BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I jos mi je razbio auto[smiley16]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Doprinos vas dvojice ( Dejavue&Alsera ) kvaliteti foruma i razmjeni informacija je ravan nuli. Mislim da i srednjeskolci drze viši nivo.
Još nisam pročitao nijednu informaciju u vašim postovima a imate ih zajedno 2.000. Užas

Griješiš. Pogledaj topic KUPNJA-PRODAJA.
Dejavue svakom forumašu uštedi 300 kn mjesečno za Mostich.
Meni se iskreno ne bi dalo svaki dan postati ovo što posta Dejavue.
Samo napred kolega. Ima ovdje i zahvalnih forumaša.[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Jedna bitna inforamcija i značajan datum za sve nas dioničare je sigurno 25. listopad kada će već sada bivši dioničari plive dobiti od Barra isplatu…

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Želim danas uspješnu i plodonosnu trgovinu svim forumašima. Pozdrav iz Rovinja

Saznaj nam tamo sve za PTKM i ostale perjanice HR burze!!
Puno uspjeha na sastanku i inside inf.
Pozdrav !!!

Hvala ti bože završi i ovaj petak 13.10. 06, prema mostiću na ZG burzi trgovina završila na 666 transakci-
ja.
Ugodan vikend svim forumašima, odmorite se za “rudarenje” u idučim tjednima.

Pa tek sad sam skužio da je petak 13. !![smiley11][smiley11][smiley11]

Pa dobro Lemur Kinže di si ti,jesi živ????[smiley2]
Fališ nam na forumu!!

na ovom forumu se u zadnje od tema piše jedino na PTKM … zanima (ili bolje rečeno, pojedini pišu jedino na PTKM, a svi ostali pišu i na drugim temama) …

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Evo probili su VSE, što ako se probiju naši portfelji kolege…….?Da ne bi mi skupljali pare za Božić po cesti[smiley9]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Oprostite kolega mozete li pojasniti vasu tvrdnju: ” probili su VSE” ?

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Hakirana je web-stranica Varaždinske burze…

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

Oprostite kolega mozete li pojasniti vasu tvrdnju: ” probili su VSE” ?

http://www.vse.hr/
malo prolistajte kolega desnu stranu stranice,pa malo ulazite …itd

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close