BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

JE lalicu, ak te baš zanima trenutno imam ravno 500 ulpl

i kaj sam ja tu fulao…kupio ga po 710 kn
prosjek ulaska oko 620

samo ti lupetaj gluposti, nemaš znanje kako bi rekao guverner

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

prosjek ulaska oko 620

Ne zanima, ne volim ekipu koja se k**či, to mi uvijek veli da im nekaj fali. Al dobro.
Falio si, falio, jer sve drugo je više naraslo [tongue] [thumbsup]

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/prskalo-kredit-od-jp-morgana-hac-uzeo-da-rijesi-nelikvidnost,58421.html

prosjek ulaska oko 620

Ne zanima, ne volim ekipu koja se k**či, to mi uvijek veli da im nekaj fali. Al dobro.
[/quote]

ne nikako, imam jnafa više nego si litara goriva natocio u kantu koju voziš…
vira više nego si djeci bombona kupio, a oboje brutalno narasli…

Ja sa svojim portfeljom debelo tucem crobex, a puno je teže to napravit s mojim portfeljom, nego sa 200 k, iako ne smatram ništa manje vrijedne one koji imaju 200k ili manje

prosjek ulaska oko 620

[/quote]

ne nikako, imam jnafa više nego si litara goriva natocio u kantu koju voziš…
vira više nego si djeci bombona kupio, a oboje brutalno narasli…

Ja sa svojim portfeljom debelo tucem crobex, a puno je teže to napravit s mojim portfeljom, nego sa 200 k, iako ne smatram ništa manje vrijedne one koji imaju 200k ili manje
[/quote]

Sinko, ne trebaš ti nikoga potući, krivo si ti shvatio što je život.
Sam sebi si najveći neprijatelj. Al ti si sad na vrhu svijeta jel tučeš crobex, ko je taj crobex?
I kak ti on može pomoći? Buš se osjećao bolje sat dva i onda ispočetka? TO se inače zove ovisnost, a vodi u propast prvo nervnog sistema, a onda i fizička degradacija.

Samo priznaj sam sebi da si fulao i nemoraš uvjeravati nikog drugog da si u pravu. Onak se igraš radi sebe, i pišeš tu radi sebe, pa daj pomogni onda sebi, nemoj odmagati drugima.
Jel to ljudi ne rade. To rade strojevi i zvjeri. Molim te, za tvoje i naše dobro. Prestanite se hvaliti i nadrukavati. To nije zdrav um sigurno. Ak ne vjeruješ uloži u znanje i čitaj, sve piše, samo treba pogledati. [pray] [cry]

Mat lalic nemaš znanje,a za moje zdravlje ne brini…

opet si ispao papak prodao ledo po 5300 i kupio zvzd…NEMAŠ ZNANJE

A ja NE mogu promašiti i fulati, zašto je tomu tako nije bitno, al jednostavno sam UVIJEK u pravu..

IMAM ZNANJE

Premješteno iz teme: JNAF (Jadranski naftovod)

@Lalić, luzer i svi ini novi useri na forumu….

Dečki, vidim da se bavite dionicama već cca. 6 mjeseci…Ne po stažu kolko ste na forumu jer tu ste i manje, već po načinu pisanja, količini informacija koju nudite drugima itd….

Prije svega nemam Vas namjeru odvući od ovog posla. Da, posla jer za neke od nas ovdje ovo je posao…Jednostavno preraslo iz hobija u isplativi posao…Želim Vam samo dat par dobronamjernih savjeta….

Kada sam ja počinjao s ovim jedan od prvih doticaja s ovim svijetom mi je bio forum mojnovac (koji je nažalost sada totalno unakažen i nema više ni z od znanja koje se tamo moglo pokupiti)….
Za stare forumaše dobro su poznata imena presvetlog, doktora, znalca i ekipe koji su tamo svoje znanje nesebično dijelili….Za one koji su upadali su glupim primjedbama zašto to danas nije raslo 8 ili 10 % tamo nije bilo mjesta jer bi ih moderator odmah isključio….Jednostavno takvim načinom forum postaje brdo beskorisnog spama…
Tada, za bilo koji post morao si imati bar malo znanja…..I kad si ga imo svaki post bi bar malo proanaliziro da se ako ništa drugo ne bi osramotio svojom glupošću….

Iako mislim da će većina od Vas za mjesec dva nestati i zaboraviti da su se ikada ovim iz hobija bavili doći će opet neki novi, drugi….
Za one koje ovo uistinu zanima pročitajte koje štivo, postavite koje pitanje, sigurno ima nas koji ćemo Vam rado pomoći…Ako treba preporuka literature pitajte….
Jer vjerujte to je jedini ispravni put….

