BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a neki su ovdje zalutatali direktno, pobrkajući ovaj forum sa ICQ-om ili Iskon chatom ….

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

No zato si ti covjek na mjestu. I sigurno nisi zalutatao. [smiley2]

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

No zato si ti covjek na mjestu. I sigurno nisi zalutatao. [smiley2]

o tome mogu suditi drugi … iskreni razlog zasto sam ovdje: po struci nisam ekonomist, moja djelatnost je nesto sasvim suprotno… ovdje sam da bi čuo različita mišljenja i čuo komentare na moja razmišljanja

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

alesar
ne misliš da kada imaš tako , ozbiljne namjere , nisi možda uzeo malo previše , površan forum[smiley2]

a neki su ovdje zalutatali direktno, pobrkajući ovaj forum sa ICQ-om ili Iskon chatom ….

Dosta bahat zakljucak za nekoga tko je dosao nesto nauciti. Iz vasih priloga bi se dalo zakljuciti da vi vec sve znate. Vidim da se ne libite uhvatiti u kostac sa puno iskusnijim forumasima, ciji je doprinos ovom forumu prilican. Za razliku vaseg koji to nije. Barem za sada.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

alesar
ne misliš da kada imaš tako , ozbiljne namjere , nisi možda uzeo malo previše , površan forum[smiley2]

A vama se cudim, kolega milanovicu, da jos pisete na forumu o kojem imate tako lose misljenje.Osim toga vas doprinos kvaliteti foruma je jako upitan. Nadam se da ce uskoro proraditi funkcija Ignore user. Vi ste jedan od glavnih kandidata, kad proradi.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Fedore ,kad ćeš opet istući Filipovića????
Ma drag je meni Mirko, ali u sjedi u pogrešnoj klupi u saboru!![smiley2]

iskreni razlog zasto sam ovdje: po struci nisam ekonomist, moja djelatnost je nesto sasvim suprotno… ovdje sam da bi čuo različita mišljenja i čuo komentare na moja razmišljanja

Ok…ok… ako ti ovo nešto znači… da ti uljepšamo dan… evo svi znamo da si veterinar, zubar ili neki slični k. od ovce…
Alesar, najgori su oni bez mirisa, okusa i boje….

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

alesar: ” iskreni razlog zasto sam ovdje: po struci nisam ekonomist, moja djelatnost je nesto sasvim suprotno… ovdje sam da bi čuo različita mišljenja i čuo komentare na moja razmišljanja” Ok…ok… ako ti ovo nešto znači… da ti uljepšamo dan… evo svi znamo da si veterinar, zubar ili neki slični k. od ovce… Alesar, najgori su oni bez mirisa, okusa i boje….

Stvarno si mu uljepšala dan, nema što!!![smiley9]

Ma znaš šta… ponaša se kao krpelj. Eto. I nije uredu.
Alesar, ti najbolje znaš šta je krpelj… ti si veterinar, zar ne?

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

nisam ni veterinar ni zubar …

da ste psihijatar, imali bi posla[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close