‘a od srijede započinje novo razdoblje obvezne pričuve’
??
Nisam u tijeku pa molim nekoga d anabaci nešto o ovome. šta se mijenja??
svaki mjesec se razdoblje obvezne pričuve računa od druge srijede u mjesecu.
ne mijenja se ništa al će skoro sigurno kamatne stope na tržištu novca biti više nego zadnjih dana.
Premješteno iz teme: JNAF (Jadranski naftovod)
@Lalić, luzer i svi ini novi useri na forumu….
Dečki, vidim da se bavite dionicama već cca. 6 mjeseci…Ne po stažu kolko ste na forumu jer tu ste i manje, već po načinu pisanja, količini informacija koju nudite drugima itd….
Prije svega nemam Vas namjeru odvući od ovog posla. Da, posla jer za neke od nas ovdje ovo je posao…Jednostavno preraslo iz hobija u isplativi posao…Želim Vam samo dat par dobronamjernih savjeta….
Kada sam ja počinjao s ovim jedan od prvih doticaja s ovim svijetom mi je bio forum mojnovac (koji je nažalost sada totalno unakažen i nema više ni z od znanja koje se tamo moglo pokupiti)….
Za stare forumaše dobro su poznata imena presvetlog, doktora, znalca i ekipe koji su tamo svoje znanje nesebično dijelili….Za one koji su upadali su glupim primjedbama zašto to danas nije raslo 8 ili 10 % tamo nije bilo mjesta jer bi ih moderator odmah isključio….Jednostavno takvim načinom forum postaje brdo beskorisnog spama…
Tada, za bilo koji post morao si imati bar malo znanja…..I kad si ga imo svaki post bi bar malo proanaliziro da se ako ništa drugo ne bi osramotio svojom glupošću….
Iako mislim da će većina od Vas za mjesec dva nestati i zaboraviti da su se ikada ovim iz hobija bavili doći će opet neki novi, drugi….
Za one koje ovo uistinu zanima pročitajte koje štivo, postavite koje pitanje, sigurno ima nas koji ćemo Vam rado pomoći…Ako treba preporuka literature pitajte….
Jer vjerujte to je jedini ispravni put….
Kolega sjećam se ja tih dana, bilo je gušt čitati te posove, gdje se bez ikakve zle namjere komentiralo, razlagalo itd..
Sjećam se i korisnika koje ste nabrojili, i nekih koje niste, R.I.P.
Tamo se nisam imao potrebe javljati, jer sam lijepo čitao ,učio, educirao se, bilo mi je gušt upaliti komp oko 10 i čitati svaki post na svakoj temi.
I onda je to umrlo, i došao sam na kak bi se reklo, Zemlju, mjesto gdje su izbačeni pali anđeli.
I trpio i trpio, i kad sam se javio i lijepo obrazložio zašto se javljam i da mi je dosta čitati ova sranja i drukove, koji mogu i ne moraju biti uopće istina, a ne mogućnost na kraju scenarija, meni su krenuli progovarati i cenzurirati me da kakve gluposti pišem???
Pa evo jučer, plavi i gubi aludiraju da idemo u blokadu na dvije dionice koje oni imaju, ono samo što nije i kad ja pitam zašto nije, onda sam ja taj koji spama???
Pa ak je ovo zahebancija, onda ne spamam po difoltu, a ako nije onda oni spamaju? Ja u svakom slučaju ne.
Ili sam ja fakat poludio, da više neznam zašto sam počeo tu pisati.
Mislim da znam, nema cenzure, tj. ima, samo kome i zašto?
[/quote]
[lol] [lol]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Može li mi itko poslati pozivnicu za EWT forum?. Plese.
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Može li mi itko poslati pozivnicu za EWT forum?. Plese.
Mogu ja, al moraš se javiti denisu, ja nisamo prošao, nije me nitko za frenda htio.
Ja ću te uzeti za frenda Matija, ako imaš kakve koristi, ne volim kada ljude odbacuju bezveze. [thumbsup]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Kolega sjećam se ja tih dana, bilo je gušt čitati te posove, gdje se bez ikakve zle namjere komentiralo, razlagalo itd..
Sjećam se i korisnika koje ste nabrojili, i nekih koje niste, R.I.P.
Tamo se nisam imao potrebe javljati, jer sam lijepo čitao ,učio, educirao se, bilo mi je gušt upaliti komp oko 10 i čitati svaki post na svakoj temi.
I onda je to umrlo, i došao sam na kak bi se reklo, Zemlju, mjesto gdje su izbačeni pali anđeli.
I trpio i trpio, i kad sam se javio i lijepo obrazložio zašto se javljam i da mi je dosta čitati ova sranja i drukove, koji mogu i ne moraju biti uopće istina, a ne mogućnost na kraju scenarija, meni su krenuli progovarati i cenzurirati me da kakve gluposti pišem???
Pa evo jučer, plavi i gubi aludiraju da idemo u blokadu na dvije dionice koje oni imaju, ono samo što nije i kad ja pitam zašto nije, onda sam ja taj koji spama???
