BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

” Ovo ne izgleda baš sjajno!! ”
Ako tebe smeta ova moja jedna jedina rečenica kojom komentiram graf jelena, onda se ja duboko izvinjavam i molim vas oprostite mi kolega što sam vas povrijedio na očigledno vašoj temi , jednom rečenicom !!!
NIKAD VIŠE !!!!

Hekela, zašto si nedavno onda pisao na Jelenu? Sa ciljem da tu dionicu diskreditiraš ili zbog niskih pobuda?

Svatko ima pravo reci: “popu pop, bobu bob”
[smiley1]

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Molio bih nadležne sa foruma da se očituju o tvrdnji Cartmana da su Hakela i Ivana7 iste osobe .

” Ovo ne izgleda baš sjajno!! ” Ako tebe smeta ova moja jedna jedina rečenica kojom komentiram graf jelena, onda se ja duboko izvinjavam i molim vas oprostite mi kolega što sam vas povrijedio na očigledno vašoj temi , jednom rečenicom !!! NIKAD VIŠE !!!!

Ne uzimaj to srcu, nisam se mogao suzdržati kad sam pročitao tvoj post [smiley2].

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Molio bih nadležne sa foruma da se očituju o tvrdnji Cartmana da su Hakela i Ivana7 iste osobe .

I ja bih to želio ,ali ako se ispostavi da je to čista insinuacija ,mislim da bi netko trebao biti sankcioniran!!!

Ponekad projekte zavrsavam kasno navecer, ili bolje reci rano ujutro pa svatim do foruma gdje redovito Hakela strazari na temi ptkm (valjda je skuzio da znam pisati oko 3-4h ujutro radnim danom). Prvo se ne logiram vec procitam par “dijaloga” medju hakelinim nickovima s obzirom da u to vrijeme nema nikog drugog na forumu (izgleda da sam i ja posao munjara kao on, cim idem na forum u to vrijeme [smiley2]), a kad se logiram naprosto poludi, trci za svakim mojim komentarom bez obzira na kojoj je temi, a onda je prijavi kao Ivana i preko tog nicka pokusava isprovocirati raspravu.

Tko zna, mozda je slucajnost da se nasa padobranka Ivana koja nerijetko pise u muskom rodu bas nadje na forumu u gluho doba noci kad je tu i Hakela tj. Hakela i Edo. Howh!

Ponekad projekte zavrsavam kasno navecer, ili bolje reci rano ujutro pa svatim do foruma gdje redovito Hakela strazari na temi ptkm (valjda je skuzio da znam pisati oko 3-4h ujutro radnim danom). Prvo se ne logiram vec procitam par “dijaloga” medju hakelinim nickovima s obzirom da u to vrijeme nema nikog drugog na forumu (izgleda da sam i ja posao munjara kao on, cim idem na forum u to vrijeme [smiley2]), a kad se logiram naprosto poludi, trci za svakim mojim komentarom bez obzira na kojoj je temi, a onda je prijavi kao Ivana i preko tog nicka pokusava isprovocirati raspravu. Tko zna, mozda je slucajnost da se nasa padobranka Ivana koja nerijetko pise u muskom rodu bas nadje na forumu u gluho doba noci kad je tu i Hakela tj. Hakela i Edo. Howh!

Molim Moderatora da provjeri i cijeli Forum upozna dali smo Ivana7 i ja ista osoba,ako jesmo neka oba obriše i zauvijek banira ,ali ako nismo tražim sankcije i ispriku od Cartmana i darka9!!
Pozdrav! Dosta je toga!!!

to je vrlo lako provjeriti !!! uostalom niti se ne treba provjeravati … ali izgleda da je i bolje da ima “što više ljudi” pa makar dva u jednom [smiley1][smiley1]

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Neke odluke moderatora zaista ne mogu shvatiti. npr. Sarah-Key se moderira, a nikad nisam vidio da je nekog provocirala ili navlacila bez argumenata, dok Hakela naocigled svih jos nikad argumentirao svoje navlacenje, a ne moderira se. Npr. evo samo od jutros:

Hakela:
“Evo ivana savjetujem ti da malo disperziraš rizik dokupom većeg broja dionica PTKM !!!
Trenutno je cijena neplanirano mala ,ali stigneš sutra rano dokupit!!
Ali prethodno ljubavi ,konzultiraj se sa vrhunskim stručnjakom za investiranje,danas sam saznao da je to cartmanić, ima dečec i svoj blog, pa ga pitaj za savjet!!!!smiley2
Meni puno pomaže ,kad on kaže da nevalja ,UZIMAJ ,A kad piše da je nešto dobro , BJEŽI od toga kao vrag od tamjana!!!!”

– nedvojbeno neargumentriano navlacenje i izravan poziv na kupnju dionica bez da je ta tvrdnja argumentirana, sto je protivno pravilima foruma.

I to nije sve, na to slijedi bezobrazno vrijedanje drugih korisnika, sto je takodjer protivno pravilima foruma.

A Ivana na to odgovara:

hakela – dobro ti savjetuješ i mene i ostale,…”

Kad sam dosao na forum nisam imao nista protiv ovakvih igrokaza, dapace nasmijavali su me, ko sto su dvorske lude nasmijavale pucane prije par stotina godina, ali nakon sto se ista stvar ponavlja svakodnevno zaista postane dosadno.

Neke odluke moderatora zaista ne mogu shvatiti. npr. Sarah-Key se moderira, a nikad nisam vidio da je nekog provocirala ili navlacila bez argumenata,

Ni ja, cartmaniću, ni ja.
Najveće uvrede na ovom forumu si izrekao ti, dragi Cartmaniću i još uvijek pišeš. To je demokracija bez presedana, zar ne?

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

to da je ivana7 izmišljeni lik, vrlo je evidentno, jer aj navodni lik navodno trguje sa nekoliko milijuna kuna, a to potvrđuje tko drugi nego hakela na nekoliko postova, ivane 7 kao lik nema pojma o dionicama, o burzi o ničem, ali ipak barata sa milijunskim iznosima, ivana7 dolazi po savjete upravo na ovaj forum a barata sa miolijunskim iznosima…
mislim da svatko tko ima puno love, a malo znanja o dionicama, ima barem malo pameti da to uloži u neki fond…
čiji god ivana7 bio izmišljeni lik dobro je režiran, ali je prodokcija vrlo loša 🙂 ivana7 bi kao trebao biti kao neki lik koji nema pojma o dionicam, okreće veliko lovu i dolazi tu po savjete od nekih pojedinaca i onda joj ti pojedinci djele savjete, a ona se njima svrsrdno zahvaljuje na tim savjetima….

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

To je davno isfurana shema na news grupama, kako u prosjeku 90% foruma ili news grupa cine muskarci, ekipa je dosla na ideju da ce prije dobiti savjet/pomoc ako se predstavi kao gospodjica u nevolji nego bradati muskarac, jer kao “dami ce svi geekovi skociti u pomoc presretni sto komuniciraju s zenskom osobom”.

Tako i Hakela, evidentno je da on nema (na kraju krajeva to i sam priznanje) nikakvu ekonomsku naobrazbu, ne prati tiskovine, niti vrsi fundamentalnu ili tehnicu analizu dionica (jer ne zna, cak i da zeli), a savjete, tj. odluku u sto uloziti pokusava dobiti putem savjeta s ovog foruma, tako otvori nick (ovaj put zenski) i salje pm-ove trazeci savjete. Mozda bi i proslo da zna, a ne da upadne kao padobranac “ja sam nova ulagacica, htjela bi da mi kazete 3 dionice u koje ce najvise porasti” i sl. tekstove koje sam primao na pm, vjerujem i svi ostali. Cilj je ocit, skupiti savjete s pm-a, napraviti listu i razmotriti (opet preko foruma) ulaganje u dionice koje su dobile najvise glasova.

Ali eto, ako u Americi mogu ulagati na temelju polozaja zvijezda (savjeta astrologa), moze i nas Hakela na takav nacin. [smiley2]

New Report

Close