BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa čini mise da bi ovdje ipak najviše posla imali pedagozi…

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Mislim da u ovim godinama…ucenje gubi smisao ( nacelo primarnosti)[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Hmmm, čini mi se da se pojedini ili samo ponšaju kao djeca, ili su stvarno djeca …

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Evo, oteli ste mi riječ iz usta, mladiću.

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Doprinos vas dvojice ( Dejavue&Alsera ) kvaliteti foruma i razmjeni informacija je ravan nuli. Mislim da i srednjeskolci drze viši nivo.
Još nisam pročitao nijednu informaciju u vašim postovima a imate ih zajedno 2.000. Užas

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Razmjena informacija? Hvala sto ste ovu razmjenili sa korisnicima ovog foruma..
Naime, informacija je transparentna i svakako korisna.
Nice ride[smiley2][smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ma dobro… nemojmo biti tako oštri prema Dejavu-u, ali prema ovom parazitu Alesaru… “ad arma” !!!!

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Iskreno…kad ovdje netko bude ostar prema meni…to mi laska…rijetki su oni cije misljenje cijenim…
Kako se ono kaze: Nije bitno sto se kaze, nego tko to kaze …a moze i obrnuto: nije bitno tko kaze, nego sto kaze[smiley1]

Želim danas uspješnu i plodonosnu trgovinu svim forumašima.
Pozdrav iz Rovinja

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Doprinos vas dvojice ( Dejavue&Alsera ) kvaliteti foruma i razmjeni informacija je ravan nuli. Mislim da i srednjeskolci drze viši nivo. Još nisam pročitao nijednu informaciju u vašim postovima a imate ih zajedno 2.000. Užas

gle stari inače se ne mješam, ali sada ti moram reći da trkeljaš tu bezveze, Dejavu je svima nama mjesecima C/p k/p na KUPNJA-PRODAJA i nesebično je pomogao stotinama članova, a od tebe još ništa nisam vidjeo nego začetavanje i svađanje.
molim te da se skuliraš od vrijeđanja forumaša, pogotovo onih zaslužnih.

Ne sjećam se “stari” da smo se upoznali, pa te molim da se suzdržiš intimnosti. A što se tiče nesebičnosti, ne sjećam se kad sam je zadnji put vidio, od tvog nesebičnoh kolege. Uglavnom su to dvije tri riječi općeg karaktera.
A kad je riječ o vrijeđanju onda mislim da si ti taj koji to čini. Da ti to i pokažem, citirati ću tvoj post.
NR

nightrider: ” Doprinos vas dvojice ( Dejavue&Alsera ) kvaliteti foruma i razmjeni informacija je ravan nuli. Mislim da i srednjeskolci drze viši nivo. Još nisam pročitao nijednu informaciju u vašim postovima a imate ih zajedno 2.000. Užas ” gle stari inače se ne mješam, ali sada ti moram reći da trkeljaš tu bezveze, Dejavu je svima nama mjesecima C/p k/p na KUPNJA-PRODAJA i nesebično je pomogao stotinama članova, a od tebe još ništa nisam vidjeo nego začetavanje i svađanje. molim te da se skuliraš od vrijeđanja forumaša, pogotovo onih zaslužnih.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

ajde ti lijepo odjaši u noć…

New Report

Close