Pa ak je ovo zahebancija, onda ne spamam po difoltu, a ako nije onda oni spamaju? Ja u svakom slučaju ne.
Ili sam ja fakat poludio, da više neznam zašto sam počeo tu pisati.
Mislim da znam, nema cenzure, tj. ima, samo kome i zašto?
pa kaj nisi reko da se dionicama baviš tek 6 mjeseci i da si student? Kak sad to, a pišeš da si čitao mojnovac prije 4 godine?
Di sam ja to spominjao blokadu jučer? laliću, spemeru, neznalico, te dosado ne znam kaj daješ moderatorima da ti puštaju ove psihodelije.
Još kad LEDO objavi pozitivne poslovne rezultate samo je nebo granica. Sretni su oni igrači koji imaju dionice Leda u svome portfelju koji nemaju trk, dokup dok još stignete.
[/quote]
Kada vidim ove komentare i citate tipa;"Samo je nebo granica",meni je jasno šta trebam činiti sa dionicom.
Još kad LEDO objavi pozitivne poslovne rezultate samo je nebo granica. Sretni su oni igrači koji imaju dionice Leda u svome portfelju koji nemaju trk, dokup dok još stignete.
[/quote]
Kada vidim ove komentare i citate tipa;"Samo je nebo granica",meni je jasno šta trebam činiti sa dionicom.
[/quote]
ja se nadam da ćeš ju prodat jer što manjevas sa 1-2 dionice to bolje…inače ko je poslušao komentare tog tipa od šefa/direktora/cebe i to na svim mogućim portalima , svaka čast šef/direktor/ceba kaj je je dao si si truda [lol] , mogao je ljepu lovicu zaradit na ledu a uskoro bu i zvzd tak nekak zato arivederči senjor burza što dalje brate mili od leda/zvzd i ne buš nam falio bez brige si (kolko jezika špreham pa to je čudo) [thumbsup]
pa kaj nisi reko da se dionicama baviš tek 6 mjeseci i da si student? Kak sad to, a pišeš da si čitao mojnovac prije 4 godine?
Di sam ja to spominjao blokadu jučer? laliću, spemeru, neznalico, te dosado ne znam kaj daješ moderatorima da ti puštaju ove psihodelije.
Jesam sinko student sam, ali kao što znaš, ustvari neznaš, moja generacija je odrasla s kompovima. Dok ste se vi igrali kaubača i indijanca u svoje vrijeme, mi smo igrlli setlerse u mreži, pa je onda došla plejka pes 1-9 itd…
Tako da sam ja počel to čitati dok sam još išel u khm srednju šule, fakat sam bil kikić, kaj bum se javljal oko nečeg kaj nisma puno znal. Bilo je tam puno dobrih ljudi kaj su šteli objasniti znanje, želio bi im se ovim putem zahvaliti i također onima koji nisu više među nama. Oni koju su čitali taj forum prije znaju, R.I.P gospodine M. Reich.
A vi napuhanci tu, samo drukajte, korektiv je tu. Dok god sam ja psihodelik i Vi ste, naše sudbine su vezane. Kaj vi to fakat ne kužite, ne vidite kak pišete?
Premješteno iz teme: LEDO (Ledo d.d.)
znam da nije bitno, ali je indikativno. naime ovakav slučaj nije bio kad smo imali vrh u 6.mjesecu, bilo je upravo suprotno. a pazi sada ovo:
20. nalog na prodaji Leda je preko 20.000 kuna, ukupna prodaja 107 komada. Ukupna kupnja 236 komada.
30.nalog na kupnji je preko 4500 kuna. Do 13.000 na prodaji nekih 30-ak komadai. Do 4900kn na kupnji nekih 150 komada.
Da li se na našu burzu konačno naselilo znanje?
ili možda netko zna nešto što mi ostali neznamo
[shocked]
Kupnja rapidno raste, 269 naspram 109..
iznad 6k ima 40-ak komada
A mozda je zaista procirkuliralo znanje na našoj burzi, jer ledo 2 booka, smješno nisko, i automatski znaci neznanje
[/quote]
da kolega, ili se nešto zna, ili je došlo znanje. trećeg nema. Ja sam se načitao knjiga pa ga držim još od 3K. Tko nije čitao knjiga i upijao znanja, taj nema Ledo. knjige su vrištale "LEDO"
[/quote]
i ja sam procitao puno knjiga, u svakoj piše LEDO, LEDO.LEDO…
jucer sam napisao par parola..
evo nekih
ŽIVOT DAMO TODU NEDAMO!!!
UMIJEM DA KAŽEM SAMO 2 RIJEČI :" IVICA TODORIĆ"!!!!
[/quote]
kolega Dizel, jel se sjećate kad smo ono jednom poštom razmijenili knjige? Vi ste meni posudili vašu vreču, a ja vama moju. ne znam kako vi, ali ja tu vreču nisam mogao nositi iako sam Arnold Schwarzenegger, morao sa pozvati prijatelja Rony Colemana da mi pomogne. To je bila jedna velika bačva znanja. nije ni čudo što imamo znanje.
SAMO LEDO U BLOKADI [thumbsup]