Dečki, vidim da se bavite dionicama već cca. 6 mjeseci…Ne po stažu kolko ste na forumu jer tu ste i manje, već po načinu pisanja, količini informacija koju nudite drugima itd….

Prije svega nemam Vas namjeru odvući od ovog posla. Da, posla jer za neke od nas ovdje ovo je posao…Jednostavno preraslo iz hobija u isplativi posao…Želim Vam samo dat par dobronamjernih savjeta….

Kada sam ja počinjao s ovim jedan od prvih doticaja s ovim svijetom mi je bio forum mojnovac (koji je nažalost sada totalno unakažen i nema više ni z od znanja koje se tamo moglo pokupiti)….
Za stare forumaše dobro su poznata imena presvetlog, doktora, znalca i ekipe koji su tamo svoje znanje nesebično dijelili….Za one koji su upadali su glupim primjedbama zašto to danas nije raslo 8 ili 10 % tamo nije bilo mjesta jer bi ih moderator odmah isključio….Jednostavno takvim načinom forum postaje brdo beskorisnog spama…
Tada, za bilo koji post morao si imati bar malo znanja…..I kad si ga imo svaki post bi bar malo proanaliziro da se ako ništa drugo ne bi osramotio svojom glupošću….

Iako mislim da će većina od Vas za mjesec dva nestati i zaboraviti da su se ikada ovim iz hobija bavili doći će opet neki novi, drugi….
Za one koje ovo uistinu zanima pročitajte koje štivo, postavite koje pitanje, sigurno ima nas koji ćemo Vam rado pomoći…Ako treba preporuka literature pitajte….

[thumbsup]

Kolega sjećam se ja tih dana, bilo je gušt čitati te posove, gdje se bez ikakve zle namjere komentiralo, razlagalo itd..
Sjećam se i korisnika koje ste nabrojili, i nekih koje niste, R.I.P.
Tamo se nisam imao potrebe javljati, jer sam lijepo čitao ,učio, educirao se, bilo mi je gušt upaliti komp oko 10 i čitati svaki post na svakoj temi.

I onda je to umrlo, i došao sam na kak bi se reklo, Zemlju, mjesto gdje su izbačeni pali anđeli.
I trpio i trpio, i kad sam se javio i lijepo obrazložio zašto se javljam i da mi je dosta čitati ova sranja i drukove, koji mogu i ne moraju biti uopće istina, a ne mogućnost na kraju scenarija, meni su krenuli progovarati i cenzurirati me da kakve gluposti pišem???

Pa evo jučer, plavi i gubi aludiraju da idemo u blokadu na dvije dionice koje oni imaju, ono samo što nije i kad ja pitam zašto nije, onda sam ja taj koji spama???

Pa ak je ovo zahebancija, onda ne spamam po difoltu, a ako nije onda oni spamaju? Ja u svakom slučaju ne.
Ili sam ja fakat poludio, da više neznam zašto sam počeo tu pisati.
Mislim da znam, nema cenzure, tj. ima, samo kome i zašto?

A ja NE mogu promašiti i fulati, zašto je tomu tako nije bitno, al jednostavno sam UVIJEK u pravu..

IMAM ZNANJE

Gle sinko, ti imaš znanje isto tolko kolko sam ja papak.

Jer dok mi ne dođe neko povjerenstvo i ne kaže ovaj lik ima znanje, a ti si btw papak, ti buš i dalje druker u kompi s svojim frendovima, a ja bum mirno išao spavati znajući da nikoga nisam htio zeznuti da bi zaradio kunu,2 više.

A to kad sam ja kupio ili prodao, nemajte brige. Nisam ni po tolko, bilo je to dosta manje [lol] [yawn]

Znači i tu ne govoriš istinu i nemaš znanje…

IMAM ZNANJE

Još kad LEDO objavi pozitivne poslovne rezultate samo je nebo granica. Sretni su oni igrači koji imaju dionice Leda u svome portfelju koji nemaju trk, dokup dok još stignete.

IMAM ZNANJE

Gle sinko, ti imaš znanje isto tolko kolko sam ja papak.

Jer dok mi ne dođe neko povjerenstvo i ne kaže ovaj lik ima znanje, a ti si btw papak, ti buš i dalje druker u kompi s svojim frendovima, a ja bum mirno išao spavati znajući da nikoga nisam htio zeznuti da bi zaradio kunu,2 više.

A to kad sam ja kupio ili prodao, nemajte brige. Nisam ni po tolko, bilo je to dosta manje [lol] [yawn]

Znači i tu ne govoriš istinu i nemaš znanje…
[/quote]

je je kolega, upravo sam završio s kupnjom dionice koja me zanimala….sad još moraju moji frendovi, i onda vam kazem koja je…fino bu se zaradilo na njoj

New Report

Close