a neki su ovdje zalutatali direktno, pobrkajući ovaj forum sa ICQ-om ili Iskon chatom ….
No zato si ti covjek na mjestu. I sigurno nisi zalutatao. [smiley2]
No zato si ti covjek na mjestu. I sigurno nisi zalutatao. [smiley2]
o tome mogu suditi drugi … iskreni razlog zasto sam ovdje: po struci nisam ekonomist, moja djelatnost je nesto sasvim suprotno… ovdje sam da bi čuo različita mišljenja i čuo komentare na moja razmišljanja
alesar
ne misliš da kada imaš tako , ozbiljne namjere , nisi možda uzeo malo previše , površan forum[smiley2]
a neki su ovdje zalutatali direktno, pobrkajući ovaj forum sa ICQ-om ili Iskon chatom ….
Dosta bahat zakljucak za nekoga tko je dosao nesto nauciti. Iz vasih priloga bi se dalo zakljuciti da vi vec sve znate. Vidim da se ne libite uhvatiti u kostac sa puno iskusnijim forumasima, ciji je doprinos ovom forumu prilican. Za razliku vaseg koji to nije. Barem za sada.
alesar
ne misliš da kada imaš tako , ozbiljne namjere , nisi možda uzeo malo previše , površan forum[smiley2]
A vama se cudim, kolega milanovicu, da jos pisete na forumu o kojem imate tako lose misljenje.Osim toga vas doprinos kvaliteti foruma je jako upitan. Nadam se da ce uskoro proraditi funkcija Ignore user. Vi ste jedan od glavnih kandidata, kad proradi.
Fedore ,kad ćeš opet istući Filipovića????
Ma drag je meni Mirko, ali u sjedi u pogrešnoj klupi u saboru!![smiley2]
iskreni razlog zasto sam ovdje: po struci nisam ekonomist, moja djelatnost je nesto sasvim suprotno… ovdje sam da bi čuo različita mišljenja i čuo komentare na moja razmišljanja
Ok…ok… ako ti ovo nešto znači… da ti uljepšamo dan… evo svi znamo da si veterinar, zubar ili neki slični k. od ovce…
Alesar, najgori su oni bez mirisa, okusa i boje….
alesar: ” iskreni razlog zasto sam ovdje: po struci nisam ekonomist, moja djelatnost je nesto sasvim suprotno… ovdje sam da bi čuo različita mišljenja i čuo komentare na moja razmišljanja” Ok…ok… ako ti ovo nešto znači… da ti uljepšamo dan… evo svi znamo da si veterinar, zubar ili neki slični k. od ovce… Alesar, najgori su oni bez mirisa, okusa i boje….
Stvarno si mu uljepšala dan, nema što!!![smiley9]
Ma znaš šta… ponaša se kao krpelj. Eto. I nije uredu.
Alesar, ti najbolje znaš šta je krpelj… ti si veterinar, zar ne?
nisam ni veterinar ni zubar …