BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Ja bih ga nacrtao kao trokut.

gosn Knecht
dajte pojasnite razliku izmedju trokuta i klina ( graficki )
Hvala

Tek sad video tvoj post i evo ti primjer klina i trokuta na ULPL. Inače obavezno uzmi barem knjigu "Tehnička analiza financijskih tržišta" od Murphy-a, a za početak za najosnovniju analizu evo ti dobar link, koji meni puno pomaže. Pozdrav.

http://www.elliott-wave-theory.com/elliott2.html#patterns

[/quote]

[/quote]
Ti si lud
hebes me ak nis…
TO JE BILO SARKASTICNO
nauci prvo razliku izmedju klina i trokuta onda postaj svoje analize.
zbog takvih kao ti ova tema sve manje lici na TA a sve vise na cuspajz,
nemoj postat ak nisi siguran ili barem pitaj neke upucenije koja je razlika na PM a ne ovak pisat
procitaj si tu knjigu ti ( ali na hrvatskom da ti bude jasnije)…a slobodno i skriptu koju si mi poslao
pozdrav
Ps…slobodno pozovi na citanje i kolegu SPLIT009…lakse je u dvoje

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-srbiji-i-bih-uhiceno-30-pripadnika-medjunarodne-kriminalne-organizacije/448403.aspx

Uljepoj našoj ovakve skupine neidu u zatvor kod nas se ganjaju samo kumice

BiH: Prijava protiv bivšeg ministra prometa zbog poslova s IGH-om
…znači zato IGH pomalo ide dole,,, [sealed]

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Znam banani ali sarkazam je zlo savremenog svijeta,vjeruj mi to je teška uvreda za knechtovu taštinu.On dosad nije postao niti jedan graf koji nije "klinovit",a ti tako.Meni je samo čudno kad netko tvrdi, to mora ići gore/dolje,tek onda kužim da mu stvari nisu baš jasne.Izvjesnost,a ne sigurnost,prilagodba.
Međutim zašto sarkazam,razočarani altruist?Ja sam pola od sarkazma,a pola od ljubavi prema svakom biću.Sarkazmom pokušavamo druge obratiti,ili im barem skrenuti pažnju,bolje reći podsjetiti ih da smo svi jedno.Compassion.

CRKVA DOBIVA ILI PUSI U CJELOKUPNOM INVESTIRANJU SVOG KAPITALA ?

Zanima me, tko se bavi investiranjem kapitala koji ima CRKVA U HRVATA? Tko im vodi financije,
gdje stede, da li su popusili na fondovima…. sto je sa poslom oko CROS-R-A…kako uglavnom
rade …s lovom….tko ih bozji savjetuje…tj. kome osim Boga vjeruju..da raspolaze sa njihovim
crkvenim blagom…. mislim…materijalnim…. duhovnim mogu koji imaju vremena.
koliki su im udjeli na burzi ??? Hvala.

http://www.nacional.hr/clanak/10606/vlada-ce-pokriti-gubitke-croatia-osiguranja-sa-200-milijuna-kuna

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Za sve su krivi fond menađerčići u svojim jehova witness stajl odijelcima.Lahko im prihajamo 3×5 [lol]
p.s idem ja malo prilege,otišla sam na kvasinu pomalo.3×5 [lol]

Evo ja se javljam ko doktor…… posto ko inzenjer ne umem…… hocu i umem da vam kazem samo dve reci :Zvezda, zvezda!![lol]

P.S.

Sutra ce se vjerojatno kupovat tako kao da iza sutra sutra ne dolazi….

Scio me nihil scire

Evo ja se javljam ko doktor…… posto ko inzenjer ne umem…… hocu i umem da vam kazem samo dve reci :Zvezda, zvezda!![lol]

P.S.

Sutra ce se vjerojatno kupovat tako kao da iza sutra sutra ne dolazi….

bravo, ja sam isto mislio ali sam se ipak odlucio za JDPL na 190kn.

ko ce cekati tu Zvezdu…
dobijes bijesne gliste dok ti netko nesto proda…
[angry]

tigrus ti si najbolji, ti si moj idol [thumbsup]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

tigrus ti si najbolji! [thumbsup]

hvala, hvala…
[smiley]

Dragi mehaničari i inžinjeri kako ovaj preokret komentišete?

Očekivano, napisala sam još prije dva dana na str.2555 da slijedi mala korekcija do fibo 50% ili manja kako je i uslijedila 38,2% pa uzlet gore. Ali ipak nisam zbog bureka bježala vani, nego sam bez nerviranja čekala da se korekcija odradi.
A i Tigrus ima dobar nos pa je možda ovaj put kupio čak 5 JDPL jer mu je ostalo keša kad je prodao čak 1 IGH koji je kupio isto jutros po osjećaju pa je ubrzo zbrisao vani jer mu je u tom trenutku nos izgleda bio začepljen.
[/quote]

nije bio nos zacepljen, ja sam jucer kupio 1 IGH po 3800.

ali sam se danas predomislio kad sam vidio da JDPL hita prema mom targetu na 190.

prije korekcije imao sam targete –

ingra na 40
jdpl na 190
lkpc na 1200
zvzd na 4250
igh na 3550

zato sam sve prebacio na JDPL (ostatak love i ovo od ove 1 dionice IGH)

Dragi mehaničari i inžinjeri kako ovaj preokret komentišete?

Očekivano, napisala sam još prije dva dana na str.2555 da slijedi mala korekcija do fibo 50% ili manja kako je i uslijedila 38,2% pa uzlet gore. Ali ipak nisam zbog bureka bježala vani, nego sam bez nerviranja čekala da se korekcija odradi.
A i Tigrus ima dobar nos pa je možda ovaj put kupio čak 5 JDPL jer mu je ostalo keša kad je prodao čak 1 IGH koji je kupio isto jutros po osjećaju pa je ubrzo zbrisao vani jer mu je u tom trenutku nos izgleda bio začepljen.
[/quote]

nije bio nos zacepljen, ja sam jucer kupio 1 IGH po 3800.

ali sam se danas predomislio kad sam vidio da JDPL hita prema mom targetu na 190.

prije korekcije imao sam targete –

ingra na 40
jdpl na 190
lkpc na 1200
zvzd na 4250
igh na 3550

zato sam sve prebacio na JDPL (ostatak love i ovo od ove 1 dionice IGH)
[/quote]

Dobro, dobro moja isprika…malo me iznerviralo kad netko u podne zbriše vani a u 16 piše kako je pola sata poslije imao dobar nos i znao da će uslijediti preokret.

P.S Ja ti nisam udijelila jedinicu, ja sam za razliku od neke djece na ovom forumu imala petice u školi , pa sad nemam traume iz djetinstva da moram okolo dijeliti jedinice [lol]

New Report

Close