i čekati red na blagajni, već to možete kupiti na obližnjem kiosku Tiska koji uvijek stoji uz Konzum kao mali satelit. [thumbsup]

I'LL BE BACK

Oprostite dragi kolega, ali što je to deluxe u nekome s 50.000 eura plastike u sebi i 5.000 eura odjeće na sebi? Zar su to za vas deluxe vrijednosti?
Nadam se da ste se samo nespretno izrazili želeći karikirati odnos između deluxe proizvoda u ispodprosječnoj trgovini!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Kolega, a zakaj kupujete u Lidlu onda kad nema kvalitetnih proizvoda? Svratite lijepo u Konzum, tamo je sve krcato kvalitetnim domaćim brandovima iz Agrokor koncerna. Kao na primjer Zvijezda majoneza, Belje slanina, Belje vina iz vinskih podruma Belja i Agrolagune. Ledo sladoledi svih vrsta i oblika, Pik domaće crveno meso obogaćeno creatinom za vaše mišiće, Jamnicu mineralnu vodu kao i Juicy juice bez dodatka šećera. A ako ste nešto zaboravili kupit, ne morate se po to vraćati nazad u Veliki konzum i čekati red na blagajni, već to možete kupiti na obližnjem kiosku Tiska koji uvijek stoji uz Konzum kao mali satelit. [thumbsup]

Nisam rekao da u Lidlu nema kvalitetnih proizvoda, ima Podravka, Gavrilović pašteta i naresci, kruh i peciva od pan-peka, tuna koja je jedno 3x bolja od k+, tablete za suđericu, meso od Meska i Bermesa, domaći piceki , lazanje, one njihove pečenice, mango, domaću blitvu, mandarine …evo i svijeće sam kupio danas pune do vrha itd. uglavnom meni je sasvim OK a i ne moram se mućiti sa preračunjavanjem jer svagdije imaju jediničnu cijenu i po kg. a ne kao u Konzumu gdije je sada npr. pakiranje mlj. mesa od 380 gr po 20kn (ako uopće pronađeš cijenu) pa si ti računaj kolko je to po kg.
Meni je Lidl dobar dučan, imaju dobre akcije i često dobru ponudu četvrtkom a i blizu mi je, u konzum moram ići autom.
Ove priće da prodaju smeče vam ne stoje jer svaki njihov proizvod ima Njemački certifikat kvalitete a ako nisi zadovoljan možeš ga vratiti i odmah dobiješ povrat novca što je u konzumu Sf.
Ne želim favorizirati niti jedan dučan jer je svaki u nečem bolji od drugoga ali baš ste me vukli za jezik, meni je samo krivo što više nema Agrokora u Lidlu jer ću sada morati ići u Konzum po te stvari.

Inaće, Belje panceta je stvarno zakon[thumbsup]

Nisam rekao da u Lidlu nema kvalitetnih proizvoda, ima Podravka, Gavrilović pašteta i naresci, kruh i peciva od pan-peka, tuna koja je jedno 3x bolja od k+, tablete za suđericu, meso od Meska i Bermesa, domaći piceki , lazanje, one njihove pečenice, mango, domaću blitvu, mandarine …evo i svijeće sam kupio danas pune do vrha itd. uglavnom meni je sasvim OK a i ne moram se mućiti sa preračunjavanjem jer svagdije imaju jediničnu cijenu i po kg. a ne kao u Konzumu gdije je sada npr. pakiranje mlj. mesa od 380 gr po 20kn (ako uopće pronađeš cijenu) pa si ti računaj kolko je to po kg.
Meni je Lidl dobar dučan, imaju dobre akcije i često dobru ponudu četvrtkom a i blizu mi je, u konzum moram ići autom.
Ove priće da prodaju smeče vam ne stoje jer svaki njihov proizvod ima Njemački certifikat kvalitete a ako nisi zadovoljan možeš ga vratiti i odmah dobiješ povrat novca što je u konzumu Sf.
Ne želim favorizirati niti jedan dučan jer je svaki u nečem bolji od drugoga ali baš ste me vukli za jezik, meni je samo krivo što više nema Agrokora u Lidlu jer ću sada morati ići u Konzum po te stvari.

Inaće, Belje panceta je stvarno zakon[thumbsup]
[/quote]

A jos da probaju one svicarske cokolade po smijesnim cijenama pa da onda kazu gdje je u svjetlosnim godinama iza Dorina od toga

ma taj lidl je očajan. a one čokolade su smiješne i odvratne. to ne bi dao niti neprijatelju.uostalom tko je još vidio jesti nešto nepoznatog podrijetla? nema , barem zasad, do konzuma i mercatora, iako i oni protežiraju neke brendove. one plodine su shit, getro netreba ni spominjati a ovo preseravanje da ste uštedjeli 27 kuna na cehu od 760 kuna je krajnje jadno. što bih ja morao ići 12 kilometara i potrošiti 50 kuna benzina da ušparam 20 kuna u lidlu? dajte odrastite. pa niste valjda toliko jadni da gledate cijene…ako nemate para, jedite svaki dan paštetu za 3 kune i šnitu kruha i preživjet ćete. nema onda potrebe za velikim kupnjama…to je ušteda a ne ovo 700 naprama 724 kune.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close