BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

evo za potrebe odlucivanja o ulasku u dionice preporucam brodare.

BDI index je zatvorio na 2728.
to je jako dobro…

TA BDI indexa je :

1. probijen padajuci kanal prema gore.
2. MACD prosao nulu.
3. kanal je testiran i pravac prema gore je gotovo siguran.

Na brodarima će vrata biti preuska kad svi požele ući.

Show me the Money!

to je jako dobro…

TA BDI indexa je :

2. MACD prosao nulu.

[/quote]
Kakva je trenutna situacija u brodarskome sektore i kakve su najave ta vrata bi mogla biti preuska ali za one koji budu htjeli izaći.

Da molim te kakve su to najave?
Možda misliš na rekordnu proiz. Rio T. ili? [huh]

to je jako dobro…

TA BDI indexa je :

2. MACD prosao nulu.

[/quote]
Kakva je trenutna situacija u brodarskome sektore i kakve su najave ta vrata bi mogla biti preuska ali za one koji budu htjeli izaći.
[/quote]
Može argument ?

Mean people suck and nice people swallow!

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Stvarno ovu Burzu treba prodati nekome tko zna šta i kako jer ovo stvarno više nema smisla ovako dalje.
Fali nam još godina, dvije da nas Beograd prestigne, a onda se svi skupa možemo slikati sa Dinkecom i ostatkom ekipe bezveznjaka.

who dares, wins

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Stvarno ovu Burzu treba prodati nekome tko zna šta i kako jer ovo stvarno više nema smisla ovako dalje.
Fali nam još godina, dvije da nas Beograd prestigne, a onda se svi skupa možemo slikati sa Dinkecom i ostatkom ekipe bezveznjaka.

o tome cemo na otvorenom za 5 godina a prve optuznice za 6 godinica ce biti adresirane
najbolje bi bilo prodat burzu kao i sve ostalo kad ocigleno ne znamo sami upravljati

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Premješteno iz teme: LEDO (Ledo d.d.)

Budem samo pratio kak raste [thumbsup]

Mata pa zar si uša.

Korkyra

gospon gubernator, još je stari graham kazao da pozornost posvetite umnošku pe x pb. nije lijepo kad je puuuno veći od 22,5. što je previše, previše je. nemojte me siliti da o tome ponešto šprajcnem i u "davniku".

kolega… pribavite literaturu od G. Warrena Buffeta.
[/quote]
Warren Buffet u životu nije napisao knjigu. Postoje samo njegovi redoviti reporti od B.H. i hrpa knjiga drugih autora o njemu i o njegovom investiranju i o njegovoj desnoj ruci C.M.. Vjerojatno ste na to mislili.

p.s. On pije colu i jede biftek i ne srami se toga i ne glumi teškog frajera. To mi se sviđa kod njega.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

gospon gubernator, još je stari graham kazao da pozornost posvetite umnošku pe x pb. nije lijepo kad je puuuno veći od 22,5. što je previše, previše je. nemojte me siliti da o tome ponešto šprajcnem i u "davniku".

[/quote]
Warren Buffet u životu nije napisao knjigu. Postoje samo njegovi redoviti reporti od B.H. i hrpa knjiga drugih autora o njemu i o njegovom investiranju i o njegovoj desnoj ruci C.M.. Vjerojatno ste na to mislili.

p.s. On pije colu i jede biftek i ne srami se toga i ne glumi teškog frajera. To mi se sviđa kod njega.
[/quote]

ispričavam se kolega, mislio sam knjige o njem. Evo primjerice od Pardoa "kako to radi buffet". zakon knjigica, pomaže da od šume vidiš drvo. a od "stručnih" knjiga dobiš samo šumove.

I'LL BE BACK

LEDO nemre u EU napraviti ništa. Proizvodi su mu bolesno skupi. Ulazak Hrvatske u EU- propast LEDA.

Moderator moze pjesmica?

Prodaj Ledo
Novi Kredo
Kupi Magmu
imam dogmu

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

[/quote]

[/quote]

ispričavam se kolega, mislio sam knjige o njem. Evo primjerice od Pardoa "kako to radi buffet". zakon knjigica, pomaže da od šume vidiš drvo. a od "stručnih" knjiga dobiš samo šumove.
[/quote]
Baš sam pri kraju čitanja ove vaše navedene. Budući da sam novi na TK, "nemam znanje", ali nadam se da ću ga s vremenom dobiti. Prva knjiga o TK koju sam pročitao je bila Random Walk od Malkiela. Ne slažem se sa njegovom teorijom nepobjedivosti efikasnog tržišta, ali tu sam naučio osnovne pojmove.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

New Report

Close